Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
krychaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Gru 22, 2008 12:39 am Temat postu: Suplementy diety przy odchudzaniu? |
|
|
zaczynam odchudzanie i szukam jakichś skutecznych suplementów diety, które by mi w tym pomogły. macie jakieś sprawdzone środki?
Tytul tematu zmienilam
Mala_mi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ja123
|
Wysłany: Pon Gru 22, 2008 4:04 pm Temat postu: |
|
|
Polecam len mielony. Dodaje sie go do potraw, lub sie je sam np. rozpuszczony w wodzie. Wypełnia żołądek i jest bardzo zdrowy.
Po miesiacu kuracji poprawila mi sie przemiana materii, cera nabrała blasku i oczywiscie schudłam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Piotrowa
|
Wysłany: Pon Gru 22, 2008 7:36 pm Temat postu: |
|
|
Każdy ma jakies swoje sposoby i na każdego co innego działa.
U mnie zaczeło sie od picia jogurtu/kefiru na czczo
Potem sięgnęłam po śliwki, siemie lniane itp.
a skończyłam na xennie i innych świństwach. Działaly gwałtownie i niestety uzależniły jelita.
Teraz przeżuciłam sie na błonnik pokarmowy, bardziej naturalny sposob. Biorę od wczoraj, czekam na efekty |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marusia
|
Wysłany: Pon Gru 22, 2008 10:46 pm Temat postu: |
|
|
błonnik pokarmowy czy inne tego typu środki nie są typowo na odchudzanie, one raczej wspomagają naturalne oczyszczanie organizmu i pracę jelit no i tylko pośrednio pomagają utrzymać masę ciała. żeby schudnąć, trzeba stosować racjonalną dietkę, ćwiczyć i pić sporo wody mineralnej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Gru 23, 2008 9:55 am Temat postu: |
|
|
Piotrowa napisał: |
Teraz przeżuciłam sie na błonnik pokarmowy, bardziej naturalny sposob. Biorę od wczoraj, czekam na efekty Smile |
czego sie spodziewasz ? blonnik zbija apetyt, dlugo sie trawi
marusia po czesci ma racje.
Choc ja zamiast blonnikow czy innych swinstw od zawsze wole kase dolozyc do jedzenia bo tylko to i ruch zapewnia spadek/wzrost wagi.
poki jesz mniej niz twoje zapotrzebowanie bedziesz chudnac, wiecej bedziesz tyc.
Z suplementownie ma dzialajaych - taka pprawda.
Kofeina pobudzi ale nic wiecej.
Efedryna uzalezni ew poryje głowke.
to wszystko.
Wszelakie blonniki czy inne "suple" mozna wsadzc, miedzy bajki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Piotrowa
|
Wysłany: Wto Gru 30, 2008 3:19 pm Temat postu: |
|
|
Racja.
Podstawą szczupłej sylwetki jest dobra przemiana materii. błonnik wspomaga trawienie, więc działa pomocniczo przy odchudzaniu.
Xenea nie zawiera żadnej efedryny, czy kofeiny. To naturalny preparat.
Biorę juz pare dni i widze efekty. Jestem lżejsza i lepiej się czuję. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
soczyste_jabłuszko
|
Wysłany: Nie Lut 08, 2009 5:48 pm Temat postu: |
|
|
Najlepszy sposób na zrzucenie zbędnych kilogramów, to zdecydowanie wysiłek fizyczny. Nie trzeba katować się na siłowni, wystarczą regularne spacery, rower, albo pływanie, które przy okazji bardzo dobrze relaksuje.. Ja akurat lubię się troche pomęczyć i wycisną z siebie 7 poty:) Mobilizuję się ze swoim najdroższym i razem utzrymujemy nasz ciała w formie. Łykamy Bio Cla z zielona herbatą, ten suplement wspomaga budowę masy mięśniowej i spala stłuszcz. Miło, że ma tez działanie przeciwnowotworowe...
Coraz cieplej się robi, wszyscy zaczniemy mniej jeść- naturalna kolej rzeczy:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Filippi
|
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 5:38 pm Temat postu: |
|
|
No ja coś też dobrego słyszałam o działaniu cla,no przede wszystkim buduje mięśnie w miejsce zredukowanego tłuszczu, ale jeśli masz jakieś doświadczenia ze stosowania go to napisz, np. w jakim stopniu należ ćwiczyć i jak bardzo ograniczyć dietę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 5:47 pm Temat postu: |
|
|
po xennie czujesz sie moze i lekko, ale jak tylko odstawisz to znowu wszystko wroci do normy, to bledne kolo.
wszystkie potrzebne witamy, ktore zawarte sa w suplementach sa w naturalnych produktach
więcej warzyw! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
soczyste_jabłuszko
|
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 5:57 pm Temat postu: |
|
|
Już pisałam trochę o [color=red][reklama][/color]. Fajny suplement i tyle. Warto spróbować. Kilku moich znajomy tez to stosuje i nie narzekają. Jak się zdecydujesz i postosujesz trochę, tylko nie ma leżenia na kanapie i opychania się!!!!, to napisz czy jesteś zadowolona;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|