Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
szczypior
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 12:50 pm Temat postu: |
|
|
No jak była chora pod koniec stycznia to brała od zbója aspiryny, polopiryny, a teraz w poniedziałek była u lekarza i dostała antybiotyki na gardło i na przeziębienie bo gorączkowała. A jak 12 lutego wydostało się przypadkiem trochę tego płynu co bez zabezpieczenia było??? Ale to był 32 dzień cyklu więc i tak powinienem być spokojny??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 1:06 pm Temat postu: |
|
|
tak, powinieneś być spokojny. nie ma mowy o ciąży. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 1:35 pm Temat postu: |
|
|
skoro bierze antybiotyk to nie spodziewaj sie ze @ przyjdzie w terminie. takie spoznienia sie zdarzaja w 32dc nie ma mozliwosci zajscia w ciaze!!! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
szczypior
|
Wysłany: Czw Lut 24, 2011 8:22 am Temat postu: |
|
|
to się okaże jak dostanie okres, bo narazie go nie ma, ale przynajmnej jestem spokojniejszy po waszych wypowiedziach. i mam nadzieje że wasze wypowiedzi się sprawdzą w 100-u % |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karolaja1202
|
Wysłany: Pon Lut 28, 2011 4:45 pm Temat postu: |
|
|
Witam spóznia mi sie okres, z chłopakiem zabezpieczamy sie wiec ciaza raczej odpada wczesniej juz tez spóznienia sie zdazały i lekarz powiedział zebym czekała i przyszła dopiero po przyjsc zrobic jakies badania, wiecie o co chodzi? aha no i jeszcze byłam tez i pisze tu od razu bo czułam ostatnio swedzenie i takie pieczenie w okolicach i leciała taka nie jak normalnie zawsze tylko z takimi kulkami troche jak twaróg ale do dzis juz znikneło i lekarz nic mi nie powiedział na to, nie chciala bym tylko zeby sie to powtórzyło |
|
Powrót do góry |
|
|
|
szczypior
|
Wysłany: Pon Lut 28, 2011 5:30 pm Temat postu: |
|
|
witam, to znowu ja. kurcze dzisiaj wychodzi 53 dzień cyklu i okresu jak nie było tak nie ma. jak pisałem seks był w 32 dniu cyklu (bez zabezpieczenia i wytrysku w środku) i 33 ( z zabezpieczeniem i wytryskiem dopiero po wyjeciu, gumka była ok), czekamy i doczekać się nie możemy, jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże w 32 i 33 dniu cyklu??? dziewczyna ma w marę chyba regularne bo przez ostatnie kilka miesięcy 30 - 33, jeden miała 35 dni cykl. żadnych objawów ciąży nie widać i okresu jak narazie. tylko bardzo jakoś rozdrażniona jest ostatnio. o nic się wkurza na mnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Pon Lut 28, 2011 6:03 pm Temat postu: |
|
|
szczypior, nie ma szans na zapłodnienie, bo były to na pewno dni niepłodne, a wówczas nie da się zajść w ciąże .. a robiliście test ciążowy ? nie stresujcie się tak, jeszcze dziewczynie bardziej się spóźni _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
szczypior
|
Wysłany: Pon Lut 28, 2011 10:28 pm Temat postu: |
|
|
jeszcze testu nie robilismy, ale w tym tyg. zrobimy. ale jak jej się coś poprzestawiało z tym cyklem?? jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lut 28, 2011 11:18 pm Temat postu: |
|
|
jesli sie poprzestawiało to tez nie znaczy ze jest w ciazy bo nie było wytrysku w ciazy...kurde ile razy mozna to samo wałkowac? chyba wiesz jak dochodzi do zapłodnienia.. .
nie wiem po co wy tak sie przejmujecie..
nie lepiej isc i kupic test? tak jak radzi Plus.. ?
bez sensu takie czekanie i wymyslanie ciazy... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
szczypior
|
Wysłany: Wto Mar 01, 2011 12:20 pm Temat postu: |
|