Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ula123
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 2:27 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny, ja używałam żelu Nivea(goodbye cellulite) i Garniera w kulce i efekty marne. Generalnie mam cellulit utajony, czyli nie widac go jak ide, ale dopiero gdy naciska sie skore(czyli np przy siedzeniu, noga na noge itp). Jeśli chodzi o Niveę to polecalabym jako srodek wspomagajacy czyli wtarcie kremu, spodenki z nylonu (efekt sauny) i ćwiczenia fizyczne, a sam żel niewiele da. Natomiast Garnier w ogole odradzam. Muszę wyprobowac te saszetki i serum eveline przed cwiczeniami, efekt na pewno bedzie lepszy.
Osobiscie nie wierze w zwalczenie celluitu bez diety(albo chociaz braku slodyczy i tluszczow) i ćwiczen. Ja przez 3lata trenowalam 3razy w tygodniu i nie bylo mowy o celluicie! Teraz juz 1,5 roku nie trenuję i się pojawil, dlatego kupuję serum i szaszetki i powracam do treningow. I wam tez radze wprowadzic troche ruchu w zycie:) Aha, i dodam, ze tez jestem szczupla, a wiec celluit nie wybiera Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wiedziemka
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 8:12 pm Temat postu: |
|
|
ja jestem szczupła,a cellulitis mam od kiedy pamiętam - kiedyś pomógł mi bardzo żel z Avonu, ale od tego czasu zmienili skład i nie wiem, czy nadal jest tak skuteczny
obecnie testuję mleczko ujędrniające Sorayi i faktycznie minimalnie poprawiło wygląd skóry |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 9:42 pm Temat postu: |
|
|
nie cellulitis tylko cellulit
przestańcie mylić te pojęcia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kotka_Psotka Zbanowany
|
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 2:05 pm Temat postu: |
|
|
Trochę stary post ale no cooo tam
Zależy która kto ma fazę cellulitu:) Są 3 fazy 1 nie widać ale gdy ściśnie się skórę palcami powstaje "pomarańczowa skórka" i można ja skutecznie wyleczyć 2 jest już powoli widoczna ale też można ją jeszcze wyleczyć. 3 ciało wygląda jak by było pikowane, można poprawić wygląd ale nie jest wyleczalne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malwinka88
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 1:59 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny, czy któraś z Was używała balsamu Soraya (tego ujędrniającego). Podobno działa rewelacyjnie, a ja właśnie planuję zmienić balsam i tak się zastanawiam...
A co do ćwiczeń to się zgadzam. Pomagają utrzymac skórę w dobrej kondycji. Niestety muszę się pilnować, ale dieta i ćwiczenia robią swoje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Fulik
|
Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 12:07 am Temat postu: |
|
|
Mnie się poprawiło po ciąży, właściwie cellulit mi znikł.... Może dlatego, że w końcu zdrowo się odżywiałam, nie piłam kawy i codziennie wcierałam oliwkę i krem na rozstępy Gerbera? Nie wiem, ale polecam ciążę... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 9:53 pm Temat postu: |
|
|
a wiecie co, odświeżę temat, bo ostatnio dostałam peeling pharmaceris dokładnie cellu free pre i stosuje już kilka dni i nawet widzę poprawę :) fajny jest, skóra jest po nim mega gładka, jak pierwszy raz użyłam, to jak się pomacałam, to jak pupka niemowlaka :D co do efektu antycellulitowego to może trochę też jest lepiej, ale na to trzeba więcej czasu na pewno. w każdym razie polecam, bo w sumie niewiele rzeczy tego typu się rzeczywiście sprawdza ;) _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
reynevan
|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 1:43 pm Temat postu: |
|
|
moja druga połowa sobie też ostatnio sprawiła kosmetyki pharmaceris cellu free. też jest bardzo zadowolona, bo po użyciu peelingu i kremu ma skórę tak mięciutką i gładką, że chce się ją dotykać jeszcze częściej niż zwykle póki co stosuje to tylko tydzień, ale myślę, ze jak na skórę tak kosmetyk wpływa to pewnie efekty też będzie wkrótce widać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marusia
|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 7:51 pm Temat postu: |
|
|
ja też mam te kosmetyki pharmaceris c - tabletki, krem-żel i peeling i przyznam, że pierwszy raz trafiłam na takie "porządne" kosmetyki na cellulit, a używałam już trochę specyfików na pomarańczową skórkę, więc wiem, o czym mówię. peeling jest dość gruboziarnisty więc ładnie ściera i wygładza skórę, krem-żel się nie maże i nie klei, więc nawet rano go stosuję i spokojnie mogę zaraz po nałożeniu założyć ubranie, no a tabletki też są ok - choćby dlatego, że mają mój ulubiony zielony kolor |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Candy_angel
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 10:38 pm Temat postu: |
|
|
Hmm, może też sobie kupię ale z tego co patrzyłam to ceny dość duże za ten cały zestaw. Ale serio widać poprawę? Zmniejsza się cellulit? Ja mam z tym problem mimo, że jestem szczupła. Od dziecka miałam, a byłam chuda jak patyk. Skórę mam gładką, ale te dołki.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|