Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciąży (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sunrise

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Gru 09, 2009 8:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trudno stwierdzić, może lepiej poczytaj sobie coś o śluzie... (już jestem boska w tych tematach) skoro już jest po terminie miesiączki to niech wykona test lub poczeka kilka dni jeśli chce być naprawdę pewna Very Happy bolące, powiększone piersi mogą być wyznacznikiem okresu jak i ciąży - tu nie ma reguł... a resztę może sobie wmawiać...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Gru 09, 2009 10:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piepia4444 NIe rób syfu na forum tworzac te same posty w roznych tematach!

PostWysłany: Nie Gru 13, 2009 8:49 pm    Temat postu: pomocy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam taki problem kochałam sie z chłopakiem 3 tygosnie temu i ostatnio zauwazyłam dziwne rzeczy . sikałam co chwila mam wiekszy apetyt a nigdy go nie miałam wczoraj miałąm termin miesiaczki i nic .zawsze przed okresem wydzielał mi sie śluz i robiły straszne pryszcze i tak samo jest i tym raze pomóżcie mi prosze czy jestem w ciaży ?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Gru 13, 2009 8:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

toudik musisz podać więcej informacji wróżkami niestety nie jesteśmy ( a szkoda...)

1) Ilu dniowe masz cykle, czy są one regularne
2) W korym dniu cyklu mial miejsce stosunek
3) Czy byl on w jakikolwiek sposob zabezpieczony
4) Czy wytrysk nastapil wewnatrz czy na zewnatrz

W zasadzie po 3 tygodniach objawy NIE WYSTĘPUJĄ

PostWysłany: Nie Gru 13, 2009 9:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stosunek był chwilowo niezabezpieczony ale tylko chwilowo . wytrysk na zewnatrz .zawsze tak było ze 26 dni i było krwawienie dzisiaj jest 28 i niemam cykle regularne zawsze miałam . Embarassed
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Gru 13, 2009 9:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

toudik wytrysk nastapil zaraz po wyjsicu z Ciebie czy tez po kilku minutach? Czy w momencie gdy bylo blisko do wytrysku facet mial gumke?

I najwazniejsze w ktorym dniu cyklu stosunek mial miejsce

PostWysłany: Nie Gru 13, 2009 9:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w 4 albo 5 tym miał gumke i chwile po wyjeciu na krótko przed pełnym wytryskiem
Powrót do góry
malenka33

PostWysłany: Nie Gru 13, 2009 9:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeżeli zaraz po wyjęciu doszło do wytrysku, a nie było zabezpieczenia, lub było uszkodzone, to mogło dojść do zapłodnienia. Często na chwilę przed orgazmem dochodzi do kropelkowania. 4 i 5 dzień, to nie są z reguły jeszcze dni płodne, ale "da się", z tego co mi wiadomo. Smile Bo plemniki mogą zostać w pochwie do owulacji. W sumie to w wielu miejscach róźnie słyszałam, o tej "żywotności plemnikow"...
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Gru 13, 2009 9:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przy 26 dniowcych cyklach dni pldone zaczynaja sie ok 6. dnia cyklu wiec w zasadzie nie powinno dojsc do zapldonienia. Skoro przed wytryskiem mial gumke, a wytrysk i tak nastapil poza toba to mozna ciaze wykluczyc.

1 dzien spoznienia to nei duzo, byc moze mialas jakies stresy? Bralas antybiotyki? Zmienialas klimat? To wszystko moze opoznic miesiaczke.

PostWysłany: Nie Gru 13, 2009 9:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie nie zabezpieczenie w pełni sprawne . ehh

Dodano po 3 minutach:

miałam oddawac krew i zbadali mi pzoiom hemoglibiny we krwi i miałam za niski wiec lekarz przepisał mi tabletki na podiesienie hemoglobiny ,nie jestem teraz w domu a nie pamietam nazwy
P.S Krwi wtedy nie oddałam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 16 z 41