Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
iwka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 7:23 am Temat postu: solarium |
|
|
Witam
Mam pytanie mianowicie chcialbym wybrac sie poraz pierwszy do solarum ale nie wiem jak tam jest czy trzeba sie rozebrac do konca czy jak sie wchodzi na to niby "lozko" to trzeba to zamaknac czy co? niech ktos opowie prosze
Pozdrawiam
----edit by mama Julki----
Temat przeniesiony do tematu a podobnej tematyce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 8:38 am Temat postu: |
|
|
w solarium rozbierasz sie tak jak masz na to ochote mozesz pozostac w bieliznie ale mozesz tez rozebrac sie cala.Napewno nikt Cie tam nie zobaczy.Co do lozka to ja bylam na 3 roznych i w zadnym z nich lozko nie zamykalo sie do konca poprostu sie przymykasz i gotowe.Mozna tez isc na tzn.tube,czyli w pozycji stojacej(troche jak kabina prysznicowa wyglada)Ale tam z tego co mi wiadomo sa silniejsze lampy od lozek wiec jak na pierwszy raz odpada.Napewno jesli pojdziesz Pani z solarium zrobi(przynajmniej powinna)z Toba wywiad,zapyta ktory raz jestes , czy na cos nie chorujesz itp.pozniej ustalicie wspolnie bezpieczny czas opalania.Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
scarlett
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 2:59 pm Temat postu: |
|
|
Czy ktoras z dziewczyn byla w solarium w czasie okresu _________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 3:02 pm Temat postu: |
|
|
nie jest wskazane korzystanie z solarium podczas okresu...trzeba poczytac regulamin opalania _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
scarlett
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 4:20 pm Temat postu: |
|
|
no wlasnie wiem, ze to nie bardzo wskazane, ale za tydzien ide na wesele i chcialam sie troszke "przybrazowic" a wolalabym teraz niz np w czwartek czy piatek _________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 9:34 pm Temat postu: |
|
|
zalezy w ktorym dniu okresu jestes...jesli w koncowym to mysle ze nie byłoby przeciwwskazan a jak dopiero poczatek to nie radze,ale zrobisz jak uwazasz pzdr. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 10:33 pm Temat postu: |
|
|
ej a jak to jest z opalaniem na słońcu po solarce? Tzn, słyszałam, że przez miesiąc nie można opalać sie na słońcu, a na instrukcji przy solarce jest napisane że tylko tego samego dnia nie można, więc jak? _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 11:42 pm Temat postu: |
|
|
scarlett napisał: | no wlasnie wiem, ze to nie bardzo wskazane, ale za tydzien ide na wesele i chcialam sie troszke "przybrazowic" a wolalabym teraz niz np w czwartek czy piatek |
ja proponuje balsam brazujacy zamiast solarium,ja posmarowalam sie tylko 3 razy i juz jestem opalona.Naprawde polecam i jest bepieczniejszy i zdrowszy dla skory niz te lampy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 8:33 am Temat postu: |
|
|
balsam?? a jak z plamami? nie masz?
Aga podaj nazwe tego cuda heh _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 2:18 pm Temat postu: |
|
|
nie mam zadnych plam,wystarczy dobrze go rozsamrowac,dzis jak bylam z dzieckiem w parku to uslyszalam,ze mam ladna ciemna karnacje i jak powiedzialam,ze to balsam to babka byla w szoku.a nazywa sie balsam brazujacy z firmy Ziaja,seria Sopot.kosztuje tylko 6,99,a jest rewelacyjny.POLECAM |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|