Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Test ciążowy (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 44, 45, 46  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sro Lut 16, 2011 7:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

alicja91, koleżanka wyżej ma rację - test wykonany w dniu spodziewanej miesiączki jest wiarygodny, czyli wychodzi na to, że w ciąży nie jesteś .. tak w ogóle to nie masz z czego być w ciąży, chyba, że jesteś wiatropylna hehe Wink
alicja91

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lut 16, 2011 11:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cale szczescie:) jak jeszcze to lekarz jutro potwierdzi to bede w siodmym niebie;) serdecznie dziekuje za wszystkie Wasze porady!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
SamotnyWilk

PostWysłany: Pon Lut 21, 2011 12:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dupka21 napisał:
he jestem tutaj nowa i mam pytanie. kochałam sie z chłopakiem mial gumke z ktora sie nic nie stalo mialam dni płodne ale nie doszło do wytrysku cy moge byc w ciazy prosze o szybkie odpisanie

Dodano po 10 minutach:

czy mzoe mi ktos odpisac?

mial zabezpieczenie, nie mial wytrysku, wiec nie moglo dojsc do zaplodnienia a tym samym do ciazy
Powrót do góry
dupka21

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pon Lut 21, 2011 12:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jesli by doszło do wytrysku?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lut 21, 2011 3:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no jakby doszlo to chyba jasne czym to grozi?
dni płodne, owulacja + wytrysk = ciaza.
zalezy jak dlugie masz cykle, kiedy dokładnie to sie stało i czy sa regularne.
ale skoro nie było wytrysku w srodku to czego panikujesz? Smile

Powrót do góry
dupka21

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pon Lut 21, 2011 3:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam jeszcze nie regularne choc od dwoch razy mam co 28 dni było to w tamta niedziele 12 lutego

---za kolejne naruszenie REGULAMINU dostajesz pierwsze ostrzeżenie. Co grozi za kolejne łamanie zasad doczytaj sobie w REGULAMINIE ---
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Lut 21, 2011 6:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dupka21 proszę o nie kontynuowanie rozmowy w tym temacie

Powrót do góry
Pawel72

PostWysłany: Nie Mar 13, 2011 1:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie,

Mam takie pytanie do was. Otóż tak test ciążowy Quick Vue został wykonany 23dni po stosunku po południu i 24 z rana oba wyszły negatywnie. Okres pojawił się po tygodniu spóźnienia i trwał normalnie 6 lub 7dni. Drugi spóźnił się 4dni i też trwał normalne 6 do 7dni. Mam nieregularne cykle. Czy po takim czymś można być pewnym że nie jest się w ciąży? Pozdrawiam
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Nie Mar 13, 2011 3:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pawel72, można być spokojnym, ciąży na pewno nie ma, ponieważ:

* był normalny okres
* test ciążowy był wykonany 16 dni po stosunku

cykle są nieregularne, więc okres może się spóźniać Wink
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Nie Mar 13, 2011 4:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NIe ma szans na ciąże. Test wykonany po takim czasie i wystapienie okresu to potwierdza

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 44, 45, 46  Następny
Strona 41 z 46