Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Magda_1983
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Gru 06, 2010 9:15 pm Temat postu: |
|
|
Powiedzcie mi, czy z kolejną próbą należy poczekać jakiś czas? Czy można próbować od razu w kolejnym cyklu ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pon Gru 06, 2010 10:12 pm Temat postu: |
|
|
można próbowac odrazu bo to bardzo wczesne poronienie. jeśli chcesz byc pewna czy wszystko dobrze się oczyściło to powtórz bete hcg _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
last_chance
|
Wysłany: Wto Sty 18, 2011 9:52 pm Temat postu: |
|
|
a jeśli nie doszło do wytrysku, stosunek byl 3 dni przed miesiaczka i 3 dni pozniej mialam normalny tygodniowy okres, a po 16, 18 i 21 dniach (kiedy robilam testy) wychodzily begatywnie tzn. ze nie ma mozliwosci zeby byla ciaza? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Sty 18, 2011 11:14 pm Temat postu: |
|
|
nie ma
dasz juz spokoj czy nie? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
last_chance
|
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 12:02 pm Temat postu: |
|
|
oj dam dam;) tylko to straszne jak bardzo zaczełam zwracać uwagę na swój organizm! zalatwiam sie tylko rano i to teraz takie rzadkie i wgl.. bycmoże rozstroiłam sobie organizm ciągłą dieta (2 posilki dziennie - o 15 a potem jak jeszcze jakis wyjdzie..) i to dlatego.. i caly czas dotykam brzucha jakbym chciala sprawdzic czy przypadkiem nie jest twardszy.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 6:15 pm Temat postu: |
|
|
Nie ma ciązy i zakończmy ten temat. Takie ciągłe gadanie o tym doprowadza,że ciagle się nakręcasz. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamila1900
|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 11:18 am Temat postu: test |
|
|
Witam:)
Mam kolejne pytanie.. robiłam wczoraj test ciążowy by sprawdzic czy wszystko jest oki ( biore tabletki i przy zmianie partnera zawsze robie test by nie było neispodzianek). i wczoraj po zrobieniu testu odczekałam tak jak na ulotce 40 sek. sprawdziałm wynik negatywny. nastepnie poczekałam 5 minut by sie upewnic i był negatywny.. ale zapomniałam wyrzucic testu i po ponad 2 godzinach jak chciałam go wyrzucic zauwazyłam ze jest druga kreska bardzo bardzo jasna i cieniutka prawie nie widoczna na płytce testujacej.. czy mam sie martwic?? kiedys chyba czytałam zeby testu nie sprawdzac po 5 minutach okreslonych w ulotce bo zachodza jakies reakcjie czy to prawda?
pozdrawiam kamila
-----------edited by emilka---------
temat został przeniesiony |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 2:54 pm Temat postu: |
|
|
kamila1900 napisał: | iedys chyba czytałam zeby testu nie sprawdzac po 5 minutach okreslonych w ulotce bo zachodza jakies reakcjie czy to prawda? |
prawda. wynik odczytujesz w ciagu 5 minut pozniej wchodzi w reakcje z tlenem i stad 2ga kreska nie ma sie czym niepokoic.
a test po ilu dniach od stosunku robiłas? moze jest jescze za wczesnie? po ok 16dniach najlepiej wykonac _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamila1900
|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 7:25 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | kamila1900 napisał: | iedys chyba czytałam zeby testu nie sprawdzac po 5 minutach okreslonych w ulotce bo zachodza jakies reakcjie czy to prawda? |
prawda. wynik odczytujesz w ciagu 5 minut pozniej wchodzi w reakcje z tlenem i stad 2ga kreska nie ma sie czym niepokoic.
a test po ilu dniach od stosunku robiłas? moze jest jescze za wczesnie? po ok 16dniach najlepiej wykonac |
test robilam po 3ch tygodniach od stosunku.. ale biore tabletki regularnie od 4ch lat.. wiec mam nadzieje ze niespodzianki nie bedzie..
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 11:26 pm Temat postu: |
|
|
tabletki bierzesz i martwisz sie o ciaze?! a niby jak skoro nie dopuszczasz do owulacji? wogole sie nie przejmuj, jesli zazywasz je o stałej porze i nie pomijasz to ciaza jest niemozliwa !!!
Dodano po 33 sekundach:
a co do testu- mozesz mu wierzyc 3 tyg to masa czasu hormon ciazy bylby juz wtedy odpowiednio duzy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|