Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Śluz podczas ciąży ..?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 33, 34, 35  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Lip 15, 2008 5:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszystko na raz? a umiesz rozpoznawać śluz u siebie? zauważasz zmiany w czasie cyklu? bo np. u jednej kobiety luz niepłodny może być rzadszy niż u drugiej niepłodny. trzeba się nauczyć jak śluz się zachowuje u Ciebie. śluz rozciągliwy a zarazem lepki i gęsty? to niemożliwe. chyba że to jest końcówka dni płodnych i dopiero się zaczyna zmieniać
starr

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lip 15, 2008 10:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak wystepuje taki u mnie zawsze w srodku cyklu ale zastanawiam sie czy taki tez moze wystepowac podczas ciazy albo podobny, wlasnie posiada te wszystkie cechy moge go wziasc palcami rozciagnac nawet na 2cm jest tak jak taka szklista przezroczysta guma do rzucia (hehe nie wiem jak to opisac) wiem ze tak wyglada podobnie sluz plodny gdzies to wyczytlama ale czy podczas ciazy mozna zaobserwowac taki sluz?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Lip 15, 2008 11:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie. podczas ciąży najczęściej albo jest niepłodny lub jest sucho
justyna8977

PostWysłany: Sro Lip 16, 2008 8:46 pm    Temat postu: Małe pytanko Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam! ja wcześniej już tu pisałam na te forum bo chodzi o to że zrobiłam sobie 2 testy i wyszły pozytywnie ale o co chodzi ?? bo ja miałam wcześniej bardzo gęsty i biały śluz wyglądał jak budyń hehe Very Happy a teraz też mam biały ale lekko sie rozciąga czy to jest coś złego czy w ciąży są zmiany co do sluzu bardzo proszę o odpowiedz była bym bardzo wdzięczna:)

Pozdrawiam justyna8977

---edit by Pituszka
Temat przenosze do pokrewnego.
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Lip 20, 2008 9:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

śluz to bardzo indywidualna sprawa zarówno w ciąży jak i nie. w każdym razie powinien być niepłodny. nieznaczne zmiany mogą się pojawiać. generalnie powinien być białawy, gęstszy, nieciągliwy lub susza Wink
niunka_13720

PostWysłany: Sro Lip 30, 2008 4:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam:) mam problem...chciałam sie zapytac poniewaz wspólzyłam ze swoim chłopakiem i okres sie mi spóznia (ale bardzo duzo sie w tym miesiacu denerwowałam)a mój sluz jest biały i ma takie grudki(tak wyglada)czy to oznaki ciazy??mam nizsza temperature niz zwykle prosze o odpowiedz załamana
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Lip 30, 2008 9:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to prędzej infekcja np. grzybek
chociaż jeśli współżyłaś bez zabezpieczenia to szanse na ciązę też oczywiście są
niunka_13720

PostWysłany: Czw Lip 31, 2008 7:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dostałam spózniony okres i strasznie mnie brzuch boli:( ale dobrze ze dostałam:) pozdrawiam Very Happy
Powrót do góry
zaneta19873

PostWysłany: Wto Sie 05, 2008 12:11 pm    Temat postu: czy moglam zajsc w ciaze Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie z mezem chcemy miec dziecko 8 lipca dostalam okres teraz powinnam dostac 4 sierpnia i przez caly tydzien dochodzilo do stosunku koncowego tylko obawiam sie ze ten tydzien mogl byc nie plodny jeszcze nie mam miesiaczki i mam nadzieje ze nie pojawi sie prosze pomozcie czy moglam zajsc w ciaze jesli nawet byly to dni nieplodne??????
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Sie 05, 2008 12:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mysle ze tten ostatni tydzien byl napewno tygodniem nieplodnym Sad bo to byly dni przed okresem. Dawno juz po owulacji pewnie bylo..a w srodku cyklu kochalas sie z zabezpieczenioem czy jak?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 33, 34, 35  Następny
Strona 10 z 35