Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
szczypior
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lut 20, 2011 3:09 am Temat postu: |
|
|
witam, mamy mały problem z moją narzeczoną, otóż jej ostatni okres dostała 11-12 stycznia, jakos tak napewno. dnia 12 lutego uprawialiśmy seks bez zabezpieczenia. ale nie było wytrysku w niej znaczy czułem że niedługo będzie więc wyszedłem z niej i przerwaliśmy stosunek. dnia 13 lutego kochaliśmy się z zabezpieczeniem, gumka nie pękła ani nie przeciekała napewno bo sprawdzałem. dzisiaj mamy 20 luty i okresu nadal nie ma. troche się martwimy, ale miała sesje teraz, była przeziębiona na przełomie styczeń luty. okres od kilku miesięcy miała regularny bo 30-32 dni. poradźcie coś proszę. mam nadzieje że ciąży nie będzie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Lut 20, 2011 11:33 am Temat postu: |
|
|
szczypior Ty juz chyba pisałes o tym problemie? 12lutego to ktory dzien cyklu był? jesli wytrysku nie było to i ciazy nie bedzie. po 16dniach mozna zrobic test _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
szczypior
|
Wysłany: Nie Lut 20, 2011 12:44 pm Temat postu: |
|
|
wind of hope- nie pisałem o takim problemie . a dzień cyklu to był 32 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Lut 20, 2011 11:37 pm Temat postu: |
|
|
32dc i martwisz sie o ciaze ?? daj spokoj. nie masz czym sie zamartwiac. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Pon Lut 21, 2011 6:02 pm Temat postu: |
|
|
szczypior napisał: | a dzień cyklu to był 32 |
takiego dnia w ciążę się nie zachodzi w przypadku Twojej dziewczyny oczywiście. Okres spóźnia się z powodu stresu i przeziębienia- nie martwcie się na pewno przyjdzie. Ja polecam łykać witaminę B6 sama biorę, gdy okres mi się spóźnia. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Lut 21, 2011 10:47 pm Temat postu: |
|
|
B6 przyspiesza @ a wit C opoznia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kumak
|
Wysłany: Pon Lut 21, 2011 11:38 pm Temat postu: Czy jestem w ciąży? |
|
|
Witam. Przez ponad trzy lata bralam tabletki antykoncepcyjne(bez zadnych przerw w tym okresie).Dostalam krwawienie po odstawieniu tabletek, lecz normalnego okresu jak nie bylo tak nie ma.Z PArtnerem zabezpieczalismy sie, tylko raz nam sie zdarzylo uprawiac seks bez zabezpieczenia, i to bylo jakos tydzien po odstawieniu tabletek, dodam ze wytrysk nie byl we mnie.Czy to mozliwe ze jestem w ciąży? Z góry dziekuje za odpowiedz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Wto Lut 22, 2011 7:45 am Temat postu: |
|
|
Jeżeli wytrysku nie było wewnątrz to ciąża jest wykluczona. A z problemem dotyczącym okresu radzę pójść do ginekologa. Być może jest jak jest przez odstawienie tabletek, ale ja bym wolała się poradzić lekarza. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
szczypior
|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 10:16 am Temat postu: |
|
|
Wind of hope, piszesz że nie możliwe jest zajść w ciąże w 32 dniu cyklu?????, ale jak jej się przestawiło coś itd.???? Przez kilka m-cy miała cykle 30-32 dni więc chciałbym się jakoś uspokoić ale nie mogę jakoś. Skończyć w niej nie skończyłem ale jak okresu nie było tak nie ma, do tego od tej niedzieli jest znów chora i bierze leki. A okres według niej powinien być ok. 12 lutego w dniu w którym trochę kochaliśmy się bez zabezpieczenia. Ale to był stosunek przerwany bez wytrysku |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 10:42 am Temat postu: |
|
|
szczypior nie mozna im krotsze cykle tym wieksza szansa na ciaze, im dłuzsze tym owulacja przesuwa sie. skoro nie było wytrysku to mozesz byc spokojny. sam napisałes ze jest chora i bierze leki, jej organizm jest osłabiony wiec i @ moze sie spoznic. a jakie leki? antybiotyki czy zwykłe wit c, coldrexy itp?
mozecie po 16dniach zrobic test,chociaz jestem pewna ze wyjdzie negatywny _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|