Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciąży (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Lip 04, 2010 9:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Plus123 wg mnie to "psycha" plata figla, ewentualnie owulacja z poslizgiem.

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pon Lip 05, 2010 10:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala_mi - no właśnie boli mnie jak na okres, ale takimi urywkami .. tzn. przez chwileczkę .. piersi mnie bolą, ale są normalne (takie jak zawsze), no i to chyba tyle .. myślę, że to nie jest związane z wczesną ciążą .. Rolling Eyes (głupie pytanie Mr. Green)
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Lip 05, 2010 10:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj Plus123 Plus123 co by tu z toba zrobic. Musisz czekac:D Albo zrobic test Very Happy Twisted Evil

PostWysłany: Pon Lip 05, 2010 10:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala_mi - chyba wolę poczekac, myślę, że to PMS, bo nawet 10 dni przed @ może bolec brzuch, ale skoro twierdzisz, że to niemożliwe to niemożliwe (ciąża Mr. Green)
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Lip 06, 2010 9:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny przecież tyle razy wałkowałyśmy te objawy. Nie ma co się nakręcać bo wszystko można sobie wmówić. Ja miałam powiększone i bolące piersi zarówno przed okresem jak i w ciąży. Bolący brzuch tak samo. To jest sprawa naprawdę indywidualna i tak naprawdę każdy objaw może być objawem, ciążowym a i wcale nie musi. Doszukując się boleści i to powiązanych ze wczesną ciążą można szału dostać. A pamiętajcie ,że stres nie jest przyjacielem okresu Wink.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Plus123

PostWysłany: Wto Lip 06, 2010 12:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tosia81 - wiem, masz w zupełności rację, wszystko można sobie wmówic .. Crying or Very sad denerwuje mnie to, że nie mogę odróżnic objawów (czy to są przed okresowe czy te właśnie inne) Confused a to drugie z moim przypadku jest RACZEJ niemożliwe .. same dziewczyny stwierdzały .. Wink po prostu za dużo panikuję i nie wiem co jest czym, mam tylko bolące lekko piersi, ból brzuszka i czasami jajników .. Rolling Eyes mam nadzieję, że to @ ..
z resztą szkoda już zawracania głowy tym, bo już odpowiedź uzyskałam .. Wink
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lip 06, 2010 10:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie wiec nie wałkujmy tego 1000czny raz Razz

Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Sro Lip 07, 2010 11:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokładnie, jest okej, nie ma żadnej ciąży - to po prostu panika i nic więcej Cool
no_future

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lip 12, 2010 3:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
pixia 6-8 tyg...czasami nawet i w 4tym.. Wink

a wcześniej?? np. 2 tydzień??
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Lip 12, 2010 4:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no_future za wczesnie na objawy ciazy. Jesli podejrzewasz ciaze - zrob test - minimum 14 dni od stosunku, najlepiej z krwi BHCG. To rozwieje wszelkie watpliwosci.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 29 z 41