Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wolne rozmowy o seksie

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26, 27, 28  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Zibi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Lis 22, 2011 8:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lool że tak powiem. To facet nieźle Ciebie okłamuje. Jeżeli nie chcesz mieć dziecka to raczej postarajcie się, a właściwie to on niech się postara o prezerwatywy...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika  
Alina1991

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lis 23, 2011 9:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mówiłam mu o prezerwatywach ale on ich nie chcę, mówi że ma na nich alergię. A tabletki na razie nie mogę sobie załatwić, bo żeby ich mieć trzeba zdobyć receptę a do gina czeka się co najmniej miesiąc.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lis 23, 2011 10:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

alina ja wroze Ci szybka ciaze.
pytałas o dni płodne..
otoz wcale nie trwaja 2 dni tylko około 10.
komorka jajowa jest zdolna do przezycia 12-24h, a plemniki w drogach rodnych, w sluzie płodnym: do 4-5dni,zdarza i dłuzej.
dlatego bardzooooooooooooooooo ryzykujesz uprawiajac sex z tak nieodpowiedzialnym chłopakiem.
po 4tygodniach znajomosci zajdziesz z nim w ciaze i myslisz ze on ozeni sie?
zostawi Cie szybciej niz myslisz.
a poza tym:
sex bez zabezp niesie za soba mase chorob przenoszona droga płciowa.
wystarczy ze kochał sie z jakas panienka ktora jest nosicielka i bieda gotowa.
ona zaraziła jego,a on wszystkie kobiety z ktorymi spał.
nie mowie ze tak jest, tylko moze tak byc.
musisz liczyc dni płodne bo skad wiesz kiedy najdzie Was ochota na sex?
akurat podczas dni płodnych chcica jest najwieksza i najwieksze szanse na ciaze.
jesli on ma uczulenie na gumki to sa takie dla alergikow: durex ultima.
wystarczy pojechac do miasta i kupic.
nie badz na tyle głupia by mu wierzyc w to wszystko.
postaraj sie liczyc kiedy wypada owulacja a kiedy sa dni bezpieczne bo zobaczysz ze za miesiac napiszesz tutaj ze zrobilas test i wyszly 2 kreski,
zycie Ci wtedy sie zawali bo nie masz pracy,pieniedzy i perspektyw na dalsza przyszlosc.
tym bardziej ze pomagasz rodzicom wiec gdybys zaszła w ciaze to pomysl jaki ogromny ciezar spadnie na nich pod wzgl finansowym.

zastanow sie nad tym chłopakiem, wogole nad niezabezpieczonym sexem.
ja nie wierze w to ze on nie czuje jak dochodzi.
bardzo dobrze wie kiedy to nastapi ...
no nic to nie moja sprawa.
zrobisz jak bedziesz uwazała.
pamietaj tylko o tym ze po okresie jest 1,2 dni bezpiecznych, potem zaczynaja sie płodne (ok.10dni) i dopiero 8 dni przed terminem @ szanse na ciaze sa nikłe...

zycze powodzenia!

Powrót do góry
Alina1991

PostWysłany: Sro Lis 23, 2011 10:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj spotykam się z nim, to porozmawiam o tym.
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Lis 23, 2011 12:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Alina1991 napisał:
Mówiłam mu o prezerwatywach ale on ich nie chcę, mówi że ma na nich alergię..

Żadne wytłumaczenie.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lis 23, 2011 1:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zibi ale chłopak widocznie robi tak od dluzszego czasu i wcale nie liczy sie z niczyim zdaniem.
najwazniejsze jest to aby dojsc w srodku.. Neutral
ja jestem w szoku ze sa tacy ludzie;/
Alina powodzenia! miej wiecej rozumu niz on

Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Lis 23, 2011 4:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ja rozumiem, przytaczam tylko to co on wmawia Alinie. Nie rozumiem takich facetów, to jest chore. Widać, że zależy mu tylko na seksie i żeby dojść w środku. Okropne Shocked
Powrót do góry
Alina1991

PostWysłany: Czw Lis 24, 2011 9:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spotkałam się wczoraj z chłopakiem, był bardzo miły i sypał komplementami, otworzył szampana po którym szybko mnie wzięło. Próbowałam zacząć rozmowę ale nie wychodziło, ciągle mnie całował, przytulał. Namawiał mnie żeby zrobiła mu loda ale mi się nie chciało, kręciło mi się w głowie od tego szampana. Nie wiem po co wypiłam dwie szklanki. Sama nie wiem jak to się stało że miałam go już w ustach, ale nie zrobiłam loda i tym trochę wkurzyłam go. Ale on nadał zaczął mnie całował i mówić że chcę mnie. Zgodziłam się. Zaczęłam uprawiać z nim seks. Tym razem było dosyć długo, powiedziałam żeby nie kończył we mnie ale na wszelki wypadek pilnowałam tego momentu żeby wycofać się. W pewnym momencie położył się na mnie i mocno przycisną mnie do łóżka że nie mogłam się poruszać, zaczął ciężko oddychać, zrozumiałam że kończy ale nie mogłam nawet się poruszać, poczułam w środku ciepło i mokro. Skończył we mnie. Jak ubrałam się zaczęłam rozmowę, po co tak postępuje ze mną, przecież prosiłam żeby nie kończył we mnie. A on na to powiedział że nie będę mu rozkazywać gdzie i jak ma kończyć, że zawsze kończy do środka i żadna jeszcze nie narzekała. A jak boję się wpadki to powinnam brać tabletki. A co do prezerwatywy, powiedział że to tak jak by uprawiał seks z gumowa lalką i że nigdy w życiu nie założy prezerwatywy. Nieźle pokłócili my się, powiedziałam że zrywam z nim.
Nie wiem czy dobrze postąpiłam, może faktycznie powinnam brać tę tabletki i pozwalać mu kończyć we mnie. Z resztą to są przyjemne uczucia.
Jak wróciłam do domu to zobaczyłam że dostałam @.
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Lis 24, 2011 11:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O mój boże... Shocked To się nadaje na policje, a nie na wspólne pogawędki bo ewidentnie facet jest niewyżyty seksualnie Rolling Eyes

Cytat:
Namawiał mnie żeby zrobiła mu loda ale mi się nie chciało, kręciło mi się w głowie od tego szampana. Nie wiem po co wypiłam dwie szklanki. Sama nie wiem jak to się stało że miałam go już w ustach, ale nie zrobiłam loda i tym trochę wkurzyłam go. Ale on nadał zaczął mnie całował i mówić że chcę mnie. Zgodziłam się. Zaczęłam uprawiać z nim seks.

Z drugiej strony do tej sytuacji też nie powinno dojść. Skoro nie chcesz to po co to robisz? Nie rozumiem Ciebie, ale bardziej nie rozumiem tego dupka.

P.S. Ja bym te posty wydzielił, bo nie są one związane z tematyką wątku.
Powrót do góry
Alina1991

PostWysłany: Czw Lis 24, 2011 12:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zibi napisał:
Z drugiej strony do tej sytuacji też nie powinno dojść. Skoro nie chcesz to po co to robisz? Nie rozumiem Ciebie, ale bardziej nie rozumiem tego dupka.

Zazwyczaj robie mu loda ale krótko bo nie lubię jak kończy mi w ustach. To tylko wczoraj mi nie chciało się.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26, 27, 28  Następny
Strona 25 z 28