Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniony okres (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 23, 24, 25  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
szczypior

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lut 20, 2011 3:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, mamy mały problem z moją narzeczoną, otóż jej ostatni okres dostała 11-12 stycznia, jakos tak napewno. dnia 12 lutego uprawialiśmy seks bez zabezpieczenia. ale nie było wytrysku w niej znaczy czułem że niedługo będzie więc wyszedłem z niej i przerwaliśmy stosunek. dnia 13 lutego kochaliśmy się z zabezpieczeniem, gumka nie pękła ani nie przeciekała napewno bo sprawdzałem. dzisiaj mamy 20 luty i okresu nadal nie ma. troche się martwimy, ale miała sesje teraz, była przeziębiona na przełomie styczeń luty. okres od kilku miesięcy miała regularny bo 30-32 dni. poradźcie coś proszę. mam nadzieje że ciąży nie będzie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lut 20, 2011 11:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szczypior Ty juz chyba pisałes o tym problemie? Rolling Eyes 12lutego to ktory dzien cyklu był? jesli wytrysku nie było to i ciazy nie bedzie. po 16dniach mozna zrobic test Smile

Powrót do góry
szczypior

PostWysłany: Nie Lut 20, 2011 12:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind of hope- nie pisałem o takim problemie Wink. a dzień cyklu to był 32 Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Lut 20, 2011 11:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

32dc i martwisz sie o ciaze Razz ?? daj spokoj. nie masz czym sie zamartwiac. Laughing Laughing

Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Pon Lut 21, 2011 6:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szczypior napisał:
a dzień cyklu to był 32 Wink

takiego dnia w ciążę się nie zachodzi Wink w przypadku Twojej dziewczyny oczywiście. Okres spóźnia się z powodu stresu i przeziębienia- nie martwcie się na pewno przyjdzie. Ja polecam łykać witaminę B6 Smile sama biorę, gdy okres mi się spóźnia.
Moderator

PostWysłany: Pon Lut 21, 2011 10:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

B6 przyspiesza @ a wit C opoznia Razz

Powrót do góry
kumak

PostWysłany: Pon Lut 21, 2011 11:38 pm    Temat postu: Czy jestem w ciąży? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Przez ponad trzy lata bralam tabletki antykoncepcyjne(bez zadnych przerw w tym okresie).Dostalam krwawienie po odstawieniu tabletek, lecz normalnego okresu jak nie bylo tak nie ma.Z PArtnerem zabezpieczalismy sie, tylko raz nam sie zdarzylo uprawiac seks bez zabezpieczenia, i to bylo jakos tydzien po odstawieniu tabletek, dodam ze wytrysk nie byl we mnie.Czy to mozliwe ze jestem w ciąży? Z góry dziekuje za odpowiedz.
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Wto Lut 22, 2011 7:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeżeli wytrysku nie było wewnątrz to ciąża jest wykluczona. A z problemem dotyczącym okresu radzę pójść do ginekologa. Być może jest jak jest przez odstawienie tabletek, ale ja bym wolała się poradzić lekarza.

PostWysłany: Sro Lut 23, 2011 10:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind of hope, piszesz że nie możliwe jest zajść w ciąże w 32 dniu cyklu?????, ale jak jej się przestawiło coś itd.???? Przez kilka m-cy miała cykle 30-32 dni więc chciałbym się jakoś uspokoić ale nie mogę jakoś. Skończyć w niej nie skończyłem ale jak okresu nie było tak nie ma, do tego od tej niedzieli jest znów chora i bierze leki. A okres według niej powinien być ok. 12 lutego w dniu w którym trochę kochaliśmy się bez zabezpieczenia. Ale to był stosunek przerwany bez wytrysku
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Lut 23, 2011 10:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szczypior nie mozna Smile im krotsze cykle tym wieksza szansa na ciaze, im dłuzsze tym owulacja przesuwa sie. skoro nie było wytrysku to mozesz byc spokojny. sam napisałes ze jest chora i bierze leki, jej organizm jest osłabiony wiec i @ moze sie spoznic. a jakie leki? antybiotyki czy zwykłe wit c, coldrexy itp?
mozecie po 16dniach zrobic test,chociaz jestem pewna ze wyjdzie negatywny Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 23, 24, 25  Następny
Strona 11 z 25