Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Test ciążowy (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 44, 45, 46  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Magda_1983

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Gru 06, 2010 9:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiedzcie mi, czy z kolejną próbą należy poczekać jakiś czas? Czy można próbować od razu w kolejnym cyklu ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Gru 06, 2010 10:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

można próbowac odrazu bo to bardzo wczesne poronienie. jeśli chcesz byc pewna czy wszystko dobrze się oczyściło to powtórz bete hcg

Powrót do góry
last_chance

PostWysłany: Wto Sty 18, 2011 9:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jeśli nie doszło do wytrysku, stosunek byl 3 dni przed miesiaczka i 3 dni pozniej mialam normalny tygodniowy okres, a po 16, 18 i 21 dniach (kiedy robilam testy) wychodzily begatywnie tzn. ze nie ma mozliwosci zeby byla ciaza?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sty 18, 2011 11:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma Smile
dasz juz spokoj czy nie? Laughing

Powrót do góry
last_chance

PostWysłany: Sro Sty 19, 2011 12:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj dam dam;) tylko to straszne jak bardzo zaczełam zwracać uwagę na swój organizm! zalatwiam sie tylko rano i to teraz takie rzadkie i wgl.. bycmoże rozstroiłam sobie organizm ciągłą dieta (2 posilki dziennie - o 15 a potem jak jeszcze jakis wyjdzie..) i to dlatego.. i caly czas dotykam brzucha jakbym chciala sprawdzic czy przypadkiem nie jest twardszy..
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Sty 19, 2011 6:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma ciązy i zakończmy ten temat. Takie ciągłe gadanie o tym doprowadza,że ciagle się nakręcasz.

Powrót do góry
kamila1900

PostWysłany: Pią Lut 11, 2011 11:18 am    Temat postu: test Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam:)

Mam kolejne pytanie.. robiłam wczoraj test ciążowy by sprawdzic czy wszystko jest oki ( biore tabletki i przy zmianie partnera zawsze robie test by nie było neispodzianek). i wczoraj po zrobieniu testu odczekałam tak jak na ulotce 40 sek. sprawdziałm wynik negatywny. nastepnie poczekałam 5 minut by sie upewnic i był negatywny.. ale zapomniałam wyrzucic testu i po ponad 2 godzinach jak chciałam go wyrzucic zauwazyłam ze jest druga kreska bardzo bardzo jasna i cieniutka prawie nie widoczna na płytce testujacej.. czy mam sie martwic?? kiedys chyba czytałam zeby testu nie sprawdzac po 5 minutach okreslonych w ulotce bo zachodza jakies reakcjie czy to prawda?

pozdrawiam kamila

-----------edited by emilka---------
temat został przeniesiony
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Lut 11, 2011 2:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kamila1900 napisał:
iedys chyba czytałam zeby testu nie sprawdzac po 5 minutach okreslonych w ulotce bo zachodza jakies reakcjie czy to prawda?

prawda. wynik odczytujesz w ciagu 5 minut Smile pozniej wchodzi w reakcje z tlenem i stad 2ga kreska Smile nie ma sie czym niepokoic.
a test po ilu dniach od stosunku robiłas? moze jest jescze za wczesnie? po ok 16dniach najlepiej wykonac Smile

Powrót do góry
kamila1900

PostWysłany: Pią Lut 11, 2011 7:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
kamila1900 napisał:
iedys chyba czytałam zeby testu nie sprawdzac po 5 minutach okreslonych w ulotce bo zachodza jakies reakcjie czy to prawda?

prawda. wynik odczytujesz w ciagu 5 minut Smile pozniej wchodzi w reakcje z tlenem i stad 2ga kreska Smile nie ma sie czym niepokoic.
a test po ilu dniach od stosunku robiłas? moze jest jescze za wczesnie? po ok 16dniach najlepiej wykonac Smile

test robilam po 3ch tygodniach od stosunku.. ale biore tabletki regularnie od 4ch lat.. wiec mam nadzieje ze niespodzianki nie bedzie..

pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Lut 11, 2011 11:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tabletki bierzesz i martwisz sie o ciaze?! a niby jak skoro nie dopuszczasz do owulacji? Smile wogole sie nie przejmuj, jesli zazywasz je o stałej porze i nie pomijasz to ciaza jest niemozliwa !!! Smile

Dodano po 33 sekundach:

a co do testu- mozesz mu wierzyc Smile 3 tyg to masa czasu Smile hormon ciazy bylby juz wtedy odpowiednio duzy Wink Wink

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 44, 45, 46  Następny
Strona 39 z 46