Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aguś Gość
|
Wysłany: Sob Lip 15, 2006 9:07 pm Temat postu: obawa |
|
|
Czesc mam pytanie! Z chlopakiem przezylam swój pierwszy raz jakies 2 tygodnie temu zazwyczaj mam miesiączki nierówne wytępują częściej ale nieraz tez okolo 30 dni. Teraz jednak jest juz 24 dzien mojego cyklu a ja nie mam miesiączki jakies 2 dni temu mialam bóle poprzedzające miesiączke( zawsze mam 3, 4 dni przed miesiączką) i czekam na okres i się doczekac nie moge. Stosunek byl z gumką( prezerwatywa durex) a mój chłopak przed dojściem wyciągnął członka... Czy w takim razie możliwa jest ciąża. NIe ma żadnych objawów tylko ten ból brzucha no i jeszcze czesto sikalam ale to dlatego ze dużo piłam bo jest gorąco. NIe wiem co mam teraz sądzic mi się wydaje że w ciąży ne jestem ale.. ta niepewnośc bo nie chce miec dziecka jestem za młoda. PLX hELp !!!aha... prezerwatywa była kupiona w aptece! nie wiem juz sama co robic.. bo szczeze to po test nie sięgnę bo się boję!
ALe jak myslicie moglam zajsc w ciaze? jakie jest prawdopodobienstwo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aguś Gość
|
Wysłany: Sro Lip 19, 2006 3:20 pm Temat postu: obawa |
|
|
a ja okresu nadal nie mam.. chociaz to malo mozliwe zebym zaszla w ciaze dzis jest 28 dzien i nie ma.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paula... Gość
|
Wysłany: Sro Lip 19, 2006 11:12 pm Temat postu: ... |
|
|
eh w sumie to nic mi okres spóźnia się już 2 miesiące... i niewiem niby niedochodziło między mną a chłopakiem do zbliżeń i niema prawdopodobieństwa że jestem w ciąży ale denerwuje się... do lekarza niechce iść!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
soly32
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 12:12 am Temat postu: Spóźniony okres |
|
|
Mojej dziewczynie spóźnia sie okres już tydzień. Zawsze miała regularne cykle co 28 dni ale miesiąctemu zmieniło isę do 30 dni. Uprawiaiśmy petting. Ma objawy typu nabrzmiły biust, mdłosci, laknienie. Czy to możliwe że to od stresu? Ona bardzo się denerwuje tym wszystkim, wręcz panikuje. czy mogła zajsć w ciazę? Proszę pomóżcie :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 12:15 am Temat postu: |
|
|
od stresu i od zblizajacej sie miesiaczki jesli uprawialiscie tylko petting i twoje nasienie nie zostalo wprowadzone do jej drog rodnych to nie ma mozliwosci zeby byla w ciazy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
soly32
|
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 12:19 am Temat postu: |
|
|
Zaglądałem w pamięć i nie rpzypomianm sobie zeby kiedykolwiek nasienie mogło by isę dostać do pochwy. Mimo to strasznie sie denerwuja zarówno mojadziewczyna jak i ja. Zauwałem że zaczeładużo jeść i [chyba przez to] dostaje po ok 30min mdłości. Ona ciagle uparcie twierdzi że to objawy ciąży. Ja przewertowalemto forum i wyczytałem że równiedobrze to moze byc nadchodzacy okres. Objawy te ma od 3 dni. Jeżeli nie jstw ciąży to boje się zeby nie wpadław bulimię :/ co robić? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 12:25 am Temat postu: |
|
|
uspokajac. czy twoja dziewczyna nie wie jak dochodzi do zaplodnienia? wytlumacz jej ze to niemozliwe zeby zajsc w ciaze od dotykania. i jeszcze cos mi przyszlo do glowy. i to juz nie pierwszy raz na tym forum. wydaje mi sie ze ta reakcja swiadczy iz twoja dziewczyna nie jest jeszcze gotowa by wspolzyc seksualnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
soly32
|
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 12:34 am Temat postu: |
|
|
Pzepraszam że tak zadręczam ale nie mam kogo zapytać o radę :/ . Ona wie ale boi się że mimo wszystko mogła być sytuacja [cos na rękach itp]. Czy okres może mieć wplyw choroba pęcherza z przed miesiąca, a może pasożyty w ukłanie pokarowym [niemyte maliny z lasu] dopiero co też niewiedzieliśmy się przez tydzień i ona bardzo tęskniła za mną. Czy która kolwiek z tych przyczyn moze być włąsciwa? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 12:41 am Temat postu: |
|
|
mnie sie spoznia nawet po grypie niestety my kobitki jestesmy wrazliwe na wszelkie wahania organizmu. nawet z radosci moze sie spoznic nie wiem ile twoja dziewczyna ma lat. a co do pytan to oczywiscie ze tu mozesz pytac. o wszystko co cie nurtuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
soly32
|
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 12:44 am Temat postu: |
|
|
Dziękuję Ma 16 lat. Mówi że poraz pierwszy ma taki problem. Tym bardziej isę tym stresuje. Staram się z nią przebywać przez cały czas i ją akoś uspakajać, ale pona ciagle wierdzi ze najbardziej prawdopodobnajest ciąża.
Czy to możliwe żeby zaszła w ciążę skoro nie wydzieliła mi się żadna substancja w trakcie? ja uważam że to nie możliwe zeby na rekach z tego coś zostało boniczego nie było. A czy jest możłiwość ze okres moze niczym nie objawiać? wg wkresów z mojej ksiazki z biologii jej temperatura ciała 36,6*C onzacza że to albo koniec cyklu albo początek misiączki, a zz tego co się dowiediałem przy zapodnienutemperatura ciaął powinna podskoczyć o kilka kresek a nie spadać. Czy mozna temu wierzyć? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|