Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniający się okres-temat specjalnie do tego przeznaczony

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
babette

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Mar 20, 2009 8:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gratuluję Smile

Ja jeszcze niestety nie należę do osób z brakiem miesiączki, ale kto wie moze za tydzień się tu podpiszę heh Very Happy pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
vitno

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Mar 23, 2009 11:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja mam takie pytanie.
Kochaliśmy się z dziewczyną i ponad dwa miesiące temu pękła prezerwatywa, ale wydaję mi sie, że prawie całość wytrysnełą na zewnatrz. Dodam, że kochaliśmy się podczas jej 3 albo 4 dnia miesiączki, poporstu była bardzo mało obfita i podjęliśmy decyzję, że będziemy się kochać. Miesiąc temu dostała okresu, i w tym miesiącu też dostała, tylko dostała trochę wcześniej, był bardzo mało obfity i trwał bardzo krótko. Obawiamy się, że może być w ciąży. Ku ścisłości dodam, że w przeciągu tych dwóch miesięcy była dwa razy chora i brała dwa antybiotyki i to spore dawki, szczególnie za drugim razem. Z góry dziękuje za szybką odpowiedź.
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Pon Mar 23, 2009 11:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie jest w ciąży, skoro miała już drugi okres.
a ten wcześniejszy okres był normalny czy też wybitnie mało obfity?
a może miała tylko plamienia?
ale z drugiej strony 3-4 dzień miesiączki to raczej dzień niepłodny.
a choroba i antybiotyki mogą spowodować takie zmiany.
bez obaw, w ciąży nie jest.

PostWysłany: Pon Mar 23, 2009 11:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poprzedni był normalny. Ten był naprawde mało obfity i bardzo krótki. Dokładnie to był 3 lub 4 dzień. Czy to byly plamienia, raczej nie bo normalnie zakładała tampony i je wymieniała.
Napewno choroba i antybiotyki mogły spowodowac zmiany pokroju wczesniejszy okres, mniej obfity i krotszy?
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Pon Mar 23, 2009 12:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak. napewno nie jest w ciazy, przeciez sytuacja miala miejsce 2 miesiace temu.
napewno to nie ciaza.

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Mar 24, 2009 11:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie. Mój ostatni cykl zacząl się 15.02 i powinien trwać 32 dni. Poroszę o odpowiedź jesli ktoś może mi coś doradzić.
11.03 uprawialam sex. Sex byl w zabezpieczeniu prezerwatywa, potem chlopak poszedl do lazienki, umyl czlonka, ale jak potem stwierdzil może nie do końca dokladnie bo się spieszyl. Zaraz potem bylo podejście drugie też z prezerwatywą, gdzie jak kończyl to ściągnąl prezerwatywe i skończyl na moim podbrzuszu. Możliwe, że troszke pocieklo niżej. ale wytrysku nie bylo we mnie. Czy możliwe, że jak za pierwszym razem nie umyl się dokladnie to coś moglo się przedostać? Okres powinnam dostać 19.03 i wtedy zrobilam test czyli 8 dni po stosunku - w dniu planowanej miesiączki. Wyszedl negatywny i nie jestem pewna czy jest wiarygodny. dzis jest 24 czyli okres opóźnia mi się już 5-6 dni. Czy coś może z tego być, czy raczej nie. Kiedy dla pewności powtórzyć test aby był pewny? Dodam, że wczoraj bolal mnie brzuch a piersi od dwóch dni, a dziś wszystko minęlo i już nic mnie nie boli. Boję się. Podpowiedzcie prosze!
Powrót do góry
Anonimowa22
Zbanowany

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Wto Mar 24, 2009 11:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po co piszesz to samo w 3 tematach?

PostWysłany: Wto Mar 24, 2009 12:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przepraszam. Bardzo się boję! Chcialabym aby ktoś mógl obiektywnie mn odpowiedzieć. Liczylam, że tak będzie szybciej.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Mar 24, 2009 1:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostrzegam ze za takie zasmiecanie forum jest ostrzezenie...;/ a za 3cim razem Ban IP. kapejszyn? porzadek ma byc. piszesz raz i czekasz na odp. Exclamation Exclamation

Dodano po 49 sekundach:

Sos nie jestes w ciazy

Powrót do góry
sos

PostWysłany: Wto Mar 24, 2009 3:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobrze bardzo przepraszam, ale "wind of hope" co Ty na ten temat sądzisz, bo czytalam Twoje wypowiedzi i wiedze masz, możesz mi odpisać, prosze?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74  Następny
Strona 70 z 74