Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 6:31 pm Temat postu: |
|
|
tak to prawda bo sama jestem w tej sytuacji. zresztą sama mam dziwny sluz taki brązowawy ale okresu nie ma. i taki sluz mam juz z czwarty dzien. moze mi ktos powiedziec co to jest?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
naneczka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 7:22 pm Temat postu: d |
|
|
mi sie zdaje ze to przez upal. ludzie sa zmeczeni ta duszna pogoda. czasami jest tak goraco ze w nocy nie idzie spac. to pewnie od tego. ja mam dosc regularne miesiaczki i troche spanikowalam jak sie spoznial |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anusia Gość
|
Wysłany: Sob Lip 08, 2006 1:13 pm Temat postu: |
|
|
dzieki a juz jestem pewna ze to przez upal bo dzis dostalam i jestem very happy wiem ze to nic cieszacego kobiete ale jesli sie obowia ze sie jest w ciazy to to jest wiadomosc bardzo dobra dzieki jeszcze raz i pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
naneczka
|
Wysłany: Sob Lip 08, 2006 4:27 pm Temat postu: |
|
|
rozumiem twoja ulge dwa dni temu tez to przezylam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Lip 08, 2006 10:41 pm Temat postu: |
|
|
Dokladnie mi tez sie spoznil o prawie tydzien a przeciez zawsze mialam w miare regularne cykle ale o tydzien to mi sie raczej nie spozniał wiec to napewno przez upal. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
naneczka
|
Wysłany: Sob Lip 08, 2006 10:42 pm Temat postu: |
|
|
ach te ostatnie upaly przyprawia o zawal tysiace mlodych kobiet |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Lip 08, 2006 11:00 pm Temat postu: |
|
|
a żebyś wiedziała |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Lip 08, 2006 11:01 pm Temat postu: |
|
|
Ja rowniez mialam 2 tygodnie spoznienia , pomimo iz cykle mam zawsze regularne.Wczoraj zrobilam test ciazowy,a dzisiaj dostalam okres.Teraz juz mam pewnosc ze to przez upaly.Nie denerwujcie sie kobietki,bo jeszcze bardziej opozniacie okres
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Monika 87 Gość
|
Wysłany: Wto Lip 11, 2006 4:26 pm Temat postu: problem |
|
|
mam problemik i chcialabym się poradzić.okres spóżnial mi się 2 tygodnie lecz go dostałam i mam go co 2 dzień.mam co poniektore objawy ciąży typu ból brzucha i w okolicach macicy ma różne zchcianki co do jedzenia oraz mdłości.co mozecie mi powiedzieć na ten temat, bo nie wiem czy mam się zamartwiać!!!![/i] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pani_komisarz Gość
|
Wysłany: Pią Lip 14, 2006 9:26 pm Temat postu: mam problem:( |
|
|
kurde zabewzpieczam sięz moim partnerem prezerwatywa plus globulka ostatnia wizyta u gonekologa zakończyła się szczęśliwie receptąna tabletki od wczoraj mam pomieszany śluz z krwią który brudzi mi wkładkę mam bóle w podbrzuszu i obolałe piersi takie typowe PSM dzwonię po poradniach i każą mi nie panikować a ja nie wiem czy mam już zacząć brać tabletki czy nie nie wiem czy mam to wziąść za okres czy nie pomocy!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|