Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 9:28 am Temat postu: |
|
|
juz po 6 dniach od stosunku jezeli to byly okolice owulacji ale najbezpieczniej po 12 wtedy wynik testu jest bardziej wiarygodny... a najlepiej zrobic z krwi beta hcg |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zakłopotanaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 3:36 pm Temat postu: |
|
|
Mam pytanie.Czy jeśli robiłam 3 testy i wszystkie dały ten sam wynik to moge być spokojna?Ten trzeci zrobiłam 8 dni po spodziewanej miesiączce.Bo co mnie nurtuje to to,że w lutym miałam okres(przynajmniej mi się wydaje,że to był okres) a w marcu już mi sie spóźnia :(Pomocy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 4:25 pm Temat postu: |
|
|
test najwczesniej robisz po 12 dniach od stosunku...nigdy wczesniej...no chyba ze robilas w labolatorium test bHcG? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
zakłopotanaa
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 5:47 pm Temat postu: |
|
|
NIe tego testu laboratoryjnego nie robiłam.Więc pierwszy test robiłam 10dni po stosunku.Tylko,że to tak naprawde nie był do końca stosunek.Bo ani nie było wytrysu ani On nie wszedł we mnie do końca.Drugi był 3 tyg. po tym wszystkim.A trzeci 10 dni po spodziewanej drugiej miesiączce czyli 7tyg. po "stosunku". |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 6:33 pm Temat postu: |
|
|
słonko, w 6tym tygodniu ciąży to już po pierwsze zauważyłabyś jej objawy, test jest jak najbardziej wiarygodny a bez stosunku (bez wytrysku!) w ciążę się nie zachodzi. poza tym okres miałaś normalny... jak ciążę to tylko urojoną ja tutaj widzę _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zakłopotanaa
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 10:58 pm Temat postu: |
|
|
Emilko mój chłopak też mi to powiedział,że widzi tu tyleko ciąże urojoną.Bo przecież jest też cos takiego jak siła umysłu i podświadomość.No i właśnie ten okres :)Bo te plamienia występują do 3-4 dni a mój trwał 6,jak zawsze :)Dziękuje kochana :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 4:21 pm Temat postu: Skuteczność BOBO-TEST (part.2) |
|
|
Rozmowę proszę kontynuować tu _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
misia80
|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 5:02 pm Temat postu: |
|
|
witajcie, ja to jestem jakis beznadziejny przypadek koniec testowania stanowczo, we wtorek wizyta u gina i wszystko sie wyjasni , dzis kolejny bobo test i nie ma nic nawet rozowego sladu nie bylo, zreszta jakis dziwny mi sie wydaje od poprzedniego bo na tamtym nie mialam w tych takich otworkach na gorze zadnego koloru a ten mial je od samego poczatku jakies zarozowienie)
wogole jakos inaczej sie zachowywal, ale mniejsza z tym w ciazy pewnie nie jestem tylko cos sie powaznego dzieje ale to we wtorek sie przekonam.
tyle dobrych opini sie naczytalam na temat bobo testow ze je sprobowalam i 2 testy i 2 rozne zachowania. juz myslalam ze moze wynik odczytalam po czasie i ta kreska sie pojawila ale nie, bo na tym po czasie nic sie nie zarozowilo, wyglada calkiem inaczej niz tamten a ta sama firma
Dodano po 5 minutach:
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=a8069f9a6faacc54
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=fae7fd5a8168b953
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=fde9ff7645478fe7
a dla potwierdzenia tego co pisze to moje tesciki z przed tygodnia , dzisiejszy nic nie pokazal a czy wy cos tu widzicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 5:25 pm Temat postu: |
|
|
Zawsze możesz zrobić test z krwi...Będzie 100% pewności...
Ginekolog wczesnej ciąży może nie wykryć. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 5:48 pm Temat postu: |
|
|
ja też niestety nie widzę nic na ciązę w tych wynikach :/ _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|