Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
yaska
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lis 15, 2018 11:55 pm Temat postu: |
|
|
Hehe... ja kawę uwielbiam i nie ograniczam aż tak, 3 dziennie nadal piję, ale rzeczywiście czuję się lepiej, lżej, mam więcej chęci do życia. No i ładnych parę kilogramów już za mną. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zoltapigwa
|
Wysłany: Pią Lis 16, 2018 1:57 pm Temat postu: |
|
|
wow, no to efekt masz fajny, mi się też wtym citrosepcie slim podoba to że trzeba tak dużo pić wody, zawsze miałam z tym problem a tu chcąc nie chcąc musisz te 1,5 l wody wypić. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kkatarzynka
|
Wysłany: Pią Gru 14, 2018 8:53 pm Temat postu: |
|
|
Najłatwiej dostępnym suplementem diety wspomagającym odchudzanie jest kawa Oczywiscie pita z umiarem, maksymalnie 3 filiżanki dziennie. Ostatnio trafiłam na sklep http://www.kaweo.pl/ i jestem zachwycona ich szeroką ofertą, to naprawdę profesjonalny sklep kawa kupowana u nich jest pyszna. Oczywiście nie można zapominać o piciu dużej ilości wody, która pobudza metabolizm. Minimum 2,5 litra dziennie, a jeśli trenujesz jakiś sport, to na trening zabierasz dodatkową wodę.
Ostatnio zmieniony przez Kkatarzynka dnia Sob Gru 22, 2018 12:51 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mestia
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamilla36
|
Wysłany: Wto Gru 18, 2018 7:37 pm Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się, że stosowanie suplementów diety przy odchudzaniu może znacznie przyspieszyć ten proces. Na stronie: https://top-supplementen.nl można znaleźć więcej informacji na ten temat, a nawet poznać godne polecenia suplementy. Od nowego roku sama zacznę je używać, aby wrócić do dawnej formy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
luizjana
|
Wysłany: Nie Gru 30, 2018 11:33 am Temat postu: |
|
|
"Hm nie wiem czy takie rozwiązania są konieczne...Sama wzięłam się za zrzucanie wagi i okazało się że wcale to nie jest takie trudne. Trochę samozaparcia i dobra dieta, korzystałam z jadłospisu znalezionego na pilule-minceur wzięłam sobie też do serca rady co jeść a czego unikać i na kolejne tygodnie na tych podstawach przygotowywałam sobie dania. Do tego 3 razy w tygodniu siłownia bądź bieganie, szybko mi weszło w nawyk. Po dwóch miesiącach - 8 kg na wadze, mega radość! i satysfakcja.
" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mania33
|
Wysłany: Wto Sty 29, 2019 1:09 pm Temat postu: |
|
|
Zdrowa dieta, ruch i robienie sobie profilaktycznie badać co jakiś czas to podstawa ale myślę, że nie zaszkodzi się wspomóc dobrym suplementem. Ja ze swojej strony mogę polecić doppelherz z morwą białą dla diabetyków, co pomaga mi w uregulowaniu poziomu cukru. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zrzucbrzuch
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pon Lut 18, 2019 1:36 pm Temat postu: |
|
|
Suplementy powinny być dodatkiem do dobrze zbilansowanej diety i planu treningowego. Bez tego nie ma co nawet brać suplementów bo efekt będzie mizerny. Kiedyś na blogu pisałem, krótki przewodnik po suplementach - http://zrzucbrzuch.com/2015/03/krotki-przewodnik-po-suplementac/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karlinn
|
Wysłany: Pon Maj 20, 2019 2:43 pm Temat postu: |
|
|
Suplementy diety są skuteczne o ile wiemy jak z nich korzystać i jak dopasować je do własnego organizmu. "zadaniem suplementów diety jest blokada wchłaniania się tłuszczów i węglowodanów, zmniejszenie łaknienia, spalanie tłuszczu i przyspieszenie metabolizmu" (źródło: https://sklepzsuplementami.com.pl/suplementy-diety-na-odchudzanie-zdrowe-bezpieczne-skuteczne/ ). Moim zdaniem, suplementy diety nie są 100% rozwiązaniem gdyż bez zbilansowanej diety oraz odrobiny ruchu niewiele zdołamy wywalczyć jeśli chodzi o odchudzanie. Suplement diety to świetny dodatek, który wspiera nasz organizm w walce ze zbędnymi kilogramami. Ja sama korzystam z suplementów. Moja rada, zacznijcie stosować suplement zanim zaczniecie dużo ćwiczyć i nie odstawiajcie go zaraz po tym, jak osiągnięcie wymarzoną wagę. Odstawienie suplementu powinno być ustalone z dietetykiem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Roman77
|
Wysłany: Pon Maj 27, 2019 2:37 pm Temat postu: |
|
|
Przecież dobre suplementy powinny być standardowym wsparciem dla zdrowego odchudzania. Niestety, z pożywienia raczej nie dostarczy się wszystkich składników odżywczych, chyba że hodujecie je sami we własnym ogródku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|