Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Walka z cellulitem - Temat zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dante11

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Maj 03, 2009 10:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pharmaceris drogi?
cały zestaw 3 produktów kosztuje 100zł. może najtańsze to to nie jest, ale tyle to ja zapłaciłam za same saszetki inneov, które przyniosły takie sobie efekty.

ja z cellulitem walczę w sumie od dwóch lat, tylko szybko tracę zapał, jak nie ma efektów. pharmacerisa używam, a jak! jak tylko się jakaś nowość na to draństwo pojawi, to zaraz kupuję Wink póki co zapału nie straciłam, bo pierwsze efektu już są - ewidentnie zauważam że "grudki" są mniejsze Smile a efekt gładkiej i napiętej skóry jest już po pierwszym razie Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Maj 03, 2009 10:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a probowałyscie Dove perfect curves? Smile
ponoc zachwalaja Smile

Powrót do góry
Candy_angel

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Maj 07, 2009 7:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szukałam co nieco na internecie o różnych wynalazkach na cellulit i znalazłam celluless. Jest to urządzenie, którym się masuje. Coś jak terapia próżniowa. No i chyba sobie kupię. Kosztuje mniej niż niejeden zestaw kremów, a ponoć skuteczny. Jak wypróbuję to dam wam znać Smile
Powrót do góry
Puderek

PostWysłany: Sro Lip 08, 2009 2:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja w tamtym roku probowalam z tabletkami na cellulit i efekt byl super, a w tym roku chcialam serie masazy ale nie pomagaja i chyba wroce do tamtych tabletek, cellasene mialam, ale reklamuja teraz i inne.
Powrót do góry
Puderek

PostWysłany: Sro Lip 08, 2009 2:55 pm    Temat postu: ktoś jeszcze uzywal tabletek na cellulit?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zakladam temat po to zeby wymienic sie wrazeniami, tym czy sa skuteczne i zeby porozmawiac, czy to :
1. zdrowy
2. skuteczny
sposob walki z cellulitem ?? Smile

Temat przenosze do odpowiedniego dzialu
Mala_mi
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lip 08, 2009 9:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chemia nigdy nie była dobra Smile Mr. Green jesli przestaniesz uzywac tabsow to wszystko wroci do poprzedniego stanu..a skad pewnosc ze nie przytyjesz? Neutral ja tam nei ufam tym wszystkim "cudenkom".
odp dieta + cwiczenia pomoga w walce z cellulitem Mr. Green wystarcza checi

Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Czw Lip 09, 2009 12:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja już prędzej skusiłabym się na masaże, pelingi, balsamy itd niż na tabletki. po co obciążać żołądek?
na celulit dobra jest kawa sypana z cynamonem. do tego oliwa (albo olej) taką papką smarujemy te miejsca w których nagromadził się c.
ale podzielam też zdanie Wind- dieta i ćwiczenia są najpewniejsze Wink
Powrót do góry
zagubiona_ona

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Nie Sie 23, 2009 8:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no celulit to tragedia!
też próbowałam różne specyfiki (kremy) ale doupa Wink

a co myślicie o Tai Chi? w sumie na siłownie i aerobik nie chce chodzić bo mnie to nakręca i spać nie mogę.
tak samo inne szybkie agresywne sztuki walki.
a pare lat temu trenowałam Tai Chi. krótko (cena mnie przeraziła!) ale bardzo się podobało. wycisza. ale i są ćwiczenia na kondycje ciała i rozciągające Wink

chodziłam również na yoge. też super - gdyby mnie stopy tak nie bolały i kostki w stopach Sad

a zielona herbatka jest super! jak ktoś nie lubi jej ziemistego smaku zawsze może kupić smakową Smile
mi osobiście i naturalna i smakowa smakuje. nawet dwa lata temu zakupiłam sobie śliczny kubek do parzenia herbaty Smile i jeszcze lepiej smakuje Wink
teraz w rossmanie można kupić liściastą zieloną herbatkę sencha. ja kupiłam sobie o smaku brzoskwini. i jest super! ale są też inne smaki Smile

a 3 tygodnie temu w pewnej herbaciarni piłam senche o nazwie szecherezada.
a to co znalazłam o niej

Składniki:
Zielona herbata Sencha, rodzynki, kawałki daktyli, fig, migdałów, pomarańczy, kokos, czerwony pieprz, złote kuleczki cukru, kwiaty lipy i piwonii, błękitne kwiaty prawoślazu, aromat.

Sposób parzenia:
1 łyżeczka/filiżankę, temperatura wody: 70-80 stopni Celcjusza, czas pierwszego parzenia 2-3 min., kolejne parzenie odpowiednio około 5 i 8 min.

pięknie pachnie a jak smakuje!!

hm a co myślicie o yerba mate? niektóre też mają ciekawe działania na cellulit Wink i też niezłe są te mate

Riverside - Schizophrenic Prayer
Powrót do góry
andzik

PostWysłany: Nie Gru 20, 2009 3:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja jakoś próbowałam różności, jeśli idzie o kremy, ale niestety jakoś albo mało konsekwentnie je stosowałam albo na mnie nie działały. Wiem jednak że jest fajna metoda jak zabieg mezoterapii bezigłowej, daje niezłe rezultaty w walce z cellulitem, i tak się zastanawiam czy by nie zdecydować się na cos takiego.
Powrót do góry
baletudos
Zbanowany

PostWysłany: Sro Lut 03, 2010 10:33 am    Temat postu: Cellulit Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam problem otóż w biodrach i w pośladkach mam pomarańczową skórę, mam guzki i zgrubienia gdy sie wyrostuje to mam taka skóre -------- obraz usunięty --------- /Mala_mi czasem mnie to swedzi (moze to oznaczac ze moga byc jakies bakterie) . Prosze mi czym to zwalczac? Podobniez ktos mowil ze dobry jest krem nivea goodbye cellulite

Facet robisz nie pierwszy raz syf na forum i powoli mam tego dość!
1) Jest na samej górze temat dotyczący CELLUITU a ty oczywiscie musisz nowy stworzyć!! - Temat przeniosłam.
2) Zmiejszaj te zdjęcia albo zostaną one usunięte
3) Nie pisz drukowanymi literami - zmienilam
4) Z POWODU NIE ZASTOSOWANIA SIĘ DO REGULAMINU FORUM ZDJĘCIE ZOSTAJE USUNIĘTE.
5) I z tego powodu przyznaje kolejne ostrzeżenie

Mala_mi
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Następny
Strona 7 z 12