Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Trądzik - Temat zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30, 31  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rocki
Spamer

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Wrz 23, 2015 9:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale to na zaskórnki ten krem jest czy raczej na zapobieganiem pryszczom? bo u mnie i z jednym i drugim jest problem.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
anetaaa_
Spamer

PostWysłany: Czw Paź 15, 2015 10:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I na to i na to, jak będziesz stosował regularnie to i krostek i zaskórników będzie mniej.
Powrót do góry
odin26

PostWysłany: Nie Gru 06, 2015 12:54 am    Temat postu: soda oczyszczona na twarz Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podobno maseczka z sody oczyszczonej usuwa blizny po trądziku? Czy ktoś sprawdził to na własnej skórze?
Powrót do góry
PoloniaK
Spamer

PostWysłany: Wto Mar 15, 2016 2:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sylwia napisał:
Ale mimo wszystko powinnaś pójść do lekarza. Tak profilaktycznie i dla własnego spokoju. Moja znajoma miała podobną sutuacje tylko owy pieprzyk pojawił się na piersi. Wówczas jest większe prawdopodobieństwo pojawienia się komórek rakowych. Na szczęsie wszystko było dobrze a pieprzyk usuneli.

Zgadza się.
Ja miałam podobny problem i mój lekarz skierował Mnie na dodatkowe badania. Nawiasem mówiąc, dzięki temu udało mi się załagodzić problem z pieprzykami, a przy okazji pozbyłam się trądziku, gdyż właśnie w gabinecie do którego chodziłam, zapisałam się na dodatkowe zabiegi z leczenia trądziku [reklamal]
Jednak przykład, który był wcześniej podany, jak i każdy inny pozwala sądzić, że trzeba niejako 'interesować' się własnym ciałem, a przy okazji można wyleczyć, np. wspomniany trądzik.
Powrót do góry
jjusti18
Spamer

PostWysłany: Wto Mar 28, 2017 4:10 pm    Temat postu: Kosmetyki Khaki- czy warto kupić? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej, chciałabym Was prosić o radę ponieważ znalazłam ciekawy produkt na trądzik - Krem Skinelle CHARAK PHARMA, który ponoć idealnie zwalcza trądzik, powstały w różnych okolicznościach. Znalazłam go w sklepie indyjskim Himalaya Herbs... Czy ktoś kupował u nich kosmetyki Khaki? Proszę o wypowiedź, jakie one są?
[zakaz zamieszczania linków na forum]
Powrót do góry
leopoldsmith

PostWysłany: Wto Kwi 04, 2017 11:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moje zminay na skórze po trądziku wyleczył żel Alaclarin, dwa razy dziennie się nim smarowałam. zawsze zostawały mi przebarwienia po krostach, pomimo tego że ich nie wyciskałam, ale ten żel sie ich pozbył.
Powrót do góry
jokke

PostWysłany: Wto Kwi 25, 2017 10:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja aktualni używam Effeclar Duo + kremu do twarzy i o wiele mniej pryszczy mi wyskakuje plus szybciej się goją. Do zmywania makijażu używam olejku, a potem pianki myjącej teraz mam z Avon akurat. Do tego co dwa dni robię maseczkę lush mask of magnaminty i cera jest ładnie oczyszczona i uspokojona. Co kilka dni nakładam też czarne mydło. Spieniam w rękach i tę pianę na mokrą twarz nakładam i trzymam 5 minut potem zmywam. Taki peeling chemiczny.

Przebarwienia pamiętam, że mi zeszly po maseczce pomidorowej z Tony Moly do kupienia na ebay, nie wiem czy Sephora je ma, bo ogólnie kosmetyki tej firmy mają.
Powrót do góry
lillasabo@interia.pl

PostWysłany: Pią Maj 26, 2017 9:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś z was użwał kremu oillan tonującego seboregulującego? czy dzięki niemu skóra będzie się mniej świeciła?
Powrót do góry
Tinny

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sro Maj 31, 2017 10:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moja córka stosuje, bo ma wrażliwą buzię i chwali sobie. Przede wszystkim przestały jej się robić stany zapalne.
Powrót do góry
clour

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Lip 13, 2017 6:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Próbowałam bardzo wielu środkow na trądzik ale wiecznie wracam do Sevolium
Plusy:
+ działa!!!
+ stosowane regularnie oczyszcza rozszerzone pory
+ matuje, dobrze się wchłania tak wiec z rana make up się na nim nie roluje
+ rozjaśnia cerę, przebarwienia, co mnie zaskoczyło Smile Oczywiście na plus
+ wydajny

Minusy
- cena chociaż biorąc pod uwagę wydajność to mogę wybaczyć Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30, 31  Następny
Strona 29 z 31