Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Nie Gru 13, 2009 9:25 pm Temat postu: |
|
|
toudik napisał: | nie nie zabezpieczenie w pełni sprawne . ehh
|
Nierozumiem tego... zabezpieczenie bylo noramalne, gumka nie pekla ani nic? Czy tez cos sie stalo z nim?
Co do leków na podniesienie hemoglobiny.. nie sadze aby mogly wywolac opoznienie miesiaczki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
toudik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Gru 13, 2009 9:37 pm Temat postu: |
|
|
nie nie wszystko ok nic nie pekło ani sie nie zsuneło .tylko to sikanie mnie przestraszyło cały dzien tak miłałam co chwila latałam ;( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Gru 13, 2009 9:39 pm Temat postu: |
|
|
To nie jest od razu objaw ciąży...Bezprzesady...wystarczy że piłas nieco więcej, albo sie podziębiłaś..Kup w aptece urosept i będzie po kłopocie... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Gru 13, 2009 9:40 pm Temat postu: |
|
|
toudik nie no w takiej sytuacji nie ma mozliwosci ciazy. Plemniki nie rambo przez przezerwatywe sie nie przebija _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
toudik
|
Wysłany: Nie Gru 13, 2009 9:44 pm Temat postu: |
|
|
dzieki dziwczyny teraz wiem ze za bardzo zeschizaowałam .ale wazne z e wy mi wytłumaczyłyscie wszystko dziekuje wam napisze za pare dni jak sie wyjasni |
|
Powrót do góry |
|
|
|
natalia szulc
Wysłał podziekowań: 7 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 1:00 am Temat postu: |
|
|
mam pytanko nie ma okresu jakies 9 dni mam nabrzmiale brodawki i wydaje mi sie ze przytylam zrobil mi sie wiekszy brzuch nie martwie sie chcemy dziecko niepilnujemy sie ale niw eim co jest jak chce sie tak bardzo to niewychodzia jak sie nie pragnie to sie ma nie wierze w to juz myslalam o adopcjii noworodka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 1:19 am Temat postu: |
|
|
natalia szulc jesli nie masz okresu juz 9 dni zrob test , powinien juz wyjsc wiarygodny (biorac pod uwage ze kochalas sie w dni plodne).
Objawy moga sugerowac testu, jak nie zrobisz testu to sie nie dowiesz czy jestes w ciazy a powinnas, bo jesli jestes w ciazy to musisz zaczac lykac kwas foliowy. Rob test. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
natalia szulc
Wysłał podziekowań: 7 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 1:24 am Temat postu: |
|
|
jutro kupie test i zrobie mam kwas foliowy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 4:06 am Temat postu: |
|
|
no to caly czas go lykaj On Ci nie zaszkodzi Można spróbować testy owulacyjne jeśli by się okazało że to był fałszywy alarm czego oczywiscie nie życzę
A co do testu, jeśli ten wyjdzie negatywny, proponuje udac się na bHCG. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malibu
|
Wysłany: Nie Sty 03, 2010 4:12 pm Temat postu: Zgaga objawem ciąży. |
|
|
Witam serdecznie. Jestem nowa na tym forum. Ostatnio ciągle mam zgagę po wszystkim co zjem, koleżanki podsunęły mi myśl, że może jestem w ciąży. Ciekawa jestem czy to możliwe, nie robiłam jeszcze testu a dodam, że biorę tabletki antykoncepcyjne. Ostatnio nie brałam antybiotyków ani nie miałam żadnych sytuacji, które mogłyby zakłócać ich działanie. Proszę odpowiedź. Dziękuję.
---Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne. Czytaj regulamin i korzystaj z funkcji " szukaj"---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|