Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniony okres (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 23, 24, 25  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
szczypior

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lut 23, 2011 12:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No jak była chora pod koniec stycznia to brała od zbója aspiryny, polopiryny, a teraz w poniedziałek była u lekarza i dostała antybiotyki na gardło i na przeziębienie bo gorączkowała. A jak 12 lutego wydostało się przypadkiem trochę tego płynu co bez zabezpieczenia było??? Ale to był 32 dzień cyklu więc i tak powinienem być spokojny???
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Sro Lut 23, 2011 1:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak, powinieneś być spokojny. nie ma mowy o ciąży.
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lut 23, 2011 1:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro bierze antybiotyk to nie spodziewaj sie ze @ przyjdzie w terminie. takie spoznienia sie zdarzaja Smile w 32dc nie ma mozliwosci zajscia w ciaze!!! Smile

Powrót do góry
szczypior

PostWysłany: Czw Lut 24, 2011 8:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to się okaże jak dostanie okres, bo narazie go nie ma, ale przynajmnej jestem spokojniejszy po waszych wypowiedziach. i mam nadzieje że wasze wypowiedzi się sprawdzą w 100-u %
Powrót do góry
karolaja1202

PostWysłany: Pon Lut 28, 2011 4:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam spóznia mi sie okres, z chłopakiem zabezpieczamy sie wiec ciaza raczej odpada wczesniej juz tez spóznienia sie zdazały i lekarz powiedział zebym czekała i przyszła dopiero po przyjsc zrobic jakies badania, wiecie o co chodzi? aha no i jeszcze byłam tez i pisze tu od razu bo czułam ostatnio swedzenie i takie pieczenie w okolicach i leciała taka nie jak normalnie zawsze tylko z takimi kulkami troche jak twaróg ale do dzis juz znikneło i lekarz nic mi nie powiedział na to, nie chciala bym tylko zeby sie to powtórzyło Confused
Powrót do góry
szczypior

PostWysłany: Pon Lut 28, 2011 5:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, to znowu ja. kurcze dzisiaj wychodzi 53 dzień cyklu i okresu jak nie było tak nie ma. jak pisałem seks był w 32 dniu cyklu (bez zabezpieczenia i wytrysku w środku) i 33 ( z zabezpieczeniem i wytryskiem dopiero po wyjeciu, gumka była ok), czekamy i doczekać się nie możemy, jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże w 32 i 33 dniu cyklu??? dziewczyna ma w marę chyba regularne bo przez ostatnie kilka miesięcy 30 - 33, jeden miała 35 dni cykl. żadnych objawów ciąży nie widać i okresu jak narazie. tylko bardzo jakoś rozdrażniona jest ostatnio. o nic się wkurza na mnie Wink
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pon Lut 28, 2011 6:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szczypior, nie ma szans na zapłodnienie, bo były to na pewno dni niepłodne, a wówczas nie da się zajść w ciąże .. a robiliście test ciążowy ? nie stresujcie się tak, jeszcze dziewczynie bardziej się spóźni Wink
szczypior

PostWysłany: Pon Lut 28, 2011 10:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeszcze testu nie robilismy, ale w tym tyg. zrobimy. ale jak jej się coś poprzestawiało z tym cyklem?? jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże???
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lut 28, 2011 11:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli sie poprzestawiało to tez nie znaczy ze jest w ciazy bo nie było wytrysku w ciazy...kurde ile razy mozna to samo wałkowac? Confused Shocked chyba wiesz jak dochodzi do zapłodnienia.. Neutral.
nie wiem po co wy tak sie przejmujecie..
nie lepiej isc i kupic test? tak jak radzi Plus.. ?
bez sensu takie czekanie i wymyslanie ciazy...

Powrót do góry
szczypior

PostWysłany: Wto Mar 01, 2011 12:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ciąży nie ma, okres jest po 53 dniach Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 23, 24, 25  Następny
Strona 12 z 25