Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Test ciążowy (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 44, 45, 46  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
buska3434

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sro Lut 18, 2009 1:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja na pierwszym i na trzecim widzę minimalne kreski, ale takie mega blade, trzeba wytężyć wzrok.
I co się dowiedziałaś?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lut 18, 2009 3:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

te płytkowe sa beznadziejne tylko ludzi w bład wprowadzaja. o wiele lepsze sa paskowe a juz naj naj naj tak jak kolezanka pisała sa bhcg ;]

Dodano po 59 sekundach:

to jak kreska jest blada to co oznacza ciaze ? Shocked ja zawsze myslałam ze jak pokaza sie 2grube krechy to wtedy mozna sie spodziewac dobrych wiesci a nie po kolorach... Shocked Cool no coz ale od tego forum jest zeby sie uczyc

Powrót do góry
Pyskata18

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lut 18, 2009 4:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

n owlasnie hcg wychodzic chyba najlepiej jest z krwi i tak bardzije jest pewbnie nic testy płytkowe czy nie płytkowe Smile
buska3434

PostWysłany: Sro Lut 18, 2009 6:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe faktoza Cool
No ja myślę, że takie "coś" to może tak mega wcześnie można zaobserwować ale pewna nie jestem Question

Tu gdzie jestem są same strumieniowe ale jak na nich wyglądają dwie krechy to jeszcze nie widziałam... Sad

Powrót do góry
lizelotka

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 5:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope a te paskowe to jakie polecasz? Bo ja do tej pory korzystalam z plytkowych... ale skoro mowicie ze nie sa dobre to bym chciala inne wyprobowac.
...klopot w tym ze ja widzialam w aptekach same plytkowe... a z drugiej strony to tez jakos mocno nie szukalam... wzielam pierwszy ktory mi polecila aptekarka czyli Bobo-test akurat...[/list]

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
zainteresowana3334

PostWysłany: Pon Mar 09, 2009 12:05 am    Temat postu: hmmm... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja nigdy nie wierzyłam testop bobo...Moja przyjaciółka raz zrobiła test który wyszedł pozytywanie.Przestraszona powtórzyła test nastepnego dnia...wyszedł negatywnie..Od tamtej pory obie nie ufamy temu testopwi...Naszczęscie okazało sie ze w ciazy nie jest..Ale jezeli test wyszedl pozytywnie i sie pomylil to chyba nie jest najlepszy..slyszalam ze w tak m,lodym stadium ciaza moze sie jescze wchlanac ...badz jezeli jest u mlodej osoby badz jest sie pod wplywem silnego stresu moze nastyapic poronienie w pierwszych dniach i moze tak bylo.Teraz moj chlopak kupil bobo bo innego nie bylo w sklepie ..wyszedl negatywnie..mam mdlosci ciagle spie i okres spoznia sie tydzien;/..jpojutrze powtoprze tes..Polecam PREtest nigdy mnie nie zawiodl..a ten chyba...tak...chodz mam nadzieje ze nie..pozdrawiam
Powrót do góry
Martyna2323

PostWysłany: Pon Mar 09, 2009 11:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A mnie wlasnie pre test zawiodl dwa razy, wyszedl pozytywnie, a jednak w ciazy nie bylam Sad
Uwazam, ze najlepsza jest beta hcg
Powrót do góry
jaa18

PostWysłany: Sro Mar 11, 2009 12:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres mi sie spóżnia 2 tyg.zrobiłam bobo test i wyszedł wynik negatywny i dalej nie mam okresu to ja juz nie wiem
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Mar 11, 2009 2:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja18 zrob w takim razie bete z krwi albo udaj sie do lekarza

PostWysłany: Pią Mar 20, 2009 1:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja zrobilam komfort test strumieniowy.. wyszła jedna kreska.. czytalam tu ze niektore z was mialy jakas druga lekko różową lub chcoiaz zauwazalną tą druga.. a ja tam nie widze nic.. jedna kreska i tyle:|

co myslicie?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 44, 45, 46  Następny
Strona 6 z 46