Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Trądzik - Temat zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30, 31  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewa200

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Mar 06, 2011 12:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rzeczywiście mikrodermabrazja bardzo dobrze radzi sobie z bliznami potrądzikowymi miałam taki problemm zrobiłam dwa zabiegi w salonie futuro w wawce i juz widać efekty.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
lidia81

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pon Maj 30, 2011 8:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no właśnie zrobił się temat o wycieczkach:). znajoma leczy trądzik takim miodem manuka. Widziałam ją i naprawdę jej pomógł. Może warto się tym zainteresować.
Powrót do góry
Migotka09

PostWysłany: Czw Maj 16, 2013 3:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A uzywacie np miodu do maseczek przeciwtrądzikowych? On ma jakies własciwości i dobrze wplywa na cere ja skusilam sie na taki "profesjonalny" manukazdrowie i sprawdzam narazie czy dziala Smile czasami robie tez peelingi z miodu chociaz do tego to sie akurat klei troche za bardzo Very Happy
Powrót do góry
ania_kow

PostWysłany: Pon Paź 21, 2013 1:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moja znajoma bardzo poleca uzywanie miodu. swietne efekty
Powrót do góry
rozczocgranaana

PostWysłany: Sro Lip 23, 2014 4:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny piszecie o miodzie manuka, a gdzie go można dostać? Ja już nie wiem, czego się chwycić, żeby pozbyć się trądziku...
Powrót do góry
blu

PostWysłany: Sob Lip 26, 2014 5:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Korzystał ktoś z mikrodermabrazji? Na czym dokładnie to polega? Z ilu zabiegów trzeba skorzystać, żeby pomogło?
Powrót do góry
krystyna30

PostWysłany: Sob Cze 27, 2015 10:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja używam kremu z kwasami Qucera. Jest skuteczny ale dla mnie najważniejsze jest to że wygładza skórę, ujednolica kolor i generalnie poprawia wygląd skóry a nie tylko rozprawia się z krostami. Poleciał i go moja kosmetyczka podczas jednego zabiegu kwasami. Trochę strzeliła sobie w kolano bo od amtego czasu przestałam chodzić do niej na kwasy Smile
Powrót do góry
Zdrowa Cera

PostWysłany: Czw Sie 27, 2015 9:59 am    Temat postu: Co na trądzik, jak go zwalczyć? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trądzik jest z reguły przypadłością osób mających tłustą cerę. Doradzała bym naturalny tonik odtłuszczający OrganicSeries, którym złagodzisz wszelkie podrażnienia i zregenerujesz skórę. Dodatkowo można jeszcze wspomóc kurację kremem forte dedykowany specjalnie do cery tłustej, który działa przeciwzapalnie i antyseptycznie oraz skutecznie reguluje wydzielanie sebum.
Powrót do góry
adnowo3

PostWysłany: Pią Sie 28, 2015 11:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z miodem Manuka to moze być dobry pomysł - można go bez problemu kupić w Internecie. Wiem, że skuteczne są również działania od wewnątrz - picie soku z cytryny, herbaty ziołowe które oczyszczają krew (pokrzywa) oraz zdrowy tryb życia.
Powrót do góry
anetaaa_
Spamer

PostWysłany: Sro Wrz 16, 2015 10:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobry na trądzik jest krem Qcera, sama od czasu do czasu się nim smaruję jak mi cos wyskoczy, zauwazyłam, że mniej mi się pojawia zaskórników odkąd go stosuję
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30, 31  Następny
Strona 28 z 31