Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniony okres (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 23, 24, 25  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mika1543

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 25, 2011 10:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

@paola142
jak najbardziej, że choroba może przedłużyć okres Wink nie martw się, jak wyzdrowiejesz powinnaś dostać Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
paola142

PostWysłany: Wto Sty 25, 2011 10:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki bardzo za wsparcie Smile bo bardzo bym chciała dostać a jak na razie nie widać @ ;/ chociaż z testu z moczu wynika brak ciąży.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sty 25, 2011 11:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres moze opoznic antybiotyk Smile a nie choroba...tzn zalezy jaka.. jak zwykłe przeziebienie to nie ma to wpływu na okres bo zazywa sie zwykłe tabletki a nie antybiotyki. a co do wit C to słyszałam ze mozna poprzez naduzywanie jej opoznic okres ale nie wiem ile w tym prawdy.
paola jesli nie doszlo do groznej sytuacji w ktorej mogło dojsc do zapłodnienia to nie zaprzataj sobie tym głowy. Smile

Powrót do góry
paola142

PostWysłany: Sro Sty 26, 2011 12:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No nie doszlo do żadnej sytuacji w ktorej bym mogla martwic sie o to ze jestem w ciazy, bo za kazdym razem Bylismy zabezpieczeni, nigdy chlopak nie konczy we mnie tylko zawsze z jakies 4sekundy wczesniej wychodzi. Lecz martwi mnie to ze nadal nie mam okresu. I moze to jest jeszcze za szybko by sie martwic bo zaczyna sie 30dzien dopiero, ale szczerze mówiąc caly czas o tym mysle...
Powrót do góry
mika1543

PostWysłany: Sro Sty 26, 2011 12:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chciałabym usłyszeć od was dziewczyny co sądzicie o mojej sytuacji jeszcze Very Happy
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Sty 26, 2011 10:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mika1543 miesiączki nie masz ale jaki jest powod to tylko lekarz sprawdzi. Warto zrobić usg jajników i sprawdzić poziom hormonów bo to może być właśnie na tle hormonalnym. Castangus nie wyreguluje Ci cyklu na zawsze skoro sa jakieś zaburzenia. Już bardziej luteina pomoże ale przyjmowana co cykl przez 10 dni.
Sluzem się nie sugeruj . Ciagnący nie zawsze oznacza płody. wszystko zależy od fazy cyklu w jakiej jesteś. Czasami szklisty jest również tuż przed okresem. NA pewno taki śluz nie występuje w ciązy Wink. Przestań doszukiwać się niewiadomo czego bo ciązy nie ma

paola142 wybacz ale takie spóźnienie to nie spóźnienie. KAżda choroba może opóźnić okres. NIe tylko branie tabletek ale nawet zwykłe przeziembienie. zależy jak Twój organizm w danym momencie zareaguję. NIe było sytuacji zagrożonej więc nie ma problemu.

Powrót do góry
mika1543

PostWysłany: Sro Sty 26, 2011 2:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak tak, wiem..dlatego już umówiłam wizytę, bo chcę zobaczyć co się dzieje Smile A swoją drogą od wczoraj mnie mocno mdli i kręci się w głowie..także myślę że okres jest tuż tuż Smile
Dzięki wielkie za wsparcie tosiu Smile Pozdrawiam serdecznie! Smile
----------------------------------------------------------------------------
A jeszcze chciałabym się zapytać....dzisiaj miałam bardzo dużo śluzu białego...co to może oznaczać? Koniec owulacji czy co ?
Powrót do góry
paola142

PostWysłany: Czw Sty 27, 2011 4:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiecie co jednak te wszystkie objawy które miałam były na okres Smile
Dzis dostałam chociaż spodziewałam sie 4 dni wcześniej.
Widocznie choroba, stres itd maja wpływ na to kiedy dostaniemy @.
dzieki za wsparcie Wink)
Pozdrawiam Wink
Powrót do góry
Laba

PostWysłany: Pon Lut 07, 2011 9:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam....
Mojej dziewczynie spóźnia się już okres o koło 10 dni.....
Kochaliśmy się w ostatni lub przedostatni dzień miesiączki bez gumki w sylwka ale nie doszło do wytrysku nie doszedłem ale w śluzie wydalanym czasem z penisa również znajdują się plemniki na początku żadnych objaw nie miała tydzień temu zbierało się jej na wymioty w środe tylko potem znowu spokojnie i dzisiaj strasznie ją brzuch boli nie ma żadnych przebarwień mocz oddaje normalnie może trochę częsciej apetyt w normie piersi ja nie bolą....
czy może być w ciąży...
powiem że odchudza się... jest przy kości... i troche stresu ma związanego z nad opiekuńczym ojcem....
Jak myslicie może być w ciąży...??
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Lut 07, 2011 10:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a Test ciążowy robiła???

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 23, 24, 25  Następny
Strona 9 z 25