Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Test ciążowy - wiarygodność - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 62, 63, 64  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
drapaka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sro Mar 22, 2006 9:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze: nie dorosłaś do bycia mamą a do uprawiania seksu tak??( troche to sie wyklucza)

Po drugie. Takie spóźnienie nie musi byc spowodowane ciążą. Proponuje jednak iśc do ginekologa bo powód może byc poważny np. hormony.

Jednak jak chcesz to zró jeszcze jeden test tylklo upewnij sie że robisz go tak jak należy

Poazdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
beatka
Gość

PostWysłany: Sro Mar 22, 2006 11:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki Wink troche mnie dzis rano brzuch bolal jak wstalam a pozniej to dwa razy zrobilismy.. tzn po poludniu i juz bylo ok... zobaczymy po okresie Wink mam nadzieje ze bedzie dobrze Razz
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw Mar 23, 2006 1:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powinnas sie uspokoic i zamiast wydawac pieniadze natsty to poprostu idz do lekarza a on ci powie czy jestes w ciąży czy nie wydaje mi sie ze nie jestes tylko twoje hormony maja zaburzenia i dlatego ci si tyle spóznia idz zobaczysz ze bedzie dobrze
Powrót do góry
adgam231

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Mar 26, 2006 11:46 pm    Temat postu: prawdziwość testów ciążowych Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrobiłam test ciążowy 3 dni temu, wyszedł negatywnie. Czekam na miesiączkę od właśnie 3 dni.... Szansa,że mogę być w ciązy są dość duże... Czy testy ciążowe często się mylą. W zasadzie mam jakby objawy przedmisiączkowe, ale.... Very Happy
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Mar 27, 2006 7:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze to nie panikowac Wink 3 dni spuźnienia to praktycznie żadne spuźnienie, może być wywołane naprawde wszystkim.
Powrót do góry
ewelinakaaa
Gość

PostWysłany: Pon Mar 27, 2006 7:48 am    Temat postu: pytanie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc. ja mam pytanie. Jak czesto sie dzieje ze pojawia sie okres z czasie ciazy? Mam objawy i nie wiem czy to ciaza Sad Jaki wtedy pojawia sie okres? Taki jak zwykle czy sa jakies charakterystyczne krwawienia? Sorry ze tak sie wbilam w inny temat Smile
Powrót do góry
ama
Gość

PostWysłany: Pon Mar 27, 2006 11:36 am    Temat postu: bad. krwi Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy badanie krwi przy probie ciazowej moze sie mylic? mialam miesiaczke pod koniec lutego, po dwoch tygodniach wykonalam takie badanie bo zle sie czulam i wyszlo ze jestem w 4 tygodniu ciazy, a teraz znow mam okres i to wcale nie tylko plamiacy. juz nic z tego nie rozumiem
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pon Mar 27, 2006 4:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Raczej nie zdarza sie że już stwierdzona ciąża okauzje sie błędem badań czy lekarza. Okres w czasie ciąży zdaża się czasami. Może nawet w niektórych przypadkach występowac przez dłuzszy czas ciąży. Jak skończy ci sie okres idź do ginekologa na kontrole i powiedz mu o tym
Powrót do góry
andziula
Gość

PostWysłany: Nie Kwi 02, 2006 8:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mi sie okres spoznia juz 2tyg. wczesniej mialam w miare regularne miesiaczki(2-3dni odchylenia) zrobilam sobie 3 dni temu pierwszy test(14dni od spodziewanej miesiaczki) a tdzis go powtorzylam(testy 2roznych firm) i obydwa testy wyszly negatywnie.
10dni przed spodziewana miesiaczka mialam zapalenie pecherza, i w ciagu ostatniego miesiaca 4 razy jezdzilam w rozne rejony Polski. czy moglo to az tak opoznic okres?
oprocz braku miesiaczki strasznie bola mnie nerki i lewy jajnik.. no i wydzielina jest bardzo obfita..
sama nie wiem co myslec..
jak uwazacie?
prosze o opinie.
Powrót do góry
Andziula
Gość

PostWysłany: Nie Kwi 02, 2006 8:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a i minely 23dni od ostatniego wspolzycia
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 62, 63, 64  Następny
Strona 8 z 64