Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 3:47 pm Temat postu: |
|
|
dzieki wam serdeczne, odezwe sie po wizycie.. _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
visenna44
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 12:59 pm Temat postu: |
|
|
visenna44 napisał: |
Pisalam juz wczesniej pare razy zawsze w tej samej sprawie ;/ sytuacja wyglada tak: wspolzylam z chlopakiem, zabezpieczalismy sie prezerwatywa i on zanim skonczyl wyciagal czlonka ze mnie i robil to na zewnatrz. Po stosunku zawsze sprawdzal czy gumka jest cala poprzez nadmuchanie do niej powietrza. Tak bylo w listopadze i styczniu- a okres spoznil mi sie 16- 18 dni i tak samo jest teraz- spoznia sie tydzien. W lutym dostalam normalnie- cykl trwal 32 dni, ale wtedy sie nie denerwowalam w ogole bo nie wspolzylismy.
Jak wczesniej okres sie spoznial robilam test i zawsze wychodzily negatywne. Teraz nie wiem co robic- czy czekac na okres czy robic test, poradzcie mi prosze. Moj chlopak zapewnia mnie ze wszystko bylo w porzadku, ale ja tyle sie naczytalam o jakis porach w prezerwatywach i przenikajacych przez nie plemnikach ze sama nie wiem co juz myslec ;/
i od jakiegos czasu pobolewa mnie w dole brzucha i piersi.
Aha, i jak mialam poprzednio okres, kochalismy sie raz, potem on sie wymyl i po jakiejs godzinie wszedl we mnie na chwile bez gumki a potem juz z. Okres trwal tydzien, a kochalismy sie trzeciego dnia. Czy taka sytuacja jest niebezpieczna?? |
To jest moj poprzedni post, a miesiaczki nadal nie mam teraz sie spoznia 2 tyg ja juz swiruje, strasznie jestem zestresowana, mimo ze moj chlopak uspokaja mnie ze wszystkko jest w porzadku i jest na 100 % pewny ze zadna gumka nie pekla no i nie mowiac juz o tym ze wychdzil ze mnie przed wytryskiem mowi tez ze bardzo uwazal - zawsze myl czlonka po, nie obcieral sie o mnie- zebym sie potem nie stresowala, ale nie wyszlo a ja sie jakos strasznie nakrecialam ;/ a i musze dodac ze mialam ciezki czas na uczelni- wazne kolokwia, duzo nauki i malo snu. Jak radzicie zrobic test czy wyluzowac i czekac na okres?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 6:48 pm Temat postu: |
|
|
dla spokoju zrob test. przynajmniej utwierdzisz sie w przekonaniu ze chłopak mial racje _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sweetgirl17
|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 8:38 pm Temat postu: gdzie on jest...? |
|
|
Hey.
Mam 18 lat i pewien problem otóż okres spoznia mi sie juz 6 dni Ostsnio mialam 9 marca potem za jakis tydzien tzn. dwa dni po zakonczeniu okresu wspolzylam ze swoim chlopakiem. Mowi ze jest wszystko ok i nie powinnam byc w ciazy a jednak okresu nie ma. Nigdy wczesniej mi sie mie zdarzylo tak.Mialam w maiare regularne cykle.Od 31 do 33 dni. Co to moze byc..?
To jeszcze raz ja. Nie napisalam ze brzuch mnie boli juz od kilku dni.Tzn. chwilami pobolewa i jak zawsze przed okresem pojawily sie pryszcze;/ Nie mam nigdy innych objawow. Ostatnio duzo placze ale to raczej ze strachu przed tym ze jestem z ciazy.Pomozcie prosze. Nigdy wczesniej mi sie tak dlugo nie spoznil;/;/
-----edited by emilka----
jeżeli chcesz coś dodać, korzystaj z opcji "zmień" zamiast pisać dwa posty bezposrednio pod sobą
Odpowiedzi była cała masa... Widocznie to do Ciebie nie dociera. Koniec kropka
Gonzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 7:54 pm Temat postu: |
|
|
sama sobie odpowiedz na to pytanie! i stosuj sie do próśb jakie moderatorzy Ci wysyłaja! przestan pisac post pod postem !! bo bedzie ostrzezenie :[[[.
jesli było zabezpieczenie to jak mozesz byc w ciazy ...czasem juz nie mam sil na takie bzduryy....ludzieeeeeeeeeeeeeeeee skad wy te głupoty bierzecie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 5:10 pm Temat postu: |
|
|
Ludzie Gdyby to Forum pozwalałoby na więcej to połowa userów pisząca w tym dziale miałaby po 3 ostrzeżenia a co za tym idzie banik na pewien okres...
Przeglądajcie sobie watki, posty które już są na Forum ( w tym dziale ). Zadajcie czasem bezsensowne pytania... Nie wiem o co chodzi
Pozdrawiam
EOT |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marzycielka_21
|
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 2:46 pm Temat postu: |
|
|
witam.
mam na imię Klaudia i mam 21 lat.
staram się z moim chłopakiem o dziecko.
moje cykle od poczatku wystąpienia miesiączki trwały od 27 do 32 dni.
dziś mój 40 dzień cyklu.
w 24 dniu cyklu miałam skok temperatury.
od tamtej pory ta temperatura utrzymuje się na poziomie 36,9 - 37,0 stopni.
moja faza lutealna trwa zwykle 10 - 11 dni.
dziś to już 17 dzień.
kochałam się bez zabezpieczenia w 23,24,26 i 30 dniu cyklu.
w 37 i 40(dziś) dniu cyklu robiłam testy ciążowe.
oba wyszły negatywne.
czy mimo wszystko jest szansa, że testy się mylą?
wizyte u ginekologa mam dopiero na 7 maja :/
z góry dziękuję za odpowiedzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 2:57 pm Temat postu: |
|
|
marzycielka test robisz najwczesniej po upływie 12 dni od stosunku. nigdy wczesniej,gdyz moze wykazac nieprawde.
jesli starasz sie o dziecko to polecam zakup testow owulacynych. dzieki nim na 100% bedzie wiadomo kiedy masz owulacje. napewno to ułatwi wam zasianie fasolki powodzeniaaa _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
marzycielka_21
|
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 3:05 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope w poprzednim cyklu skok temperatury miałam w 22 dniu cyklu i @ przyszła w 33 dniu cyklu.
nigdy nie trwały dłużej.
licząc 12 dni od stosunku to już powinno być wiadome.
nie mam żadnych objawów, oprócz apetytu na słodycze.
piersi bolą tylko troche i tylko jak je ściskam dłońmi.
robić jeszcze jeden test za tydzień jeśli @ nie będzie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 7:06 pm Temat postu: |
|
|
moze wybierz sie do lekarza ? albo zrob test krwi, nie musisz czekac do okresu. test z krwi daje 100% pewnosci tyle ze kosztuje 20-40zł. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|