Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciąży (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pyskata18

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 6:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm.. ja jutro zrobie ostanio robilam miesiac temu teraz sie mniej nakarecam jak ostanio no ostanio to bylam pewna ze bede w ciazy ale nei bylam:( kiedys myslam ze to prostrze:) powodzenia Smile
lizelotka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 7:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wlasnie ja tez myslalam ze to prostsze Sad Confused
Ale jak tak poczytalam troche na forum to mi sie rozjasnilo. Tylko sie obawiam zebym nie wpadla w jakas skrajnosc Confused
No wiesz... najpierw myslalam ze to tak hop siup: jeden stosunek i dzidzia jest, a teraz... juz mi gdzies po glowie chodza mysli ze moge byc bezplodna, ze moge byc chora, moge nie miec owulacji, ze... cokolwiek innego co mi nie pozwoli zafasolkowac!

Dzieki! Daj znac jak test Smile trzymam kciuki za dwie solidne grube krechy Smile

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Pyskata18

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 8:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuje hhe zobaczymy jak bedzie nie no płodna jestem mój tez mam nadzieje Smile hhe ale zobaczymyt jutro zrobie tylko wiesz test mzoe wykazac ze nie a ja bede wiec jak test wydjzie ze nei zrobie bete bo wtedy wyjdzie w 100% Smile fajnie by bylo gdyby siup siup idzidzi Very Happy ale to by bylo za proste heh ;p
lizelotka

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 8:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale niektorzy tak maja ze hop siup Confused
Najczesciej jak nie chca! A jak czlowiek chce to ma po gorke Sad
Coz, trzeba sie uczyc cierpliwosci Wink

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
Pyskata18

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 9:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

właśnie właśnie a u mnie z tym krucho ;D ale zobaczymy jutro ten dzień ale znając pecha dostane okres;(
Agata177

PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 10:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć dziewczyny. Mam poważny problem. Staramy się z chłopakiem od 5 miesięcy o dzidziusia i nic. Jednak teraz powinnam dostać okres 22 lutego, a dziś już jest 4 marzec a miesiączki nie widać. Strasznie bolą mnie piersi, i dostałam na nich duże rozstępy...czasami boli, i ściska mnie w dolnej części brzucha. A 2 dni po terminie kiedy powinnam dostać okres, pojawiła się brązowa wydzielina na bieliźnie (tylko raz, i było jej mało). Odpowiedzcie jak Wy sądzicie może to być ciąża ? Wink

Pozdrawiam Agata Wink Very Happy
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 11:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najprawdopodobniej jestes w ciazy, ale czemu nie zrobilas jeszcze testu?

PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 11:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie zrobiłam jeszcze testu, bo boję się że znów wyjdzie wynik negatywny Sad
Ale zrobię go do końca tygodnia.

A na jakiej podstwie sądzisz, że najprawdopodoniej jestem w ciąży ?
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 12:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo w ciąży w czasie spodziewanego okresu wystepuja własnie takie plamienia 1-2-3 dniowe, brązowawe.
mówisz, że masz wrazliwe piersi, to akurat może byc oznaka zbliżającego okresu, ale w połączeniu z tym plamieniem to juz może świadczyc o ciąży, tym bardziej, że juz troche okres ci sie spóźnia.
nie czekałabym do końca tygodnia tylko poleciała do apteki jak najszybciej.

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to niesprawiedliwe że w ciąże zaszły moje koleżanki i kuzynki które wcale tego nie chciały a ja??

w czym jestem gorsza??
wiem że nie bedzie latwo
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 7 z 41