Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Test ciążowy - wiarygodność - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 62, 63, 64  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MISIA1989

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Mar 03, 2009 12:08 pm    Temat postu: bobo test po ilu dniach? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prosze niech mi ktoś odpowie po jakim czasie mam zrobic test???? "trefny" stosunek byl w piatek test zrobilam w poniedzialek ale innej firmy i wyszedl positiv:( czy tak szybko moze byc on wiarygodny????

--- przenosze do tematu pokrewnego --- Pituszka
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Mar 03, 2009 12:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test musisz zrobic minimym 12 dni po stosunku - wtedy jest wiarygodny
Powrót do góry
lizelotka

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Mar 03, 2009 2:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A test bhcg po jakim czasie od stousnku jest wiarygodny?

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
claudia4you

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Mar 03, 2009 3:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak to jest z tymi testami???
byłam u lekarza dzisiaj i nie wykrył mi ciąży

wczoraj robiłam test i wyszło że negatywny!!!1

Prze kilka dni miałam objawy bardzo charakterystyczne jak przy ciąży !

Mdliło mnie strasznie przez co nie mogłam spać było kilka stosunków takich na calego

Co robić??
Powrót do góry
lizelotka

PostWysłany: Wto Mar 03, 2009 4:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a kiedy byl stosunek?
bo moze byc za wczesnie zeby lekarz cos wykryl...
najlepszy jest jak juz pisalam test bhcg...

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Wto Mar 03, 2009 5:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

claudia4you: pierwsze objawy ciąży pojawiają sie ok 6 tygodnia ciąży. ginekolog może wykryc ciążę ok 4 tygodnia, jeśli robiłaś test, wyszedł negatywny to zrób drugi, albo bete, wtedy bedziesz miec pewnośc.
bo mdłości nie musza być objawem ciąży, a jesli juz sa, to jak juz pisalam ok. 6 tygodnia.

Wysłał podziekowań: 5

PostWysłany: Wto Mar 03, 2009 8:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja roiblam test wyszedl pozytynwie a okres spoznia m isie ok 3 tygodni wykrje ginekolog:)?
K&R

PostWysłany: Wto Mar 03, 2009 10:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

siema! Smile
Mam pytanko - może któraś z Was miała podobny przypadek - zrobiłam test (bobo test strumieniowy) - w miejscu kreski, która pokazuje ciążę i "w jej okolicach" - pojawiły się dziwne kropeczki (3, 4)... naprawdę minimalne... test powtórzyłam następnego dnia - tym razem AMIL - i wynik wyszedł negatywny... hmm.. Waszym zdaniem tamten test był wadliwy, a może jednak 'ktoś' tam się rozwija, tylko jest na tyle wcześnie by to zobaczyć na teście?

Dzięki z góry za odpowiedź Smile))
Powrót do góry
lizelotka

PostWysłany: Wto Mar 03, 2009 11:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na pewno byl wadliwy. Normalnie test powinien pokazac dwie kreski ( nie kropki ) jesli jest sie w ciazy.
Nie wiem czy jest za wczesnie zeby test wykryl ciaze. A minelo minimum 14 dni od stosunku? Jezeli tak to powinien byc wiarygodny, ale polecam zrobic bhcg jesli chcesz miec 100 % pewnosci.

Powrót do góry
claudia4you

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 1:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tych stosunków troche było....

np.8 17 20 26 lutego

Dodano po 1 minutach:

gdzie możn azrobić ten test??

płaci się coś???

Dodano po 33 minutach:

no i tak bede dalej próbować Very Happy

nie poddam sie tak łatwo.

oczekam na dni płodne i do ataku!!! Twisted Evil

Dodano po 23 minutach:

uda się
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 62, 63, 64  Następny
Strona 54 z 64