Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniony okres (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Lut 26, 2009 7:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dwa dni to nie jest powód do panikowania. Może przez stres, może przez jakąś infekcję.

Poza tym skoro i tak się nie zgadzasz z naszym zdaniem, to po co w ogóle pytasz?!

W ciąży nie będziesz.
Pyskata18

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lut 27, 2009 10:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh mi sie spoznia tydzien narazie zobaczymy jak dalej bedzie moze wkoncu doczekam sie maleństwa ;p pozdro;)
mieli92

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 9:45 pm    Temat postu: maly problem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja z moja dziewczyna bylismy rozebrani do bielizny ... i po jakims czasie gdy byla na mnie to doszedlem ... czy jest mozliwe ze jest w ciazy ? ... boje sie strasznie ... czy przez bielizne mozna zajsc w ciaze ? ... Prosze o szybka odpowiedz ;( jej okres spoznia sie 2 dni:(
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 10:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przestan pisac te same posty w roznych tematach, tylko zasmiecasz forum. juz dostales odpowiedzi.

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 10:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale ja sie martwie i chce znac zdanie wszystkich

--- nie pisz kilku taki samych postow w roznych tematach, przeczytaj regulamin! jeden post w zupelnosci wystarczy, dostales juz przeciez odpowiedzi, za takie zachowanie grozi ostrzezenie, na razie upominam ale jak jeszcze raz zobacze taki sam post dam je bez ogrudek, nawet na pw ci odpisalam wiec czym jeszcze sie stresujesz innej odpowiedzi nie dostaniesz bo to jest niemozliwe zeby twoja dziewczyna byla w ciazy
pozdrawiam --- Pituszka
Powrót do góry
mieli92

PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 11:58 am    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sorka ze drąże temat ale juz od niedzieli nie ma okresu ... dlaczego ? ...
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 12:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

od niedzieli? dzis jest środa!
to 3 dni! to nie jeste spóxnienie!

chłopie uspokój się, czy ty nie rozumiesz, że wprowadzając taką panike i taki nerwowy nastrój tylko pogarszasz sytuacje?
jesi dziewczyna sie przez ciebie denerwuje, a napewno sie denerwuje to okres nie przyjdzie! dopoki bedzie zestresowana to go nie dostanie!
powinienes ja wspierac, uspokajac, zabierz ja do kina, na spacer, troche relaksu i zobaczysz ze przyjdzie.
ciesze sie, ze moj facet taki nie jest, dzizas, przez ciebie dziewczyna sie nerwicy nabawi.

PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 6:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja jej nie pokazuje ze sie denerwuje ... caly czas jest we mnie wtulona .. chodzimy po parku sobie .... lezymy odpoczywamy ... a jak nie dostanie do konca tyg ?
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 9:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dostanie, predzej czy pozniej na pewno Smile
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 11:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiec dalej chodzcie po parku i wtulajcie sie w siebie.
jesli ma wrazliwy organizm to nawet takie zmiany pogody jakie sa teraz moga wplynac na okres, co prawda nieznacznie, ale moga. poza tym przypuszczam, ze miala sesje/tudziez koniec semestru w szkole, a to tez jest stres, wiec spokojnie.
napewno przyjdzie.
a jesli tak bardzo chcecie wiedziec, to zrobcie test ciazowy, choc uwazam, ze nie ma po co.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 7 z 41