Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
frank
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lut 27, 2006 5:26 pm Temat postu: |
|
|
Cześć kolego.
Jak u Ciebie z jajkiem? Coś szwy miękną?
U mnie to coś lipa teraz bo szwy odpadają a coś jądro nie chce się pomniejszać. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kolezka Gość
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 1:27 am Temat postu: |
|
|
siema
zaczalem smarowac ta mascia i faktycznie pomaga,przynajmniej nic juz nie szczypie bo jednak te szwy dawaly mi popalic momentami.co do jajka to sie nie powinienes martwic.bynajmniej lekarz mowil,ze zacznie powracac do normalnego stanu dopiero po 3 miesiacach,najwazniejsze,ze nie boli.pzdr |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 2:31 pm Temat postu: pytanko |
|
|
ma pytanie bo ostatnio moje lewe jest powiększone, jakby nabrzmiale ale i pachwina jest tez lekko twardawa i nabrzmiala , czy moze to byc wodniak? pod koniec nocy budze sie bo kłuje i piecze ale jak wstane i pochodze to bol mija.
odp na gg 9481322 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
frank
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 4:15 pm Temat postu: |
|
|
Dopiero po 3 miechach zacznie wracać?
Gościu, wodniak jadra objawia sie tym, ze jadro jest takie balonowate. Ty czujesz ból, mnie nic nie bolało. Jak jesteś niepewny to idz na USG. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kolezka Gość
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 11:55 pm Temat postu: |
|
|
siema
tak mi powiedzial,takze to zdanie kogos kto sie na tym widocznie zna,jednak nie chcialbym Ciebie wprowadzac w blad i jesli masz watpliwosci to idz do swojego lekarza,a moze ktos tutaj bedzie cos wiedzial.lepiej byc pewnym.pzdr
aha,powiedz mi jak to jest z tymi szwami bo nigdy nie mialem.jak to jest,jak one wychodza,albo jak sie je wyciaga.sorki za dziwne pytanie,jednak naprawde nie wiem jak to jest |
|
Powrót do góry |
|
|
|
frank
|
Wysłany: Sro Mar 01, 2006 10:43 pm Temat postu: |
|
|
10 marca mam wizytę i się dowiem może czegoś więcej.
A co do szwów.
One samoistnie wyjdą wtedy jak osłonki otrzewnej już się odpowiednio zagoją i wtedy szwy przerwą się. Zaczną wtedy powoli wychodzić. Mnie już wszystkie wyszły i naprawde maść mi wiele dała.
Ty pisałeś że dość mocno one Ci doskwierały. Naprawdę?
Ja jakoś od początku nie miałem z nimi problemu.
Jaki masz kolor szwów? Ciemnogranatowe? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kolezka Gość
|
Wysłany: Nie Mar 05, 2006 3:03 pm Temat postu: |
|
|
ok,wczoraj wyszel mi 1 szew,tzn wyciagnalem go.sa one koloru bialego a masc faktycznie daje super efekty
pzdr |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kujo Gość
|
Wysłany: Nie Mar 05, 2006 10:08 pm Temat postu: |
|
|
Witam!mam bardzo duzy problem!!Jest mi troche głupio o tym pisac ale musze bo wszedłem przypadkowo na to forum i przejąłem sie tym!!mam 20lat i gdzieś z 4 lata temu dostałęm z wielka siła(było to przyczasniącie ławką)w jądro!Na początku bolało gdzieś z 2 dni ale olałem sprawe i nie poszedłem z tym nigdzie..po jakims czasie pojawił sie mi lekki obrzek i z czasem sie powiekszał,do jakiegos momętu tak od 2 lat stoi w miejsciu obecnie mam 2 razy wieksze jedno jądro...pomózcie mi prosze was o to bardzo!!!CO MAM ZROBIĆ???!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kolezka Gość
|
Wysłany: Pon Mar 06, 2006 7:56 pm Temat postu: |
|
|
bez lekarza sie nie obejdzie kolego,za dlugo to trwa a doktorek napewno ci pomoze ,co to moze byc to on bedzie wiedzial lepiej jak obejrzy to i owo.
pzdr |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bzyczek85
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 8:21 am Temat postu: |
|
|
na jutro mam umówiona wizyte u urologa troche sie boje:( ale Mam nadzieje ze mi pomoże i wyjasni co i jak! pzdr |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|