Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek analny

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Paź 24, 2008 1:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oooo oł Embarassed chyba jzu do reszty mi w głowie sie poprzewracało Razz zwalam to na miłosc. heheh Razz

tylkoTo respect.

Emi dziekuje za nakierowanie Smile jakos umkło to mojej uwadze Neutral... ehhh

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mewa81

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Paź 30, 2008 7:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmmm.....tak sobie czytam ten temat chyba nabieram ochoty na taka milosc.
Moj chlopak mnie namawia na ten rodzaj sexu, ale jakos mam troche obaw. Wlasciwie boje sie tego bolu, ktory towarzyszy przy penetracji. Probowalismy juz palcem i jest bardzo fajnie, ale wielkosc palca i penisa troche sie rozni, wiec pewnie bol jest. Jak bardzo boli, do czego mozna porownac ten bol????
Powrót do góry
novynette

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Czw Paź 30, 2008 9:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

do robienia kupy i pieczenia. Jeżeli chłopak umiejętny zrobi to tak że po kilku ruchach jest cudownie:) mozecie spróbować, ale nie zrażajcie się po 1 razie jesli nie wyjdzie. A palec jest nienawilżony i ma paznokcie, więc mogło Cię boleć Wink
Powrót do góry
mewa81

PostWysłany: Czw Paź 30, 2008 11:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To w takim razie pozostaje mi zaopatrzyc sie w jakis zel nawilzajacy i zabrac do dziela Smile moje kochanie bedzie zachwycone Smile
Czy zwykly zel nawilzajacy do pochwy np. durex bedzie odpowwiedni????
Powrót do góry
novynette

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Czw Paź 30, 2008 11:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak najbardziej;] tylko bezzapachowy wybierzcie
Powrót do góry
mewa81

PostWysłany: Czw Paź 30, 2008 11:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A lepiej z gumka, czy bez??? Z gumka jest bardziej higienicznie, ale pewnie bardziej boli, bo gumka ociera sie o "scianki"??? (nie wiem jak to nazwac), he he Smile
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Paź 31, 2008 12:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak będzie dobrze nawilżone, to nic się nie będzie ocierać. Lepiej z prezerwatywą.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Paź 31, 2008 10:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pewnie ze lepiej... Wink własnie gumka i zel daje dobry poslizg a na "goło" Razz nie ma takiej mocy Cool Laughing zycze udanego analu Laughing opisz wrazenia

Powrót do góry
mewa81

PostWysłany: Pią Paź 31, 2008 4:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ojojoj, moje kochanie jak uslyszy o analu to bedzie wniebowziety Smile dam znac jak juz bede po Embarassed
Powrót do góry
Fever

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Paź 31, 2008 5:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czekamy na relacje Wink hehe, powodzonka ! =]
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Następny
Strona 6 z 13