Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
babcia
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 8:12 pm Temat postu: |
|
|
Żaden suplement nie przyniesie efektu, jeśli nie będzie wspierany dietą i ćwiczeniami.
Ja zażywam Bio CLA praz L-Karnitynę. Efekty są widoczne!
Tylko, że od miesiąca chodzę tez na siłownię. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
soczyste_jabłuszko
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 3:50 pm Temat postu: |
|
|
No i zaznaczam, że warto poszukać, czy nie ma gdzieś promocji cenowych, bo często można dostać ten suplement w dobrej cenie, albo np. dwa opakowania w cenie jednego)
Dodano po 5 minutach:
babcia napisał: | Żaden suplement nie przyniesie efektu, jeśli nie będzie wspierany dietą i ćwiczeniami.
Ja zażywam Bio CLA praz L-Karnitynę. Efekty są widoczne!
Tylko, że od miesiąca chodzę tez na siłownię. |
Dokładnie! Dieta, ruch i suplement- wtedy ma to sens. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Filippi
|
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 8:45 pm Temat postu: |
|
|
babcia i tu się z tobą zgodzę. W końcu jak się chudnie, to skutkiem ubocznym jest utrata mięśni. A jak się nie ma mięśni, to nie ma się siły ćwiczyć. Wyczytałam, że cla wspomaga widocznie budowę mięśni. Zwłaszcza na udach przecież jest to pomocne, bo tworzy się pomarańczowa skórka. No i zielona herbatka pomaga. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
soczyste_jabłuszko
|
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 11:25 pm Temat postu: |
|
|
Wszystkie zgodne jesteśmy:) Także do roboty, cla pod pachę i na siłownię |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 1:23 am Temat postu: |
|
|
Cytat: | babcia i tu się z tobą zgodzę. W końcu jak się chudnie, to skutkiem ubocznym jest utrata mięśni. A jak się nie ma mięśni, to nie ma się siły ćwiczyć. Wyczytałam, że cla wspomaga widocznie budowę mięśni. Zwłaszcza na udach przecież jest to pomocne, bo tworzy się pomarańczowa skórka. No i zielona herbatka pomaga. |
Kod: | TO W SKROCIE:
CLA NALEZY PRZYJMOWAC OKOLO 6-10G DZIENNIE (BEZ PRZERW TYLKO DLUSZCZE PRZYJMOWANIE MA SENS)
CLA MUSI ZOSTAC DOSTARCZONE DO KOMOREK TLUSZCZOWYC
NIESTETY CLA JEST W WATROBIE LATWO SPALANE
WIEC NALEZY PRZYJMOWAC TYLE, ABY CZESC ZOSTALA SPALANA, ALE JEDNOCZESNIE, DRUGA CZESC ZOSTALA DOSTARCZONA DO KOMOREK TLUSZCZOWYCH (KT)
REGULARNE STOSOWANIE CLA SPOWODUJE ZMIANE SPOSOBU ODKLADANIA TLUSZCZY. INACZEJ MOWIAC SPARWI ZE KT BEDZIE ZACHOWYWALA SIE TAK JAKBY BYLA GENETYCZNIE ZAPROGRAMOWANA DO CHUDOSCI
CLA MOZE ZOSTAC UZYTE TAKZE PODCZAS DIETY NA MASE, POMAGA WTEDY W PODZIALE SKLADNIKOW POKARMOWYCH
NAJLEPIEJ PRZYJMOWAC CLA Z WW, GDYZ WYSOKI POZIOM INSULINY ZAPOBIEGA UTLENIANIU CLA I POMAGA W TRANSPORCIE CLA DO KT
CLA WYSTEPUJE W NATURZE GLOWNIE W WOLOWINIE ORAZ W NABIALE |
Kod: |
TLUSZCZ (DZIEKI CLA) ZOSTAJE SKIEROWANY DO MIESNI (ZAMIASA JAK DO TEJ PORY W WIEKSZOSCI DO KOMOREK TLUSZCZOWYCH) JAKO PRODUKT DO UTLENIENIA
CZYLI INACZEJ MOWIAC KARMISZ KOMORKI MIESNIOWE A GLODZISZ TLUSZCZOWE
6-10g to strasznie dużo (10-12 kpsułek np.Cealin`u. Wtedy całe opakowanie starcza na 3 dni! Cena 60 pln!) Czy znasz inne preparaty CLA o większej dawce i nie wyższej cenie?
NIE ZNAM ZADNYCH DOSTEPNYCH PREPARATOW Z CLA W POLSCE
POZYTYWNE EFEKTY W BADANIACH PRZYNIOSLO JUZ STOSOWANIE DAWEK 3,5G DZIENNIE (12 TYGODNI NA CLA), JEDNAK PRZY DAWCE 6,8G MASA MIESNI POSZLA ZNACZNIE DO GORY
NIEKTORE SUPLEMENTY ABY BYLY SKUTECZNE MUSZ BYC BRANE W DUZYCH (BEZPIECZNYCH) I DLUGOTERMIONOWYCH DAWKACH (INNY PRZYKLAD KWASY TLUSZCZOWE OMEGA-3) |
drogie.
czy warte swojej cyeny ? niech kazdy odp na to pytanie.
o cla pisal chlopak ktory handluje tym wiec jesli on pisze tak to mysle ze warto pomysleci poczytac. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Filippi
|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 5:16 pm Temat postu: |
|
|
Trzeba posprawdzać w wyszukiwarkach cen i sklepach internetowych, np.Bio-cla z zieloną herbatą 60 kapsułek można dostać za 40 zł, więc sporo już taniej, a np. 80 kapsułek za 60 zł. Myślenie w kategoriach drogie/tanie jest dosyć mylne. Nie wszyscy zarabiają dużo, ale np. dużo wydają na jedzonko w knajpach zamiast zrobić samemu w domu. Ja jakoś zawsze przyoszczędzę jeśli mi na czymś naprawdę zależy. A po promocyjnej cenie
można zobaczyć tu ----------
--- Edited by mala_mi ---
Prosze czytać REGULAMIN!! linki sa ZABRONIONE!. Link usuwam.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Lut 12, 2009 12:28 am Temat postu: |
|
|
tylko zajrzyj jeszcze ile subst aktywnej jest w jednej kaps.
bo mozesz zaplacic np 30zl za 50kaps i 50zl za 100kapsi np i tego i tego Ci bedzie wystarczac na np 2tyg, ktoe bardziej warto ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nedrin
|
Wysłany: Czw Mar 05, 2009 1:22 pm Temat postu: |
|
|
Jakiś czas temu wpadły w moje łapki naturalne suplementy warzywno-owocowe polskiej firmy Guardian. Wśród nich są dwa, dla osób chcących zadbać o swoją sylwetkę: Vis Vitalis Mix, dla kobiet i Vega Mix, dla mężczyzn. Znacie je może? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Mar 06, 2009 1:35 am Temat postu: |
|
|
warzywa w kapsach <o lol>