Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Sro Kwi 26, 2006 11:48 am Temat postu: |
|
|
Myśle że powinnaś spokojnie zaczekac na okres a jak chcesz zrobic drugi test to jutro to chyba za wcześnie od tego dzisiejszego. Chodzi mi o to że lepiej będzie jak go zrobisz za 3-4 dni |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lena913
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 8:38 am Temat postu: |
|
|
Witam Czy słyszał moze ktos huk, bo wlasnie kamien spad mi z serca, dostałam okresik ale ulgaaa, okres spoznil mi sie az o tydzien,dzieki Paweł za udzielane odpowiedzi na moje pytania, miales racje. Pozdrawiam bardzo serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
weraw85. Gość
|
Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 9:51 am Temat postu: |
|
|
a u mnie nadal ani widu ani slychu okresu, drugi test zrobilam i wyszedl negatywnie, ale okres powinien byc 8 dni temu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lena913
|
Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 10:29 am Temat postu: |
|
|
Mysle ze nie powinnas sie martwic testy daja wysoka pewność, a po drugie jesli do zaplodnienia doszlo jak piszesz 2-3 tyg temu to prawdobodobnie mialabys juz jakies objawy typu mdłosci, wymioty czy bol piersi i bys to chyba czuła ze cos sie z toba dzieje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Malwina Gość
|
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 10:52 pm Temat postu: mam!!! |
|
|
Mnie spoznial sie okres 44 dni!!!!!! Zylam w takim stresie ze masakra! Nawet balam sie zrobic test no bo wtedy to juz nie ma watpliwosci! Teraz wiem ze nie jestem i jedyne co to ulga!!! Ty za jakis czas tez tak powiesz! Trzymam kciuki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
irka
|
Wysłany: Sob Maj 13, 2006 10:25 pm Temat postu: |
|
|
Przyznam ze dlugo sie wachalam czy poprosic Was o pomoc az w koncu sie zdecydowalam Moja sytuacja jest nastepujaca : w czasie miesiaczki nie mam zadnych dolegliwosci typu bole brzucha, natomiast kilka dni, zazwyczaj do dwoch, przed okresem niewielkie bole brzucha sa czemu towarzyszy niezachamowany apetyt. Kochalam sie z chlopakiem dwa dni przed okresem,z zapezbieczeniem -prezerwatywa, w momencie wyczucia apetytu (to byl juz znak ze zbliza sie okres) potem byl bol brzucha i...cisza. Minely trzy dni i nic. Zastanawialam sie czy to ze kochalam sie w takim momencie moglo miec wplyw na przesuniecie okresu, moze to moja podswiadomosc tak podzialala? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Nie Maj 14, 2006 12:18 am Temat postu: |
|
|
stres ma bardzo duży wpływ na przesunięcie okresu... poczekaj kilka dni a jak nie pojawi sie okres to zrób test. Chociaż moim zdaniem nie jestes w ciązy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lala Gość
|
Wysłany: Sro Maj 17, 2006 9:22 pm Temat postu: spozniony okres |
|
|
Witam, ja mam podobny problem... Troche glupio mi o tym pisac ALE spoznia mi sie okres jakies 6 dni, to moj 27dzien cyklu a normalnie mam 21-23, nigdy dluzej. Kochalam sie ze swoim facetem a nasza "antykoncepcja" byl przerywany i faktycznie zawsze BARDZO uwazalismy. Oczywiscie teraz zalujemy, wiem ze jedyne co wam przyjdzie na glowe to "puknij sie dziewczyno i pomysl zanim cos zrobic" Szukam slow otuchy. Po mojej ostatniej miesiaczce bylam u ginekologa. Mam stan zapalny i nadzerke ( jeszcze powiekszony jakis tam gruczol- i to widocznie) lekarz przepisal mi mocne antybiotyki ( m in sumamed) tabletki dopochwowe Clotrimazolum i ta sama masc. Mialam wczesniej tez problemy z zapaleniem pecherza i strasznym swedzeniem warg sromowych i wejscia. umowilam sie do ginekologa w piatek, ale powiedzcie czy MOZLIWE jest to ze nie jestem w ciazy a przyczyna spoznienia sie okresu jest
zmiana klimatu (bo podobno sie znmienil)
te leki, nadzerka
stress przed matura (mimo ze bardzo go nie odczuwalam chyba)
no i nie wiem co jeszcze... boje sie wiec pytam. Czekam na odpowiedzi !!!!!! pozdrawiam was wszystkich
PS juz chyba nigdy nie bede sie kochac bez zabezpieczen |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zestresowany Gość
|
Wysłany: Nie Maj 21, 2006 9:36 pm Temat postu: |
|
|
mam pytanko niewspółżyłem z moją dziewczyną , ale bawiliśmy sie i palcem moglem wprowadzis sperme czy to możliwe że jest w ciąży lecz okres spóżnia się 3 dni i ma jakies 6 objawów ciąży(młdłości,niechce jej sie jeść,zawroty głowy.itp) czy mam sie martwić i czy po 7 dniach ma zrobic test bo ma dopiero 17 latek ja 18 Proszę o pomoc bo ona i ja żyjemy w stresie
Dodano: Pon Maj 22, 2006 8:15 am
uprawialismy petimg i ona ma 16 latek źle napisalem prosze o jak najszybsze odp!!
--- edit by Paweł:
Prosze edytować sowje posty a nie pisać jeden pod drógim cytując siebie samego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zestresowany Gość
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 9:17 pm Temat postu: |
|
|
moge Paweł prosić cie o pomoc ???:> odpowiedz na wyzej postawione pyt wazne dla mnie bede wdzieczny |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|