Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciąży (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Lis 10, 2009 12:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stanowczo za wczesnie. Pierwsze objawy teoretycznie pojawiaja sie okolo 6 tygodnia, w praktyce najwczesniej kobiety moga miec pierwsze objawy ok 3-4 tygodnia. Ale nie po 2-3 dni od zapłodnienia. Byc moze bol jest spowodowany owulacja.

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lis 10, 2009 12:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pisałem o swoim problemie w innym dziale. Dziewczyna mówi dokładnie to samo, że to typowy objaw przed miesiączkowy. Potem jeszcze ją bolały piersi, zawsze to ma. ALe ja jestem kompletnie rozbity, teoretycznie okres powinien być nawet 2 dni temu [ma nie do końca regularne okresy]. Wiem, że nie ma w praktyce możliwości zapłodnienia ale od kilku dni nie śpię dobrze, nie moge się na niczym skoncentrować. Jakbym wpadł przez seks to ok - zdarza się. ale nie przez taką głupotę...

A dziewczyna nie chce zrobić testu, uważając mnie za paranoika [troche racji moze ma Wink]. Chyba jak jutro nie przyjdzie to zmuszę ją do tego i tyle z tego będzie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Lis 10, 2009 1:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro nie bylo sytuacji z któej mogła by wyniknąć ciązy to hmm dzieci z powietrza się nie biorąSmile
Dziewczyna ma racje, nie ma co panikowac. A skoro ma malo regularne okresy to naprawde 2 dni to nie ma co panikowac:)

PostWysłany: Nie Lis 22, 2009 10:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy ból macicy ma jakikolwiek związek z objawem ciąży?
A skurcze?
--- pisz w odpowiednich tematach ---tosia81
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Lis 22, 2009 11:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ból macicy?! Pierwszy raz słyszę... ból jajników to owszem... ale ból macicy...

Kucie w jajnikach moze byc objawem ciazy owszem, ale nie musi, moze byc objawem nadchodzacego okresu badz tez owulacji.

Dodano po 13 minutach:

Trans i nie zakladaj w roznych działach tych samych postow, bo robisz smietnik na foru,
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Lis 22, 2009 11:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak samo, moze byc objaw ciazy ale moze byc objaw nadchodzacego okresu. Na tej podstawie nie mzna nic stwierdzic.

PostWysłany: Pon Lis 23, 2009 1:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To sie dzieje niecaly tydzien po okresie czyli to moze byc owulacja czy cos w tym stylu
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Lis 23, 2009 9:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli dziewczyna ma krotkie cykle to jest to mozliwe.
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Lis 23, 2009 12:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trans ból macicy? Może boleć jajnik , macica, pęcherz moczowy itd. Nie stwierdzisz jednoznacznie. Takie bóle mogą świadczyć o ciąży ale to troszkę później bo macica się rozrasta i uciska na jajniki, pęcherz moczowy i inne narządy dlatego czuje się dyskomfort. Jesli jest niecały tuydzien po okresie to nie ma mowy o objawach ciąży

Powrót do góry
klaudiii19

PostWysłany: Pon Lis 23, 2009 3:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no właśnie,a dlaczego mnie czasami podbrzusze boli? może to jajniki?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 13 z 41