Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciąży (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pyskata18

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 6:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ha zrobilam wczoraj test wyszlky 2 kreski ;d jutro ide do lekarza;);0

mam nadzieje ze wszytsko bedzie okey Smile mysliscie ze wktoryms tygodniu mowie od 3-5 sa objawy jakies:)?
daffi

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 7:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

świetnie !!powodzenia ....zdaj relacje po wizycie Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Pyskata18

PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 8:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jasne zdam ;D
Pyskata18

PostWysłany: Pon Mar 09, 2009 5:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jutro mam lekarza ;p wiem miałam w czwartek ale mial za duzo pracy i nie przyjął mnie i na jutro ;p heh kurde ciekawe w ktorym jestem dziolszki a tak wogole test wykryje dniowa ciaze czy tygodniowa Very Happy?
Agata177

PostWysłany: Pią Mar 13, 2009 11:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrobiłam sobie w tym tygodniu dwa testy obydwa były pozytywne, miałam iść jutro do lekarza, ale niestety wczoraj zaczęła mi lecieć brązowa wydzielina. A dziś dostałam bardzo obfity okres, co oznacza tylko jedno poronilam ;((( Najbardziej się boję że pozniej już nie bede mogla mieć dzieci Sad(
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Pią Mar 13, 2009 12:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bedziesz mogla, ale najwazniejsze to idz do lekarza i powiedz o tym wszystkim.

PostWysłany: Pią Mar 13, 2009 4:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak tak pujdę. Ale muszę poczekać, aż mi się miesiaczka skończy.
Powrót do góry
asia14181

PostWysłany: Nie Mar 15, 2009 10:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej! dzis zrobiłam test... wyszedl pozytywny Smile Jutro ide do lekarza. Myślę ze to 3 lub 4 tydzien. A objawy moje to bóle piersi (wczesniej nie bolaly) i bol brzucha... ale boje sie co dalej... Neutral
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Mar 15, 2009 10:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak 3-4 tydz to usg nie wykryje nic.. jest za wczesnie ale przejsc sie nie zaszkodzi

Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Nie Mar 15, 2009 10:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

usg nie, ale zwyklym badaniem moze zbadac "fakture" nablonka macicy, w ten sposob moze juz zdiagnozowac ciaze.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 8 z 41