Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Suplementy diety przy odchudzaniu?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kolędra

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Paź 23, 2019 10:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja w ciąży przytyłam 10 kg, po ciąży zostały mi 3 kg, ale nawrzucałam po porodzie przez kilka miesięcy. No i teraz muszę zrzucić, docelowo 10 kg to będzie idealnia.

Co robię? Ograniczam żarcie i dwa razy w tygodniu chodzę do Klubu Fitness (na zumbę i trampoliny), chcę się doprowadzić do porządku do wiosny.

Dziewczyny tak poza tym to suplementy Wam nie pomogą.Najważniejsza tutaj jest zmiana nawyków żywieniowych.

Na stronie jest opisane jak to zrobić http://www.keepyour-balance.pl/jak-zmienic-nawyki-zywieniowe/

Ostatnio zmieniony przez Kolędra dnia Pią Lis 08, 2019 1:20 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
marcin p

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Paź 25, 2019 11:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pełna zgoda odchudzające „magiczne pigułki” czy spalacze tłuszczu nigdy nie są rozwiązaniem, jeśli nie stosuje się na co dzień prawidłowej diety i aktywności fizycznej. Bez tego nie ma większych szans, aby poradzić sobie z nadmiarem tłuszczu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17
Strona 17 z 17