Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 9:35 am Temat postu: |
|
|
Pinezko ja tez jak chodzę to tylko przed ważniejszymi wydarzeniami:) Ja po solarium stosuje albo z L'oreala albo z Nivea Body _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 11:57 am Temat postu: |
|
|
ja rowniez wole lezace . jakos nie ufam tym stojacym...co sie robi z rekoma? unosi do gory i co mam tak stac 15 min? o nie . ja sie kremuje zołtym Garnierem _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 12:24 pm Temat postu: |
|
|
Powiem Wam ze jak poszlam na stojace to nie wiedzialam co mam ze soba zrobic To jest jak prysznic tylko nie leci woda Poszlam na 10 minut le wyszlam po 7 bo nie dalam juz tam rady. Te stojace poprostu nie sa dla mnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 12:35 pm Temat postu: |
|
|
ja tez chodze na lezace ostatnio bylam jakos w maju hehe....a jezeli chodzi o balsamy to uzywam jakis nawilzajacych np. Nivea, a jak juz sie troche opale to takie z drobinkami np. Lireene albo Soraya |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 10:49 pm Temat postu: |
|
|
Wind no wlasnie, trzymasz rece u gory sa takie specjalne porecze do tego i wtedy opalasz sie rownomiernie. Mi tam pasuje stojace solarium. jest rewelacyjne i tansze zawsze puszczam sobie na cala muze i tancze czasem nawet zawsze jestem zadowolona z opalenizny. Za to do tych lezacych nie lubie chodzic huh ;/ ale wiadomo kazdy ma inne pottrzeby. Chyba po niedzieli sie wybiore zeby odswiezyc opalenizne z lata.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 11:19 pm Temat postu: |
|
|
a ja lubie stojace i właśnie na takowe chodzę opalenizna jest po nim równoległa jak już powiedziała pinezka..
tak w ogóle to dzisiaj byłam w grocie solnej, ale to juz chyba nie ten wątek ;P no jak dodam, że zapisałam się na poniedziałek na solarium to się nie obrazicie co?
buziaki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 11:20 pm Temat postu: |
|
|
nom ja narazie nie moge sobie zafundowac opalenizny bo na basen chodze i nic mi opalanie nie da bo chlor wyżera tak solara ze szkoda słow tylko marnowanie $$$. jak skoncze karnecik to wtedy pomysle akurat wiosna nadejdzie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 11:38 pm Temat postu: |
|
|
Tez czasem chodze na grote bo jestem zatokowcem Suuuuper relaksik. polecam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 11:41 pm Temat postu: |
|
|
a ja się wybieram wybieram i nie mogę dojśc na ten basenik hehe mam nadzieje, że jakoś w przyszłym tygodniu mi się uda, bo bardzo chętnie bym sobie popływała _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 9:08 pm Temat postu: |
|
|
wlasnie dzis zaczelam kuracje sloarium mysle ze pojde z 3-4 razy zeby nabrac troche opalenizny po zimie.. ostatni raz bylam w lipcu przed weselem kuzyna. mam do Was pytanie: Czy te okularki co mozna zalozyc w solarium odbijaja sie na skorze? chodzi mi czu opalam sie razem z nimi i zostna slady..bo jeszcze nigdy ich nie mialam na sobie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|