Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniający się okres-temat specjalnie do tego przeznaczony

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 72, 73, 74  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość

PostWysłany: Sro Kwi 26, 2006 11:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myśle że powinnaś spokojnie zaczekac na okres a jak chcesz zrobic drugi test to jutro to chyba za wcześnie od tego dzisiejszego. Chodzi mi o to że lepiej będzie jak go zrobisz za 3-4 dni
Powrót do góry
lena913

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Kwi 30, 2006 8:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Very Happy Czy słyszał moze ktos huk, bo wlasnie kamien spad mi z serca, dostałam okresik Very Happy Very Happy ale ulgaaa, okres spoznil mi sie az o tydzien,dzieki Paweł za udzielane odpowiedzi na moje pytania, miales racje. Pozdrawiam bardzo serdecznie Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
weraw85.
Gość

PostWysłany: Nie Kwi 30, 2006 9:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a u mnie nadal ani widu ani slychu okresu, drugi test zrobilam i wyszedl negatywnie, ale okres powinien byc 8 dni temu Neutral
Powrót do góry
lena913

PostWysłany: Nie Kwi 30, 2006 10:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mysle ze nie powinnas sie martwic testy daja wysoka pewność, a po drugie jesli do zaplodnienia doszlo jak piszesz 2-3 tyg temu to prawdobodobnie mialabys juz jakies objawy typu mdłosci, wymioty czy bol piersi i bys to chyba czuła ze cos sie z toba dzieje.
Powrót do góry
Malwina
Gość

PostWysłany: Sro Maj 03, 2006 10:52 pm    Temat postu: mam!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie spoznial sie okres 44 dni!!!!!! Zylam w takim stresie ze masakra! Nawet balam sie zrobic test no bo wtedy to juz nie ma watpliwosci! Teraz wiem ze nie jestem i jedyne co to ulga!!! Ty za jakis czas tez tak powiesz! Trzymam kciuki Smile
Powrót do góry
irka

PostWysłany: Sob Maj 13, 2006 10:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przyznam ze dlugo sie wachalam czy poprosic Was o pomoc az w koncu sie zdecydowalam Smile Moja sytuacja jest nastepujaca : w czasie miesiaczki nie mam zadnych dolegliwosci typu bole brzucha, natomiast kilka dni, zazwyczaj do dwoch, przed okresem niewielkie bole brzucha sa czemu towarzyszy niezachamowany apetyt. Kochalam sie z chlopakiem dwa dni przed okresem,z zapezbieczeniem -prezerwatywa, w momencie wyczucia apetytu (to byl juz znak ze zbliza sie okres) potem byl bol brzucha i...cisza. Minely trzy dni i nic. Zastanawialam sie czy to ze kochalam sie w takim momencie moglo miec wplyw na przesuniecie okresu, moze to moja podswiadomosc tak podzialala?
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Nie Maj 14, 2006 12:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stres ma bardzo duży wpływ na przesunięcie okresu... poczekaj kilka dni a jak nie pojawi sie okres to zrób test. Chociaż moim zdaniem nie jestes w ciązy
Powrót do góry
lala
Gość

PostWysłany: Sro Maj 17, 2006 9:22 pm    Temat postu: spozniony okres Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, ja mam podobny problem... Troche glupio mi o tym pisac ALE spoznia mi sie okres jakies 6 dni, to moj 27dzien cyklu a normalnie mam 21-23, nigdy dluzej. Kochalam sie ze swoim facetem a nasza "antykoncepcja" byl przerywany i faktycznie zawsze BARDZO uwazalismy. Oczywiscie teraz zalujemy, wiem ze jedyne co wam przyjdzie na glowe to "puknij sie dziewczyno i pomysl zanim cos zrobic" Szukam slow otuchy. Po mojej ostatniej miesiaczce bylam u ginekologa. Mam stan zapalny i nadzerke ( jeszcze powiekszony jakis tam gruczol- i to widocznie) lekarz przepisal mi mocne antybiotyki ( m in sumamed) tabletki dopochwowe Clotrimazolum i ta sama masc. Mialam wczesniej tez problemy z zapaleniem pecherza i strasznym swedzeniem warg sromowych i wejscia. umowilam sie do ginekologa w piatek, ale powiedzcie czy MOZLIWE jest to ze nie jestem w ciazy a przyczyna spoznienia sie okresu jest
zmiana klimatu (bo podobno sie znmienil)
te leki, nadzerka
stress przed matura (mimo ze bardzo go nie odczuwalam chyba)
no i nie wiem co jeszcze... boje sie wiec pytam. Czekam na odpowiedzi !!!!!! pozdrawiam was wszystkich
PS juz chyba nigdy nie bede sie kochac bez zabezpieczen RazzRazz
Powrót do góry
zestresowany
Gość

PostWysłany: Nie Maj 21, 2006 9:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanko niewspółżyłem z moją dziewczyną , ale bawiliśmy sie i palcem moglem wprowadzis sperme czy to możliwe że jest w ciąży lecz okres spóżnia się 3 dni i ma jakies 6 objawów ciąży(młdłości,niechce jej sie jeść,zawroty głowy.itp) czy mam sie martwić i czy po 7 dniach ma zrobic test bo ma dopiero 17 latek ja 18 Proszę o pomoc bo ona i ja żyjemy w stresie Sad Smile

Dodano: Pon Maj 22, 2006 8:15 am

uprawialismy petimg i ona ma 16 latek źle napisalem prosze o jak najszybsze odp!!

--- edit by Paweł:
Prosze edytować sowje posty a nie pisać jeden pod drógim cytując siebie samego.
Powrót do góry
zestresowany
Gość

PostWysłany: Pon Maj 22, 2006 9:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moge Paweł prosić cie o pomoc ???:> odpowiedz na wyzej postawione pyt wazne dla mnie bede wdzieczny
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 72, 73, 74  Następny
Strona 8 z 74