Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 09, 2011 9:28 am Temat postu: |
|
|
klementyna być może coś się rozregulowało, to się zdarza, udaj się do ginekologa na wywołanie, odrazu sprawdzi czy to nie jakaś torbiel czy coś podobnego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
klementyna
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 15, 2011 11:45 pm Temat postu: |
|
|
A jednak, nie zdążyłam pójść do ginekologa, bo okres właśnie dzisiaj się pojawił. Czyli po dwóch miesiącach, tak jakby w zeszłym miesiącu zapomniał, że powinien się pojawić...;/ może to faktycznie przez te podróże... Czy powinnam mimo to pójść do lekarza, żeby sprawdził, czy wszystko jest w porządku? Jak myślicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 16, 2011 8:28 am Temat postu: |
|
|
jasne ze tak.
a jak za m-c znow sie nie doczekasz?
i co po raz kolejny bedziesz sie stresowała?
tym samym @ opozni sie i tak wkołko.
jak sie skonczy okres to smigaj do gina _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 16, 2011 11:58 am Temat postu: |
|
|
Klementyna możliwe są tzw "puste cykle" nawet u zdrowej kobiety. Jeśli jednak takie rozregulowanie będzie częstsze to powinnaś udać się do lekarza na kontrolkę . Możliwe ,że masz zaburzenia hormonalne. No ale jak pisałam cykle "opóźnione" się zdarzają _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
on.
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 03, 2011 8:11 pm Temat postu: gdzie ten okres |
|
|
witam,
mojej dziewczynie spóźnia się okres ;/
dodam, że miała go 3 czerwca, potem 29 lipca i do dziś nic ;/
niby chodzi czasem wzdęta, lekkie kłucie jajników, ale na tym koniec, w zeszłym roku też nie miała 2 miesiące.... a pierwsze co przychodzi do głowy to...
dodam, że ona jest wegetarianką i nie jada słodyczy - może to ma jakieś znaczenie...
ale również ostatnio koło 1 września byliśmy ze sobą blisko, do zbliżenia nie doszło, był tylko petting, wzajemne pieszczoty, a gdy robiło się gorąca to zakładałem prezerwatywę i dochodziło do pocierania jej narządów - w prezerwatywie, następnie dochodziło do wytrysku poza nią, doprowadzała mnie ręką daleko od pochwy...
nie wiem czy w którymś momencie przed założeniem prezerwatywy mogliśmy się dotknąć i coś przenieść... ale to już 3 miesiąc idzie bez okresu...
dziewczyna koło 22 września była u ginekologa i on jej powiedział, że musi czekać cierpliwie na okres, robił zwykłe usg i niby jest ok, no ale przy ewentualnej ciąży w 4, 5 tyg usg chyba i tak nic nie wykryje...
nie wiem co już mam myśleć... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Paź 04, 2011 9:37 am Temat postu: |
|
|
on. napisał: | dodam, że ona jest wegetarianką i nie jada słodyczy - może to ma jakieś znaczenie... |
z tego co wiem to wegetarianka nie je miesa a nie słodyczy. to akurat nie ma znaczenia.
wg mnie nie ma powodu do obaw.
uprawialiscie petting, potem była gumka, wytrysk na zew wiec nie ma powodu do obaw.
test moze zrobic ale i tak wyjdzie 1 kreska.
ja bym na jej miejscu poszła do gin na wyregulowanie cyklu.
o ciaze sie nie martw. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
on.
|
Wysłany: Sro Paź 05, 2011 9:37 am Temat postu: |
|
|
Chodzilo ze nie jada i miesa i slodkich rzeczy a czy okres może aż tak się opozniac? zdarza się takie coś? i ciążą nie jest przyczyną? bo raczej początkowo preejakulat nie jest groźny, a jeżeli dotykalismy się narządami to ja zawsze míalem gumke. a wtrysk zawsze poza pastnerka i tez w gumce... Jedynie na poczatku pieszczot byla bielizna, potem bez, a na rekach raczej nic nie było... pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Paź 05, 2011 11:14 am Temat postu: |
|
|
moze sie opozniac. przyczyn jest wiele ale najlepiej bedzie jak pojdzie do lekarza. moze dostanie cos na wywołanie okresu/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
on.
|
Wysłany: Sro Paź 05, 2011 12:38 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuje za wypowiedzi... może faktycznie to nie ciąża. nie jesteśmy gotowi dlatego nie wspólzyjemy a jedynie pieszczoty... W sumie nie znam przypadkow ciazy z "niczego"... pozdrowka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
awaria
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Paź 09, 2011 8:24 am Temat postu: |
|
|
witam wszystkich . no wiec ostatni stosunek mialam w lipcu a raczej pod koniec czerwca dostawalam normalnie@ . a teraz powinnam dostac 30 wrzesnia i nic . ostatnia@ mialam 31 sierpnia od tej pory nie dostalam . robilam test 4 dni temu i wyszla 1 kreska . czy powinnam udac sie do gin?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|