Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ewa200
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 12:50 am Temat postu: |
|
|
rzeczywiście mikrodermabrazja bardzo dobrze radzi sobie z bliznami potrądzikowymi miałam taki problemm zrobiłam dwa zabiegi w salonie futuro w wawce i juz widać efekty. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lidia81
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pon Maj 30, 2011 8:27 pm Temat postu: |
|
|
no właśnie zrobił się temat o wycieczkach:). znajoma leczy trądzik takim miodem manuka. Widziałam ją i naprawdę jej pomógł. Może warto się tym zainteresować. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Migotka09
|
Wysłany: Czw Maj 16, 2013 3:04 pm Temat postu: |
|
|
A uzywacie np miodu do maseczek przeciwtrądzikowych? On ma jakies własciwości i dobrze wplywa na cere ja skusilam sie na taki "profesjonalny" manukazdrowie i sprawdzam narazie czy dziala czasami robie tez peelingi z miodu chociaz do tego to sie akurat klei troche za bardzo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ania_kow
|
Wysłany: Pon Paź 21, 2013 1:33 pm Temat postu: |
|
|
Moja znajoma bardzo poleca uzywanie miodu. swietne efekty |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rozczocgranaana
|
Wysłany: Sro Lip 23, 2014 4:13 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny piszecie o miodzie manuka, a gdzie go można dostać? Ja już nie wiem, czego się chwycić, żeby pozbyć się trądziku... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
blu
|
Wysłany: Sob Lip 26, 2014 5:44 pm Temat postu: |
|
|
Korzystał ktoś z mikrodermabrazji? Na czym dokładnie to polega? Z ilu zabiegów trzeba skorzystać, żeby pomogło? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
krystyna30
|
Wysłany: Sob Cze 27, 2015 10:58 am Temat postu: |
|
|
ja używam kremu z kwasami Qucera. Jest skuteczny ale dla mnie najważniejsze jest to że wygładza skórę, ujednolica kolor i generalnie poprawia wygląd skóry a nie tylko rozprawia się z krostami. Poleciał i go moja kosmetyczka podczas jednego zabiegu kwasami. Trochę strzeliła sobie w kolano bo od amtego czasu przestałam chodzić do niej na kwasy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zdrowa Cera
|
Wysłany: Czw Sie 27, 2015 9:59 am Temat postu: Co na trądzik, jak go zwalczyć? |
|
|
Trądzik jest z reguły przypadłością osób mających tłustą cerę. Doradzała bym naturalny tonik odtłuszczający OrganicSeries, którym złagodzisz wszelkie podrażnienia i zregenerujesz skórę. Dodatkowo można jeszcze wspomóc kurację kremem forte dedykowany specjalnie do cery tłustej, który działa przeciwzapalnie i antyseptycznie oraz skutecznie reguluje wydzielanie sebum. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adnowo3
|
Wysłany: Pią Sie 28, 2015 11:21 am Temat postu: |
|
|
Z miodem Manuka to moze być dobry pomysł - można go bez problemu kupić w Internecie. Wiem, że skuteczne są również działania od wewnątrz - picie soku z cytryny, herbaty ziołowe które oczyszczają krew (pokrzywa) oraz zdrowy tryb życia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetaaa_ Spamer
|
Wysłany: Sro Wrz 16, 2015 10:07 am Temat postu: |
|
|
Dobry na trądzik jest krem Qcera, sama od czasu do czasu się nim smaruję jak mi cos wyskoczy, zauwazyłam, że mniej mi się pojawia zaskórników odkąd go stosuję |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|