Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasia19
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 09, 2006 6:12 pm Temat postu: kiedy zrobic test??? |
|
|
Witam. Mam nadzieje ze tutaj znajde odpowiedz na swoje pytanie. Otóz interesuje mnie kiedy moge zrobic wiarygodny test ciazowy. Jesli wspolzylam ze swoim chlopakiem 28.07 , (dzisiaj jest 09.0 a 14.08 powinnam dostac okres, czy moge juz zrobic test, np jutro? Bardzo prosze o odp. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Sie 09, 2006 6:59 pm Temat postu: |
|
|
najlepiej go robić w dniu wktórym miałą być miesiączka anie pojawiała sie
jeżęli pojawi sie to znaczy ze nie jesteś w ciąży. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aisza
|
Wysłany: Czw Sie 10, 2006 10:55 am Temat postu: test ciazowy |
|
|
Zrobilam dzisiaj rano test,chociaz na tescie bylo napisane zeby wykonac w dniu miesiaczki a do okresu jeszcze 10 dni.Test wyszedl negatywnie,czy mimo to moge byc w ciazy.Okres mialam 21-24 lipca. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pauli86
|
Wysłany: Czw Sie 10, 2006 11:15 am Temat postu: |
|
|
Napisz w jakim dniu doszło do współżycia, bo test należy wykonać po kilku dniach od możliwego zapłodnienia ( nie pamiętam dokładnie, ale chyba 6 albo 8 dnia). Nie wiem jakiego testu użyłaś, ale może najlepiej będzie jak spokojnie poczekasz do dnia spodziewanej miesiączki i jak się nie pojawi to wtedy powtórz test.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Sie 10, 2006 11:53 am Temat postu: |
|
|
wspolzyje z mezem 2-3 razy w tygodniu wiec trudno mi powiedziec kiedy moglo dojsc do zaplodnienia.Dodam ze ostatmia miesiaczka niebyla obfita,raczej tylko plamienia,takie brazowe i do tego jeszcz jakis przezroczysty sluz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Sie 10, 2006 12:11 pm Temat postu: |
|
|
dodam jeszcze ze 2 dni po okresie zaczal mnie bolec brzuch i piersi a dokladnie sutki,to jest taki bol jak na okres.Brzuch i sutki bola mnie do tej pory,do tego jestem jakas rozdrazniona i wszystko mnie denerwuje.od kilku dni boli mnie tez glowa.mam tez duzo sluzu,najpierw byl przezroczysty i rozciagliwy,potem byl bialy i gesty z jakimis grudkami teraz znowu jest przezroczysty i rozciagliwy taki wodnisty. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Sie 10, 2006 4:04 pm Temat postu: |
|
|
dzieki za odp. Chyba juz nie musze go robic bo dostalam okres!!!! )))) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
hmmmmm Gość
|
Wysłany: Pią Sie 11, 2006 10:27 pm Temat postu: |
|
|
robilam sobie test ciazowy AMIL i w okienku kontrolnym C byla mocna kreska w okienku T byla taka bardzo slaba prawie nie widoczna! Czy moge byc w ciazy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Sie 11, 2006 10:33 pm Temat postu: |
|
|
hmmmmm napisał: | robilam sobie test ciazowy AMIL i w okienku kontrolnym C byla mocna kreska w okienku T byla taka bardzo slaba prawie nie widoczna! Czy moge byc w ciazy? |
mysle ze po prostu powinnas zrobic test jeszcze raz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Sie 11, 2006 10:56 pm Temat postu: |
|
|
Napewno powinnaś zrobić ponownie test.
Ale te kreseczki, na początku barwią się obydwie, nawet ta co wskazuje ciążę (choć nie zawsze), a po około 3 minutkach, ta co wskazuje ciążę, blednie. Oczywiście jeżeli nie jesteś w ciąży. Ale to odnośnie testu Quick. Nie wiem jak z innymi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|