Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniający się okres-temat specjalnie do tego przeznaczony

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 72, 73, 74  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość

PostWysłany: Pią Lip 07, 2006 6:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak to prawda bo sama jestem w tej sytuacji. zresztą sama mam dziwny sluz taki brązowawy ale okresu nie ma. i taki sluz mam juz z czwarty dzien. moze mi ktos powiedziec co to jest??
Powrót do góry
naneczka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lip 07, 2006 7:22 pm    Temat postu: d Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mi sie zdaje ze to przez upal. ludzie sa zmeczeni ta duszna pogoda. czasami jest tak goraco ze w nocy nie idzie spac. to pewnie od tego. ja mam dosc regularne miesiaczki i troche spanikowalam jak sie spoznial
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Anusia
Gość

PostWysłany: Sob Lip 08, 2006 1:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki a juz jestem pewna ze to przez upal bo dzis dostalam Smile i jestem very happy wiem ze to nic cieszacego kobiete ale jesli sie obowia ze sie jest w ciazy to to jest wiadomosc bardzo dobra dzieki jeszcze raz i pozdrawiam Smile
Powrót do góry
naneczka

PostWysłany: Sob Lip 08, 2006 4:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rozumiem twoja ulge dwa dni temu tez to przezylam
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob Lip 08, 2006 10:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dokladnie mi tez sie spoznil o prawie tydzien a przeciez zawsze mialam w miare regularne cykle ale o tydzien to mi sie raczej nie spozniał wiec to napewno przez upal.
Powrót do góry
naneczka

PostWysłany: Sob Lip 08, 2006 10:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ach te ostatnie upaly przyprawia o zawal tysiace mlodych kobiet
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Lip 08, 2006 11:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a żebyś wiedziała Very Happy
Powrót do góry
mama Julki
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Lip 08, 2006 11:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja rowniez mialam 2 tygodnie spoznienia , pomimo iz cykle mam zawsze regularne.Wczoraj zrobilam test ciazowy,a dzisiaj dostalam okres.Teraz juz mam pewnosc ze to przez upaly.Nie denerwujcie sie kobietki,bo jeszcze bardziej opozniacie okres
Pozdrawiam
Powrót do góry
Monika 87
Gość

PostWysłany: Wto Lip 11, 2006 4:26 pm    Temat postu: problem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam problemik i chcialabym się poradzić.okres spóżnial mi się 2 tygodnie lecz go dostałam i mam go co 2 dzień.mam co poniektore objawy ciąży typu ból brzucha i w okolicach macicy ma różne zchcianki co do jedzenia oraz mdłości.co mozecie mi powiedzieć na ten temat, bo nie wiem czy mam się zamartwiać!!!![/i]
Powrót do góry
pani_komisarz
Gość

PostWysłany: Pią Lip 14, 2006 9:26 pm    Temat postu: mam problem:( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurde zabewzpieczam sięz moim partnerem prezerwatywa plus globulka ostatnia wizyta u gonekologa zakończyła się szczęśliwie receptąna tabletki od wczoraj mam pomieszany śluz z krwią który brudzi mi wkładkę mam bóle w podbrzuszu i obolałe piersi takie typowe PSM dzwonię po poradniach i każą mi nie panikować a ja nie wiem czy mam już zacząć brać tabletki czy nie nie wiem czy mam to wziąść za okres czy nie pomocy!!!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 72, 73, 74  Następny
Strona 10 z 74