Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Test ciążowy - wiarygodność - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 62, 63, 64  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kasia19

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sie 09, 2006 6:12 pm    Temat postu: kiedy zrobic test??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam nadzieje ze tutaj znajde odpowiedz na swoje pytanie. Otóz interesuje mnie kiedy moge zrobic wiarygodny test ciazowy. Jesli wspolzylam ze swoim chlopakiem 28.07 , (dzisiaj jest 09.0Cool a 14.08 powinnam dostac okres, czy moge juz zrobic test, np jutro? Bardzo prosze o odp.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Sie 09, 2006 6:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najlepiej go robić w dniu wktórym miałą być miesiączka anie pojawiała sie Wink

jeżęli pojawi sie to znaczy ze nie jesteś w ciąży.
Powrót do góry
aisza

PostWysłany: Czw Sie 10, 2006 10:55 am    Temat postu: test ciazowy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrobilam dzisiaj rano test,chociaz na tescie bylo napisane zeby wykonac w dniu miesiaczki a do okresu jeszcze 10 dni.Test wyszedl negatywnie,czy mimo to moge byc w ciazy.Okres mialam 21-24 lipca.
Powrót do góry
Pauli86

PostWysłany: Czw Sie 10, 2006 11:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Napisz w jakim dniu doszło do współżycia, bo test należy wykonać po kilku dniach od możliwego zapłodnienia ( nie pamiętam dokładnie, ale chyba 6 albo 8 dnia). Nie wiem jakiego testu użyłaś, ale może najlepiej będzie jak spokojnie poczekasz do dnia spodziewanej miesiączki i jak się nie pojawi to wtedy powtórz test.
Pozdrawiam
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw Sie 10, 2006 11:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wspolzyje z mezem 2-3 razy w tygodniu wiec trudno mi powiedziec kiedy moglo dojsc do zaplodnienia.Dodam ze ostatmia miesiaczka niebyla obfita,raczej tylko plamienia,takie brazowe i do tego jeszcz jakis przezroczysty sluz.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw Sie 10, 2006 12:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dodam jeszcze ze 2 dni po okresie zaczal mnie bolec brzuch i piersi a dokladnie sutki,to jest taki bol jak na okres.Brzuch i sutki bola mnie do tej pory,do tego jestem jakas rozdrazniona i wszystko mnie denerwuje.od kilku dni boli mnie tez glowa.mam tez duzo sluzu,najpierw byl przezroczysty i rozciagliwy,potem byl bialy i gesty z jakimis grudkami teraz znowu jest przezroczysty i rozciagliwy taki wodnisty.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw Sie 10, 2006 4:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki za odp. Chyba juz nie musze go robic bo dostalam okres!!!! Smile))))
Powrót do góry
hmmmmm
Gość

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 10:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

robilam sobie test ciazowy AMIL i w okienku kontrolnym C byla mocna kreska w okienku T byla taka bardzo slaba prawie nie widoczna! Czy moge byc w ciazy?
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 10:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmmmm napisał:
robilam sobie test ciazowy AMIL i w okienku kontrolnym C byla mocna kreska w okienku T byla taka bardzo slaba prawie nie widoczna! Czy moge byc w ciazy?

mysle ze po prostu powinnas zrobic test jeszcze raz.
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 10:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Napewno powinnaś zrobić ponownie test.

Ale te kreseczki, na początku barwią się obydwie, nawet ta co wskazuje ciążę (choć nie zawsze), a po około 3 minutkach, ta co wskazuje ciążę, blednie. Oczywiście jeżeli nie jesteś w ciąży. Ale to odnośnie testu Quick. Nie wiem jak z innymi.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 62, 63, 64  Następny
Strona 11 z 64