Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
buska3434
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 1:17 pm Temat postu: |
|
|
a ja na pierwszym i na trzecim widzę minimalne kreski, ale takie mega blade, trzeba wytężyć wzrok.
I co się dowiedziałaś? _________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 3:57 pm Temat postu: |
|
|
te płytkowe sa beznadziejne tylko ludzi w bład wprowadzaja. o wiele lepsze sa paskowe a juz naj naj naj tak jak kolezanka pisała sa bhcg ;]
Dodano po 59 sekundach:
to jak kreska jest blada to co oznacza ciaze ? ja zawsze myslałam ze jak pokaza sie 2grube krechy to wtedy mozna sie spodziewac dobrych wiesci a nie po kolorach... no coz ale od tego forum jest zeby sie uczyc _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pyskata18
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 4:09 pm Temat postu: |
|
|
n owlasnie hcg wychodzic chyba najlepiej jest z krwi i tak bardzije jest pewbnie nic testy płytkowe czy nie płytkowe _________________ Wiara Czyni Cuda ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
buska3434
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 6:43 pm Temat postu: |
|
|
hehe faktoza
No ja myślę, że takie "coś" to może tak mega wcześnie można zaobserwować ale pewna nie jestem
Tu gdzie jestem są same strumieniowe ale jak na nich wyglądają dwie krechy to jeszcze nie widziałam... _________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pon Mar 02, 2009 5:50 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope a te paskowe to jakie polecasz? Bo ja do tej pory korzystalam z plytkowych... ale skoro mowicie ze nie sa dobre to bym chciala inne wyprobowac.
...klopot w tym ze ja widzialam w aptekach same plytkowe... a z drugiej strony to tez jakos mocno nie szukalam... wzielam pierwszy ktory mi polecila aptekarka czyli Bobo-test akurat...[/list] _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zainteresowana3334
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 12:05 am Temat postu: hmmm... |
|
|
Ja nigdy nie wierzyłam testop bobo...Moja przyjaciółka raz zrobiła test który wyszedł pozytywanie.Przestraszona powtórzyła test nastepnego dnia...wyszedł negatywnie..Od tamtej pory obie nie ufamy temu testopwi...Naszczęscie okazało sie ze w ciazy nie jest..Ale jezeli test wyszedl pozytywnie i sie pomylil to chyba nie jest najlepszy..slyszalam ze w tak m,lodym stadium ciaza moze sie jescze wchlanac ...badz jezeli jest u mlodej osoby badz jest sie pod wplywem silnego stresu moze nastyapic poronienie w pierwszych dniach i moze tak bylo.Teraz moj chlopak kupil bobo bo innego nie bylo w sklepie ..wyszedl negatywnie..mam mdlosci ciagle spie i okres spoznia sie tydzien;/..jpojutrze powtoprze tes..Polecam PREtest nigdy mnie nie zawiodl..a ten chyba...tak...chodz mam nadzieje ze nie..pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Martyna2323
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 11:14 am Temat postu: |
|
|
A mnie wlasnie pre test zawiodl dwa razy, wyszedl pozytywnie, a jednak w ciazy nie bylam
Uwazam, ze najlepsza jest beta hcg |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jaa18
|
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 12:20 pm Temat postu: |
|
|
okres mi sie spóżnia 2 tyg.zrobiłam bobo test i wyszedł wynik negatywny i dalej nie mam okresu to ja juz nie wiem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 2:07 pm Temat postu: |
|
|
ja18 zrob w takim razie bete z krwi albo udaj sie do lekarza _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosiakkk89
|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 1:12 pm Temat postu: |
|
|
ja zrobilam komfort test strumieniowy.. wyszła jedna kreska.. czytalam tu ze niektore z was mialy jakas druga lekko różową lub chcoiaz zauwazalną tą druga.. a ja tam nie widze nic.. jedna kreska i tyle:|
co myslicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|