Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciąży (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Gru 13, 2009 9:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

toudik napisał:
nie nie zabezpieczenie w pełni sprawne . ehh

Nierozumiem tego... zabezpieczenie bylo noramalne, gumka nie pekla ani nic? Czy tez cos sie stalo z nim?

Co do leków na podniesienie hemoglobiny.. nie sadze aby mogly wywolac opoznienie miesiaczki

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Gru 13, 2009 9:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie nie wszystko ok nic nie pekło ani sie nie zsuneło .tylko to sikanie mnie przestraszyło cały dzien tak miłałam co chwila latałam ;(
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Gru 13, 2009 9:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To nie jest od razu objaw ciąży...Bezprzesady...wystarczy że piłas nieco więcej, albo sie podziębiłaś..Kup w aptece urosept i będzie po kłopocie...
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Gru 13, 2009 9:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

toudik nie no w takiej sytuacji nie ma mozliwosci ciazy. Plemniki nie rambo przez przezerwatywe sie nie przebija Smile

PostWysłany: Nie Gru 13, 2009 9:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Smile dzieki dziwczyny Smile teraz wiem ze za bardzo zeschizaowałam .ale wazne z e wy mi wytłumaczyłyscie wszystko dziekuje wam napisze za pare dni jak sie wyjasni Smile
Powrót do góry
natalia szulc

Wysłał podziekowań: 7

PostWysłany: Sob Sty 02, 2010 1:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanko nie ma okresu jakies 9 dni mam nabrzmiale brodawki i wydaje mi sie ze przytylam zrobil mi sie wiekszy brzuch nie martwie sie chcemy dziecko niepilnujemy sie ale niw eim co jest jak chce sie tak bardzo to niewychodzia jak sie nie pragnie to sie ma nie wierze w to juz myslalam o adopcjii noworodka
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Sty 02, 2010 1:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

natalia szulc jesli nie masz okresu juz 9 dni zrob test , powinien juz wyjsc wiarygodny (biorac pod uwage ze kochalas sie w dni plodne).
Objawy moga sugerowac testu, jak nie zrobisz testu to sie nie dowiesz czy jestes w ciazy a powinnas, bo jesli jestes w ciazy to musisz zaczac lykac kwas foliowy. Rob test.

Wysłał podziekowań: 7

PostWysłany: Sob Sty 02, 2010 1:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jutro kupie test i zrobie mam kwas foliowy
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Sty 02, 2010 4:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to caly czas go lykaj Smile On Ci nie zaszkodzi Smile Można spróbować testy owulacyjne jeśli by się okazało że to był fałszywy alarm czego oczywiscie nie życzę Smile

A co do testu, jeśli ten wyjdzie negatywny, proponuje udac się na bHCG.
malibu

PostWysłany: Nie Sty 03, 2010 4:12 pm    Temat postu: Zgaga objawem ciąży. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie. Jestem nowa na tym forum. Ostatnio ciągle mam zgagę po wszystkim co zjem, koleżanki podsunęły mi myśl, że może jestem w ciąży. Ciekawa jestem czy to możliwe, nie robiłam jeszcze testu a dodam, że biorę tabletki antykoncepcyjne. Ostatnio nie brałam antybiotyków ani nie miałam żadnych sytuacji, które mogłyby zakłócać ich działanie. Proszę odpowiedź. Dziękuję.

---Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne. Czytaj regulamin i korzystaj z funkcji " szukaj"---tosia81
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 17 z 41