Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciąży (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Kwi 25, 2010 10:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wzdecia powinny same minac,,moze wziac espumisan jesli nadal beda sie utrzymywac.
najlepiej jednak bedzie jak wybierze sie do lekarza,ten juz bedzie wiedzial co jej jest Smile głowa do gory w ciazy napewno nie jest Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Kwi 26, 2010 8:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Temat zakończony.Nie robić offika Wink

Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Wto Kwi 27, 2010 6:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łobuz - jeśli się martwisz to wybierz się do gina ..
pati1990

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Kwi 28, 2010 2:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czy barak apetytu moze byc przyczyna ciazy pozdrawiam Wink
----Pytanie przeniesione do odpowiedniego tematu. Pisz w odpowiednich miejscach i czytaj ze zrozumieniem odpowiedzi a nie zadajesz to samo pytanie po raz enty....----tosia81
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Kwi 28, 2010 7:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pati1990 brak apetytu przyczyna ciazy? Napewno nie... z tego co wiem zwykle przyczyna ciazy sa plemniki Very Happy

PostWysłany: Sob Maj 01, 2010 8:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pati1990 - to może byc objaw ciąży jak już, a nie jego przyczyna hehe Laughing
piepia4444

PostWysłany: Wto Maj 04, 2010 8:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie czy jezeli moja dziewczyna powinna dostac dzisaj okres a miała ostanio stresowe sytuacje to wiadomo moze sie jej opoznic okres
ale czy twardszy niz zwyke brzuch i brak zepsutej cery tzn ma ładna cere czy mogą to byc objawy ciąży >>?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Maj 04, 2010 8:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli bylo zabezpieczenie to nie ma mowy o ciazy. Opisane objawy nie sa objawami ciazy (bezposrednio).

PostWysłany: Wto Maj 04, 2010 10:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piepia4444 - ale nie piszesz nic o zabezpieczeniu .. jak to było w końcu .. ?

stres jest jedną z najczęstszych przyczyn opóźniania się @ ..

a wytypowane przez Ciebie objawy nie są objawami ciąży .. zależy ..
AlEkSaNdRa8614

PostWysłany: Czw Maj 06, 2010 10:42 pm    Temat postu: witam Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ja np nie wiem co się ze mną dzieje... czasami mam właśnie wrażenie że jestem w ciąży..w sumie ja bym chciała, gorzej z moim chłopakiem, który "uważa"... od jakiegoś czasu się dziwnie czuje... nie mogę spac, a potem nie mogę wstac, boli mnie trochę brzuch, powiększyły mi się piersi... bo w ulubiony stanik się już nie mieszczą, i czasami męczy mnie zgaga... i wszystko byłoby ok...gdyby nie fakt że miałam okres... jednak krótszy i mniej obfitszy... czy to mogą byc jakieś objawy ciąży? bo nie chce wydawac kasy na kolejne testy... i nie wiem czy czekac na następny okres czy co... a dodam że z chłopakiem współżyjemy dośc często więc nawet nie mam terminu odniesienia kiedy bym ewentualnie mogła zajśc... i nie wiem czy to już jakieś moje urojenia... chociaż mam znajomą która miałą przez 4 miesiące okres... i nei wiedziała że jest w ciąży...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 24 z 41