Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 5:52 pm Temat postu: |
|
|
wszystko na raz? a umiesz rozpoznawać śluz u siebie? zauważasz zmiany w czasie cyklu? bo np. u jednej kobiety luz niepłodny może być rzadszy niż u drugiej niepłodny. trzeba się nauczyć jak śluz się zachowuje u Ciebie. śluz rozciągliwy a zarazem lepki i gęsty? to niemożliwe. chyba że to jest końcówka dni płodnych i dopiero się zaczyna zmieniać _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
starr
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 10:51 pm Temat postu: |
|
|
tak wystepuje taki u mnie zawsze w srodku cyklu ale zastanawiam sie czy taki tez moze wystepowac podczas ciazy albo podobny, wlasnie posiada te wszystkie cechy moge go wziasc palcami rozciagnac nawet na 2cm jest tak jak taka szklista przezroczysta guma do rzucia (hehe nie wiem jak to opisac) wiem ze tak wyglada podobnie sluz plodny gdzies to wyczytlama ale czy podczas ciazy mozna zaobserwowac taki sluz? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 11:15 pm Temat postu: |
|
|
nie. podczas ciąży najczęściej albo jest niepłodny lub jest sucho _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
justyna8977
|
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 8:46 pm Temat postu: Małe pytanko |
|
|
Witam! ja wcześniej już tu pisałam na te forum bo chodzi o to że zrobiłam sobie 2 testy i wyszły pozytywnie ale o co chodzi ?? bo ja miałam wcześniej bardzo gęsty i biały śluz wyglądał jak budyń hehe a teraz też mam biały ale lekko sie rozciąga czy to jest coś złego czy w ciąży są zmiany co do sluzu bardzo proszę o odpowiedz była bym bardzo wdzięczna:)
Pozdrawiam justyna8977
---edit by Pituszka
Temat przenosze do pokrewnego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Lip 20, 2008 9:42 pm Temat postu: |
|
|
śluz to bardzo indywidualna sprawa zarówno w ciąży jak i nie. w każdym razie powinien być niepłodny. nieznaczne zmiany mogą się pojawiać. generalnie powinien być białawy, gęstszy, nieciągliwy lub susza _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
niunka_13720
|
Wysłany: Sro Lip 30, 2008 4:27 pm Temat postu: |
|
|
Witam:) mam problem...chciałam sie zapytac poniewaz wspólzyłam ze swoim chłopakiem i okres sie mi spóznia (ale bardzo duzo sie w tym miesiacu denerwowałam)a mój sluz jest biały i ma takie grudki(tak wyglada)czy to oznaki ciazy??mam nizsza temperature niz zwykle prosze o odpowiedz załamana |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Lip 30, 2008 9:46 pm Temat postu: |
|
|
to prędzej infekcja np. grzybek
chociaż jeśli współżyłaś bez zabezpieczenia to szanse na ciązę też oczywiście są _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
niunka_13720
|
Wysłany: Czw Lip 31, 2008 7:47 pm Temat postu: |
|
|
dostałam spózniony okres i strasznie mnie brzuch boli:( ale dobrze ze dostałam:) pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zaneta19873
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 12:11 pm Temat postu: czy moglam zajsc w ciaze |
|
|
mam pytanie z mezem chcemy miec dziecko 8 lipca dostalam okres teraz powinnam dostac 4 sierpnia i przez caly tydzien dochodzilo do stosunku koncowego tylko obawiam sie ze ten tydzien mogl byc nie plodny jeszcze nie mam miesiaczki i mam nadzieje ze nie pojawi sie prosze pomozcie czy moglam zajsc w ciaze jesli nawet byly to dni nieplodne?????? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 12:59 pm Temat postu: |
|
|
ja mysle ze tten ostatni tydzien byl napewno tygodniem nieplodnym bo to byly dni przed okresem. Dawno juz po owulacji pewnie bylo..a w srodku cyklu kochalas sie z zabezpieczenioem czy jak? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|