Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Tesciowa i synowa-konflikt

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Rodzina
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
exullt
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 29, 2007 3:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja jestem gotowa. Bylam gotowa juz ostatnio, ale ona plakala, wydziwiala, musialismy zareczyny odwolac z jej powodu bo poprostu wariowala.. Placze, histeria, ona jest zazdosna o swojego syna i tyle, a ja ani moj chlopak juz kompletie nie wiemy co z tym zrobic, czy olac czy co.. niewiem. Ona nigdy nie bedzie gotowa na dojrzala rozmowe, ona ma w sobie wiecej z dziecka niz z dojrzlego czloweka..
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Sylwunia86

PostWysłany: Pon Paź 29, 2007 5:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A więc mój chłopak chyba kocha mnie na prawdę Laughing 2 dni temu oświadczył się mi i olał to co sądzą o mnie jego siostra i mama. Teraz wiem że licze się dla niego tylko JA!!!! trzymajcie się !!!
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Paź 29, 2007 11:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dominika156AR najwidoczniej nie chce Cie w swojej rodzinie Confused Sad - przykre...hmmm jest zdolna do płaczu zeby odwołac zareczyny? Neutral to co bedzie na slubie? dostanie "zawału"...na 10000km widac ze robi wszystko zeby nie dopuscic do zareczyn,slubu itp. Wg mnie powinniscie to olac,bo bedzie zawsze tak wymyslała,płakała...wrr...ze tez sa tacy ludzie Twisted Evil Confused . Nie zwracaj na nia uwagi i hajtaj sie poki czas heh Razz. powodzenia zycze !!! a facet naprawde nic nie widzi złego w jej zachowaniu? toz to w glowie nie miesci sie jak mozna komplikowac ludziom zycie... Sad

Sylwunia86 to gratulacje Smile. mam nadzieje ze bedzie tak kolorowo przez cały Wasz zwiazek Razz

Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Paź 30, 2007 1:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moj facet widzi problem, juz probowal kilka razy z nia rozmawiac na ten temat,ale ona zmieniala go, albo jak ognia unikala rozmowy. Szkoda gadac, taka dziwna baba ze niemoge.. Mam nadzieje ze mimo jej nieuzasadnionej necheci do mnie wezmiemy slub i bedzie wszystko ok Smile
A to ze tak wydziwiala z tymi zareczynami uzasadnila tak "Synku, przeciez ona nawet nie ma rodzicow, co sobie ludzie pomysla, nawet nie bedzie miala kogo zaprosic na wesele, ale wstyd" Koszmar, naprawde przechodze przez pieklo..
Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Wto Paź 30, 2007 3:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma co sie przejmować takimi ludź mi ze średniowiecza;] stara baba po prostu która nie wie co to jest elektryczność;] nie ma sie co przejmować;] ale lepiej pogadać o tym z "partnerem" (nie przepadam z tym określeniem...hehe) bo nigdy nie wiadomo co mu sie w głowie roi:D
Powrót do góry
Yola
Spamer

PostWysłany: Sro Sty 11, 2017 12:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie lubię takich sytuacji, niestety i u mnie są podobne Nie chcę być niemiła bo to mama mojego męża no ale już czasem nie da się wytrzymać tego wszystkiego. Najgorsze jest to dogadywanie z uśmiechem na twarzy. Ostatnio posprzeczałyśmy się o remont (mieszkamy razem,ale jedno piętro domu jest całe nasze) bo chcemy z mężem wyremontować łazienkę. Planujemy wstawić dodatkowo wannę ale z hydromasażem, znaleźliśmy sobie [zakaz dodawania linków na forum]ciekawą ofertę i zamierzaliśmy już kupić tylko brakowało nam 200zł bo jeszcze nam pieniądze z tego miesiąca nie napłynęły. Chcieliśmy pożyczyć od teścia dosłownie na dwa dni, ale jak się teściowa dowiedziała to zrobiła raban na cały dom po co nam taka droga, że nie będziemy mieć co do gara później włożyć, a ona nas nie będzie żywić itp. itd. Dodam,że nie jesteśmy nieodpowiedzialni i wiemy na co sobie możemy pozwolić a na co nie.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Rodzina Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4