Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Test ciążowy - wiarygodność - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 62, 63, 64  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Netka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Mar 07, 2006 5:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wyciek z sutka jest rzeczą wymagającą konsultacji z lekarzem.Może się okazać,że jest to całkiem niegroźne,np.spowodowane częstym uciskaniem sutków(wtedy organizm myśli,że to dziecko ssie pokarm i zaczyna go produkować),albo zmianami hormonalnymi(hormony tarczycy),może też niestety okazać się poważne.Pozdrawiam i bądź dobrej myśli Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Ewunia
Gość

PostWysłany: Sro Mar 15, 2006 2:39 pm    Temat postu: ciąża Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja dzisiaj robiłam test bobo-test i na początku wyszła jedna gruba kreska oznaczajac brak ciązy a potem pojawiła sie druga kreska -słaba. czy to oznaka ciązy. okres spóźnia sie juz 6 dni, byłam na wsi i zmieniłam klimat, poza tym stresuję się brakiem miesiączki choć tak naprawde chciałabym być w ciązy.
jaki test jest najlepszy
Powrót do góry
MoniSiA
Gość

PostWysłany: Pon Mar 20, 2006 8:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam podobny problem do Ciebie, tylko ze ja mam chyba gorzej... Sad No bo uprawiałam sex z moim chłopakiem też bez zabezpieczenia... No i praktycznie powinnam mieć miesiączke ale jej niemam, tylko że ja niemam regularnych tych okresów wiec niewiem co mam robić... bede musiala zrobic test, ale sie tego boje, niechce być w ciąży, niby niemam żadnych objawow zwiazanych z tym że moge być w ciązy, wiec juz sama niewiem, jedyny problem to to że niemam okresu Sad poradzcie mi cos... Sad A co do Ciebie to raczej niejestes w ciaży skoro masz miesiączke Smile
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pon Mar 20, 2006 10:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to że ejst miesiączka w cale jeszcze nie jest powodem do myślenia że napewno nie ma ciąąży. Są przypadki, gdy okres pojawia sie nawet do 4-5 miesiąca ciąży. Ale nie denerwuj sie angelika, miałam to samo co ty, spóźnił mi się okres 16 dni, test wyszedł negatywny, i pojawiał sie wyciek z sutka. Lekarz kazał mi zrobić hcg ale wyszło że nie jestem w ciąży. Dał mi teraz skierowanie do endokrynologa żeby zrobić badania hormonalne.

Myśle, że ty też możesz mieć coś z hormonami.
nie martw sie, głowa do góry, pozdrawiam
Powrót do góry
beatka
Gość

PostWysłany: Wto Mar 21, 2006 11:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a my sie dzis kochalismy wraz z prezerwatywa oczywiscie i chlopak doszedl we mnie... wyciagnal czlonka zemnie i dotknal lekko kondoma na koncu i wygladalo na to jakby pekl i troche spermy zostalo mu na palcu... nastepnie nadmuchal go i okazalo sie ze niejest dziurawy a w srodku nic nie bylo... magia ? poszlismy jednak do ginekologa na wszelki wypadek(okazalo sie ze to sa dni plodne - jajeczkowanie ;/) i kupilismy postinol duo ... zobaczymy co to bedzie... po jakim najlepiej czasie sie stestowac?
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sro Mar 22, 2006 12:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na prezerwatywie twój chłopak znalazł pewnie twój śluz. Uważam że nie doszło do zaplodnienia. Poczekaj do okresu i jeżeli nie pojawi sie w planowanym dniu , zrób test
Powrót do góry
kafetka
Gość

PostWysłany: Sro Mar 22, 2006 3:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
robiłam dwa dni temu bobo - test i wyszedł mi bez zadnego problemu. A czy wykazał prawde dam Wam znac później-jak dostane miesiaczke.
W sumie to ja wole testy płytkowe - robiłam już kilka i za każdym razem wyszedł ok, zawsze był sprawny.
Przed wykonaniem testu przeczytajcie dokładnie ulotke!
Pozdrawiam... Very Happy
Powrót do góry
zdezorientowana
Gość

PostWysłany: Sro Mar 22, 2006 6:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak.....mi sie już spóźnia 20 dni...dzisiaj dokładnie jest 20 dzień....i zrobiłam już jeden test i wyszedł negatywnie jutro robie drugi....ale od tygodnia chodze już jak na szpilkach...boje sie okrutnie nie dorosłam do tego ,żeby być mamą.....czy jest to mozliwe ,żebym nei była w ciązy???? czy opłaca mi sie robić kolejny test czy poprostu zrezygnowac i odrazu iśc do ginekologa??
RATUNKU!!!
Powrót do góry
zdezorientowana
Gość

PostWysłany: Sro Mar 22, 2006 6:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak.....mi sie już spóźnia 20 dni...dzisiaj dokładnie jest 20 dzień....i zrobiłam już jeden test i wyszedł negatywnie jutro robie drugi....ale od tygodnia chodze już jak na szpilkach...boje sie okrutnie nie dorosłam do tego ,żeby być mamą.....czy jest to mozliwe ,żebym nei była w ciązy???? czy opłaca mi sie robić kolejny test czy poprostu zrezygnowac i odrazu iśc do ginekologa??
RATUNKU!!!
Powrót do góry
Netka

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Mar 22, 2006 6:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najlepiej od razu udaj się do lekarza.Miesiączka może się opóźniać z wielu powodów,a test przecież potwierdził brak ciąży Very Happy Życzę powodzenia Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 62, 63, 64  Następny
Strona 7 z 64