Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Walka z cellulitem - Temat zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ula123

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lip 06, 2008 2:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny, ja używałam żelu Nivea(goodbye cellulite) i Garniera w kulce i efekty marne. Generalnie mam cellulit utajony, czyli nie widac go jak ide, ale dopiero gdy naciska sie skore(czyli np przy siedzeniu, noga na noge itp). Jeśli chodzi o Niveę to polecalabym jako srodek wspomagajacy czyli wtarcie kremu, spodenki z nylonu (efekt sauny) i ćwiczenia fizyczne, a sam żel niewiele da. Natomiast Garnier w ogole odradzam. Muszę wyprobowac te saszetki i serum eveline przed cwiczeniami, efekt na pewno bedzie lepszy.

Osobiscie nie wierze w zwalczenie celluitu bez diety(albo chociaz braku slodyczy i tluszczow) i ćwiczen. Ja przez 3lata trenowalam 3razy w tygodniu i nie bylo mowy o celluicie! Teraz juz 1,5 roku nie trenuję i się pojawil, dlatego kupuję serum i szaszetki i powracam do treningow. I wam tez radze wprowadzic troche ruchu w zycie:) Aha, i dodam, ze tez jestem szczupla, a wiec celluit nie wybiera Smile Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Wiedziemka

PostWysłany: Pon Lip 07, 2008 8:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja jestem szczupła,a cellulitis mam od kiedy pamiętam - kiedyś pomógł mi bardzo żel z Avonu, ale od tego czasu zmienili skład i nie wiem, czy nadal jest tak skuteczny
obecnie testuję mleczko ujędrniające Sorayi i faktycznie minimalnie poprawiło wygląd skóry
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Lip 09, 2008 9:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie cellulitis tylko cellulit
przestańcie mylić te pojęcia
Powrót do góry
Kotka_Psotka
Zbanowany

PostWysłany: Wto Lip 15, 2008 2:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trochę stary post ale no cooo tam Wink

Zależy która kto ma fazę cellulitu:) Są 3 fazy 1 nie widać ale gdy ściśnie się skórę palcami powstaje "pomarańczowa skórka" i można ja skutecznie wyleczyć 2 jest już powoli widoczna ale też można ją jeszcze wyleczyć. 3 ciało wygląda jak by było pikowane, można poprawić wygląd ale nie jest wyleczalne.
Powrót do góry
malwinka88

PostWysłany: Wto Sie 26, 2008 1:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny, czy któraś z Was używała balsamu Soraya (tego ujędrniającego). Podobno działa rewelacyjnie, a ja właśnie planuję zmienić balsam i tak się zastanawiam...

A co do ćwiczeń to się zgadzam. Pomagają utrzymac skórę w dobrej kondycji. Niestety muszę się pilnować, ale dieta i ćwiczenia robią swoje Smile
Powrót do góry
Fulik

PostWysłany: Nie Wrz 28, 2008 12:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie się poprawiło po ciąży, właściwie cellulit mi znikł.... Może dlatego, że w końcu zdrowo się odżywiałam, nie piłam kawy i codziennie wcierałam oliwkę i krem na rozstępy Gerbera? Nie wiem, ale polecam ciążę...
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Kwi 21, 2009 9:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a wiecie co, odświeżę temat, bo ostatnio dostałam peeling pharmaceris dokładnie cellu free pre i stosuje już kilka dni i nawet widzę poprawę :) fajny jest, skóra jest po nim mega gładka, jak pierwszy raz użyłam, to jak się pomacałam, to jak pupka niemowlaka :D co do efektu antycellulitowego to może trochę też jest lepiej, ale na to trzeba więcej czasu na pewno. w każdym razie polecam, bo w sumie niewiele rzeczy tego typu się rzeczywiście sprawdza ;)
reynevan

PostWysłany: Pią Maj 01, 2009 1:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moja druga połowa sobie też ostatnio sprawiła kosmetyki pharmaceris cellu free. też jest bardzo zadowolona, bo po użyciu peelingu i kremu ma skórę tak mięciutką i gładką, że chce się ją dotykać jeszcze częściej niż zwykle Smile póki co stosuje to tylko tydzień, ale myślę, ze jak na skórę tak kosmetyk wpływa to pewnie efekty też będzie wkrótce widać Smile
Powrót do góry
marusia

PostWysłany: Pią Maj 01, 2009 7:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja też mam te kosmetyki pharmaceris c - tabletki, krem-żel i peeling i przyznam, że pierwszy raz trafiłam na takie "porządne" kosmetyki na cellulit, a używałam już trochę specyfików na pomarańczową skórkę, więc wiem, o czym mówię. peeling jest dość gruboziarnisty więc ładnie ściera i wygładza skórę, krem-żel się nie maże i nie klei, więc nawet rano go stosuję i spokojnie mogę zaraz po nałożeniu założyć ubranie, no a tabletki też są ok - choćby dlatego, że mają mój ulubiony zielony kolor Smile
Powrót do góry
Candy_angel

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Maj 01, 2009 10:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm, może też sobie kupię Smile ale z tego co patrzyłam to ceny dość duże za ten cały zestaw. Ale serio widać poprawę? Zmniejsza się cellulit? Ja mam z tym problem mimo, że jestem szczupła. Od dziecka miałam, a byłam chuda jak patyk. Skórę mam gładką, ale te dołki.. Rolling Eyes
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Następny
Strona 6 z 12