Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniony okres (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23, 24, 25  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Kwi 12, 2012 7:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

GoneWithTheWind nie ma powodu do obaw.w ciazy nie jestes.
przez petting sie w nia nie zajdzie.
wg mnie opoznienie spowodowane jest antybiotykiem i zła dieta.
musisz uzbroic sie w cierpliwosc i czekac.
test rowniez wykazał brak ciazy,takze na dniach powinnas dostac @.
spokojnie Smile

kochamage a jak długie masz cykle?
koncowka dni płodnych to ktory dzien cyklu był?
byc moze trafiliscie na owulacje? nie wiadomo.
czasem objawy przypominajace okres sa objawami ciazowymi, takze pozostaje Ci zrobic test Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kochamage

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 12, 2012 8:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cykle 30 dniowe a to byl 18 dc.
Powrót do góry
GoneWithTheWind

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Czw Kwi 12, 2012 5:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj myślałam, że wreszcie przyjdzie, brzuch bolał dokładnie tak, jakby miał już przyjść....i nic.
Nie wiem, ale mam dziwne wrażenie, że ja po prostu blokuje ten okres jakoś....psychicznie.
Staram się uspokoić, ale to już ponad dwa tygodnie, więc ciężko się opamiętać, nawet mimo testu...
Myślę, że wstrzymam się jeszcze do końca miesiąca i jeśli nadal @ nie przyjdzie, to lecę do lekarza prędko.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Kwi 12, 2012 9:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

GoneWithTheWind psychika ma duze znaczenie, byc moze masz racje i blokujesz przyjscie @.
postaraj sie zrelaksowac i odpoczac od tego myslenia.
w ciazy nie jestes Wink

kochamage hmmm szanse na ciaze sa bo były dni płodne ale czy owulacja?
a czułas ją? jak jajniki,odczuwałas kłucie?
zrob w dniu @ test Smile
nie wiem czy zyczyc 1 czy 2 kresek? Razz

Powrót do góry
GoneWithTheWind

PostWysłany: Czw Kwi 12, 2012 9:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mimo wszystko, w sobotę rano postanowiliśmy powtórzyć test, może właściwie bardziej dla mnie, niż dla sprawdzenia ewentualnej ciąży, bo mimo, że wykluczam taką możliwość, podświadomość rysuje mi dziwnie podejrzane scenariusze, że być może gdzieś tam popełniliśmy błąd, a mój facet doszedł, więc to tak jakby mogło się zdarzyć....
W każdym razie, zobaczymy, staram się relaksować póki co, ale czuję, że wizyta u gina mnie nie ominie...

Dziękuję za wsparcie wind_of_hope, życzę dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka, oraz jak najlepszego znoszenia tych ostatnich tygodni, czekając na rozwiązanie! Smile
Powrót do góry
kochamage

PostWysłany: Czw Kwi 12, 2012 11:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co bedzie to bedzie:) nie planowalam dzidzi ale bede plakac ze szczescia jak bedzie, a owulacje ..hmm pamietam ze czulam bole brzucha i rozdraznienie pare dni przed stosunkiem, dlatego tak stwierdzílam ze to koncowka dni plodnych Very Happy codziennie pobolowa mnie brzuch jak przed okr.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Kwi 13, 2012 8:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

GoneWithTheWind napisał:
życzę dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka, oraz jak najlepszego znoszenia tych ostatnich tygodni, czekając na rozwiązanie!

dziekujemy bardzo Smile mam nadzieje ze te ostatnie tygodnie zleca w miare szybko bo coraz ciezej mi sie robi.
daj znac jaki bedzie wynik testu Smile
z reszta- ja wiem jaki Wink

Dodano po 52 sekundach:

kochamage dokładnie, bedzie co bedzie Smile
dziecko to nie tragedia Wink
zycze powodzenia! Smile

Powrót do góry
GoneWithTheWind

PostWysłany: Sob Kwi 14, 2012 10:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:

daj znac jaki bedzie wynik testu Smile
z reszta- ja wiem jaki Wink

Przed chwilą zrobiłam Pink Test tym razem (wcześniej Bobo Test) i wynik oczywiście negatywny bez dwóch zdań, ale @ nadal nie ma.
Minęły już nawet typowe objawy okresu- obolałe piersi i wieeelki brzuch.
Zdecydowałam, że poczekam do daty kolejnego (zostało jeszcze około 12 dni) i jeśli to nie był tylko "miesiąc przerwy" spowodowany zawirowaniami w moim organiźmie, to lecę do gina (mimo obaw, bo to moja pierwsza wizyta, a że nie współżyliśmy jeszcze, wiadomo jak będzie wyglądało badanie Embarassed ), bo coś jest nie tak.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Kwi 14, 2012 3:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

GoneWithTheWind mowiłam Smile. nie martw sie,gin to nie tragedia.
ja kiedys tez sie wstydziłam jak nie wiem co i odkładałam swoja 1wsza wizyte, a teraz??? czeka mnie 100x gorsza rzecz niz gin.
nie dosc ze u lekarza sie rozkładam to jeszcze na porodowce, wsrod duzej ilosci osob a potem obchod po porodzie i znow zagladanie w krocze.. fuj. juz nic gorszego nie moze byc, takze głowa do góry.!
sam gin to pestka Wink uwierz mi.

Powrót do góry
kochamage

PostWysłany: Nie Kwi 15, 2012 9:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a u mnie juz 8 dni spoznienia, testu narazie nie robilam bo bylam pewna ze okr nadejdzie, ale za to zapisalam sie do gin, oby to nie byla zadna choroba dziwna

EDIT: jednak to dzidziulka Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23, 24, 25  Następny
Strona 22 z 25