Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dante11
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 10:04 pm Temat postu: |
|
|
pharmaceris drogi?
cały zestaw 3 produktów kosztuje 100zł. może najtańsze to to nie jest, ale tyle to ja zapłaciłam za same saszetki inneov, które przyniosły takie sobie efekty.
ja z cellulitem walczę w sumie od dwóch lat, tylko szybko tracę zapał, jak nie ma efektów. pharmacerisa używam, a jak! jak tylko się jakaś nowość na to draństwo pojawi, to zaraz kupuję póki co zapału nie straciłam, bo pierwsze efektu już są - ewidentnie zauważam że "grudki" są mniejsze a efekt gładkiej i napiętej skóry jest już po pierwszym razie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 10:47 pm Temat postu: |
|
|
a probowałyscie Dove perfect curves?
ponoc zachwalaja _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Candy_angel
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 7:15 pm Temat postu: |
|
|
Szukałam co nieco na internecie o różnych wynalazkach na cellulit i znalazłam celluless. Jest to urządzenie, którym się masuje. Coś jak terapia próżniowa. No i chyba sobie kupię. Kosztuje mniej niż niejeden zestaw kremów, a ponoć skuteczny. Jak wypróbuję to dam wam znać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Puderek
|
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 2:52 pm Temat postu: |
|
|
ja w tamtym roku probowalam z tabletkami na cellulit i efekt byl super, a w tym roku chcialam serie masazy ale nie pomagaja i chyba wroce do tamtych tabletek, cellasene mialam, ale reklamuja teraz i inne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Puderek
|
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 2:55 pm Temat postu: ktoś jeszcze uzywal tabletek na cellulit?? |
|
|
zakladam temat po to zeby wymienic sie wrazeniami, tym czy sa skuteczne i zeby porozmawiac, czy to :
1. zdrowy
2. skuteczny
sposob walki z cellulitem ??
Temat przenosze do odpowiedniego dzialu
Mala_mi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 9:40 pm Temat postu: |
|
|
chemia nigdy nie była dobra jesli przestaniesz uzywac tabsow to wszystko wroci do poprzedniego stanu..a skad pewnosc ze nie przytyjesz? ja tam nei ufam tym wszystkim "cudenkom".
odp dieta + cwiczenia pomoga w walce z cellulitem wystarcza checi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 12:16 am Temat postu: |
|
|
ja już prędzej skusiłabym się na masaże, pelingi, balsamy itd niż na tabletki. po co obciążać żołądek?
na celulit dobra jest kawa sypana z cynamonem. do tego oliwa (albo olej) taką papką smarujemy te miejsca w których nagromadził się c.
ale podzielam też zdanie Wind- dieta i ćwiczenia są najpewniejsze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zagubiona_ona
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 8:43 am Temat postu: |
|
|
no celulit to tragedia!
też próbowałam różne specyfiki (kremy) ale doupa
a co myślicie o Tai Chi? w sumie na siłownie i aerobik nie chce chodzić bo mnie to nakręca i spać nie mogę.
tak samo inne szybkie agresywne sztuki walki.
a pare lat temu trenowałam Tai Chi. krótko (cena mnie przeraziła!) ale bardzo się podobało. wycisza. ale i są ćwiczenia na kondycje ciała i rozciągające
chodziłam również na yoge. też super - gdyby mnie stopy tak nie bolały i kostki w stopach
a zielona herbatka jest super! jak ktoś nie lubi jej ziemistego smaku zawsze może kupić smakową
mi osobiście i naturalna i smakowa smakuje. nawet dwa lata temu zakupiłam sobie śliczny kubek do parzenia herbaty i jeszcze lepiej smakuje
teraz w rossmanie można kupić liściastą zieloną herbatkę sencha. ja kupiłam sobie o smaku brzoskwini. i jest super! ale są też inne smaki
a 3 tygodnie temu w pewnej herbaciarni piłam senche o nazwie szecherezada.
a to co znalazłam o niej
Składniki:
Zielona herbata Sencha, rodzynki, kawałki daktyli, fig, migdałów, pomarańczy, kokos, czerwony pieprz, złote kuleczki cukru, kwiaty lipy i piwonii, błękitne kwiaty prawoślazu, aromat.
Sposób parzenia:
1 łyżeczka/filiżankę, temperatura wody: 70-80 stopni Celcjusza, czas pierwszego parzenia 2-3 min., kolejne parzenie odpowiednio około 5 i 8 min.
pięknie pachnie a jak smakuje!!
hm a co myślicie o yerba mate? niektóre też mają ciekawe działania na cellulit i też niezłe są te mate _________________ We collect our phobias
Our sicknesses
Feel so good only when we can complain
Riverside - Schizophrenic Prayer |
|
Powrót do góry |
|
|
|
andzik
|
Wysłany: Nie Gru 20, 2009 3:22 pm Temat postu: |
|
|
Ja jakoś próbowałam różności, jeśli idzie o kremy, ale niestety jakoś albo mało konsekwentnie je stosowałam albo na mnie nie działały. Wiem jednak że jest fajna metoda jak zabieg mezoterapii bezigłowej, daje niezłe rezultaty w walce z cellulitem, i tak się zastanawiam czy by nie zdecydować się na cos takiego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
baletudos Zbanowany
|
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 10:33 am Temat postu: Cellulit |
|
|
Mam problem otóż w biodrach i w pośladkach mam pomarańczową skórę, mam guzki i zgrubienia gdy sie wyrostuje to mam taka skóre -------- obraz usunięty --------- /Mala_mi czasem mnie to swedzi (moze to oznaczac ze moga byc jakies bakterie) . Prosze mi czym to zwalczac? Podobniez ktos mowil ze dobry jest krem nivea goodbye cellulite
Facet robisz nie pierwszy raz syf na forum i powoli mam tego dość!
1) Jest na samej górze temat dotyczący CELLUITU a ty oczywiscie musisz nowy stworzyć!! - Temat przeniosłam.
2) Zmiejszaj te zdjęcia albo zostaną one usunięte
3) Nie pisz drukowanymi literami - zmienilam
4) Z POWODU NIE ZASTOSOWANIA SIĘ DO REGULAMINU FORUM ZDJĘCIE ZOSTAJE USUNIĘTE.
5) I z tego powodu przyznaje kolejne ostrzeżenie
Mala_mi
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|