Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Netka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 9:30 pm Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem Twoja dziewczyna nie jest w ciąży.Piszesz,że okres spóźnia się 3 dni,ale czy aby na pewno wcześniej był regularny i występował dokładnie co tyle samo dni?Nawet jeśli tak było,tygodniowe spóźnienie to normalna rzecz.Należy odczekać,a jeśli miesiączka się nie pojawi zrobić test ciążowy i bezwzględnie iść do ginekologa(niezależnie od wyniku testu).Uważam,że objawy,które opisuje Twoja dziewczyna mogą sygnalizować zbliżający się okres.A więc głowa do góry i powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ksiatuszek Gość
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 11:44 pm Temat postu: |
|
|
Dlugo zastanawialam sie gdzie mam sie zwrócić z moim problemem.
Otóż dokladnie 21 dnia cyklu ( gdzie cykle mam zazwyczaj ok 31 dniowe) kochalismy sie z moim mezczyzna i bylo tak wspaniale, ze po jednym wytrysku zużyta prezerwatywę wyżuciliśmy, on poszedl do łazienki, wytarł penisa i nałożył nową.
Czy jest szansa aby plemniki jakos schowaly sie w fałdach skórki, badz przy nakladaniu prezerwatywy " wydostaly " sie na zewnetrzna scianke gumy??Czy mozliwe jest zajscie w ciążę? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agniesia090988
|
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 12:04 pm Temat postu: dziwne obawy |
|
|
witam bardzo serdecznie moj problem polega na tym iz okres spoznia mi sie juz 3 miesiace:( z sutkow wydziela sie jakas dziwna wydzielina poza tym nie mam innych objawow ciazy. czy to normalne zeby miesiaczka tyle sie spozniala?? robilam nie jeden test i wyszedl za kazdym razem negatywny. prosze pomozcie ;( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 12:47 pm Temat postu: |
|
|
oczywiście ze nie jest normalne iz okres spoznia sie tyle czasu.Testy czasami zawodza.Ja uwazam ze powinnas udac sie do ginekologa,stwierdzi on co dokladnie sie dzieje.Powinnas to juz dawno zreszta zrobic.Powodem spozniania sie okresu nawet o 3 miesiace nie zawsze jest ciaza.Takich powodow moze byc mnostwo.Pozdrawiam i mam nadzieje ze wybierzesz sie do lekarza.Trzymam kciuki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Agnieszka22031984
|
Wysłany: Sro Cze 28, 2006 12:57 pm Temat postu: |
|
|
Mam małe skromne pytanko :) mam taki malusi problemik, ponieważ w lutym tego roku odstawilam tabletki antykoncepcyjne, a brałam Novynette przez 1,5 roku, okres wystąpił 13 marca, nastepny okres spóźnił sie i wystapil 10 maja, i 10 czerwca wystapilo tylko plamienie delikatne takie ze prawie nie widoczne tylko różowo-czerwone plamki na wkładce higienicznej, dzisiaj mam bardzo obfity śluz, biały i gęsty. powiem tylko jeszcze ze na przelomie kwietnia i maja wspolzylam z moim chlopakiem 2 razy bez zabezpieczenia. Czy mogę być w ciąży???aha powiem jeszcze ze ostatnio mialam kilka stresow zwiazanych z nowa praca.pozdrawiam wszystkich i czekam na szybka odpowiedź |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Cze 28, 2006 4:24 pm Temat postu: |
|
|
Po takim dużym odstępie czasu test bezbłednie określi ciąże.
Jeżeli wykaże brak ciąży to widocznie ta nowa praca tak wpłyneła na Ciebie.
W razie komplikacji z okresem warto udać sie do lekarza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
naneczka
|
Wysłany: Czw Lip 06, 2006 1:09 pm Temat postu: upał |
|
|
czy gorąca, upalna i duszna pogoda ktora ostatnio dosc dlugo trwa moze byc przyczyna spozniajacego sie okresu?? prosze o szybka odpowiedz z gory dziekuje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Lip 06, 2006 8:55 pm Temat postu: |
|
|
zmiana klimatu bardzo wpływa na cykl miesiaczkowy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
naneczka
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 7:05 am Temat postu: n |
|
|
dziekuje bardzo za odpowiec. chyba rzeczywiscie upal wplynal na te opoznienie. dzisiaj dostalam okres. pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anusia Gość
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 5:14 pm Temat postu: |
|
|
ja tez wlasnie mam problem bo wczoraj mialam dostac a jeszcze dzis nie mam czy aby napewno to zalezy od upalu ??? boje sie ale prosze o dopowiedz bo jak bede sie stesowac to tez nie dostane pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|