Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
insomia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lis 01, 2010 1:00 pm Temat postu: |
|
|
Tak na prawdę to nie wiem, bo ani jednej ani drugiej nie pijam gdyż są dla mnie ohydne w smaku. A nie będę się zmuszczać i pić coś po czym jest mi niedobrze. No ale to kwestia gustu oczywiscie. Co do meridii to jest to środek odchudzający, a jeśli chodzi o suplementy typu np nutri slim to jest to wspomagacz, więc nie masz po nim efektu yoyo, chyba że będziesz ćwiczyć a nagle to zakończysz i zaczniejsz jeść tłuste i zdrowe jedzenie.
Myślę że temat został wyczerpany. W zwiazku z faktem iż podejrzewam "kampanię reklamową" typu jako Asia zapytam się o nutrislim a jako Ola odpowiem że "jest to bardzo dobry środek", oraz fakt iż nie dostosowały się Panie do moich próśb na PW o wyjaśnienie sytuacji i zaprzestanie tejże "kampani reklamowej" Proszę o zaprzestanie dyskusji. W przeciwnym wypadku będę zmuszona zablokować konta.
Mała_mi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Lis 05, 2010 4:04 am Temat postu: |
|
|
Cytat: | Myślę że temat został wyczerpany. W zwiazku z faktem iż podejrzewam "kampanię reklamową" typu jako Asia zapytam się o nutrislim a jako Ola odpowiem że "jest to bardzo dobry środek", oraz fakt iż nie dostosowały się Panie do moich próśb na PW o wyjaśnienie sytuacji i zaprzestanie tejże "kampani reklamowej" Proszę o zaprzestanie dyskusji. W przeciwnym wypadku będę zmuszona zablokować konta.
Mała_mi |
jesli ja sie wypowiem o nuti slimie to tez mi zablokujesz konto ?
paranoja sie robi na tym forum.
Moze daj wykaz srodkow o ktorych mozna gadac a o ktorych nie
masz mozliwosc zobaczenia ip to nie caje gdzie problem
a teraz mi napisz ze jak mi sie nie podoba to mam sobie is
zeby nie bylo of topa
jest pare fajnych wpsomagaczy thermo speed (nie reklamuje) tani i na poczatek calkiem ok
co do nutri slimu (uwaga ryzykuje banem) sprawdzcie mniej wiecej cenowo karnityne i chrom bo to one głownie maja dzialac odchodzajaco/
gdzies mi sie obilo o uszy ze chrom w bardzo duzych ilosciach oze wsopmagac rozrost komorek rakowych
ps uwaga wwpadl hello i narobil zamieszaina |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pią Lis 05, 2010 2:07 pm Temat postu: |
|
|
Jako były moderator powinieneś znać zasady na forum. Skoro ich nie znasz to mi przykro. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 12:16 am Temat postu: |
|
|
Cytat: | Jako były moderator powinieneś znać zasady na forum. Skoro ich nie znasz to mi przykro. |
o zasadzie "ja wybieram o czym rozmawiacie" nie slyszalem.
Forum słuzy do wymiany pogladow nie do narzucania co wolno czego nie.
Masz dowody na to ze ktos "pimpuje" produkt zbanuj a nie strasz mnie czy kogos banem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 1:57 am Temat postu: |
|
|
Nie bede sie znizac do twojego poziomu hello ... zal mi takich ludzi jak ty ktorzy potrafia tylko krytykowac. Trzeba bylo sie wywiazywac ze swoich obowiazkow a ze nie umiales... to funkcji moda juz nie masz.... masz bardzo krótką pamieć mój drogi.
A mam (miałam) dowody - moj drogi IP (jeżeli wiesz co to takiego....).
Ps.Nie mam w zwyczaju banowac kogos bez ostrzezenia, tym bardziej Ciebie nie straszyłam banem chociaż takich ludzi jak ty powinno się banować na dzień dobry. Tak to jest jak sie ma zbyt wielki poziom ego do zbyt malego poziomu IQ.
Baw sie dobrze! BYE! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 4:17 am Temat postu: |
|
|
nie umiesz przyjac krytyki (czego od poczatku nie umialas) i mowisz ze to znizanie sie do poziomiu ? dramat kolezanko.
mala_mi napisał: | Trzeba bylo sie wywiazywac ze swoich obowiazkow a ze nie umiales... to funkcji moda juz nie masz.... masz bardzo krótką pamieć mój drogi. |
co w zwiazku z tym ?
jaki ma to zwiazek z tematem ? z tematem krytyki Ciebie?
a rezygnacja ? jaak ja bylem modem to Ciebie tutaj nie bylo nie masz pojecia o czym piszesz to nie pisz, nie dla kazdego internet to zycie inni maja obowiazki dziewczyna, praca.
wpadam na forum bo mam chwle czasu a co czytam ? narzucanie komus o czym moze pisac o czym nie.
jak juz napisalem - daj liste jakie towary moza polecac jakich nie.
mala_mi napisał: |
A mam (miałam) dowody - moj drogi IP (jeżeli wiesz co to takiego....). |
nie nie wiem
i nie napisalem o sprawdzeniu ip wyzej.. czytanie kolezanko czytanie ze zrozumieniem (ew calych postow nie tylko fragmentow)
mala_mi napisał: | Ciebie nie straszyłam banem chociaż takich ludzi jak ty powinno się banować na dzień dobry. Tak to jest jak sie ma zbyt wielki poziom ego do zbyt malego poziomu IQ.
|
haha dawaj jakies argumenty ?
obrazilem Cie ?
czy moze zabolala kytyka?
odkad kilka osob tutaj siedzi to nie wolno bylo nic zlego napisac bo koleczko wspolnej adoracji zjezdzalo druga osobe.
Chcesz mnie zbanowac bo np dosadny ton Ci sie nie podoba?
to juz twoj prolem.
nikogo nie obrazilem, nie spamuje ale sz.p. z niskim ego i gigantycznym iq musi wyciagac jakies wnioski.
co do wyedytowanego postu napisalas o podejrzeniach - a miec podejrzenie a je udowodnic to 2 rozne rzeczy
teraz wrocimy do tematu bo pani uzna ze to spam
co do herbat o ktore ktos pytal. teortycznie sie czyms tam roznia w prakyce roznica nie jest zauwazalna
mamy tez srodki na efedrynie ale z nimi bym uwazal i raczej dopracowal diete przy ich stosowaniu
pozdrawiam
pania moderator rowniez
hello Uspokój się już.
Burzysz się o przestrzeganie Regulaminu. Co innego jak się o czymś mówi, a co innego jak się o jednym i tym samym pisze w kilku postach, korzystając z różnych kont o tym samym IP.
Wiesz dobrze że najpierw przyznawane są ostrzeżenia.
Poza tym, jako były moderator powinieneś wiedzieć, że takie rozmowy powinny odbywać się na pw, a nie na Forum. I proszę stosuj się do zasad panujących na tym Forum. / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bambo225
|
Wysłany: Sob Lis 20, 2010 12:51 pm Temat postu: |
|
|
THERMO STIM to jedyny w swoim rodzaju suplement diety |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewel09
|
Wysłany: Pon Lis 22, 2010 1:16 pm Temat postu: |
|
|
W aptekach jest wiele takich suplementów diety które wspomagają odchudzanie niektóre działają inne nie. Ja stosowałam Ananas naturkaps. Nie ma diety która jest wspaniała tylko i wyłącznie dietetyk może nam zaproponować coś dobrego bo robi badania i wie co dla naszego organizmu byłoby najlepsze tyle tylko że taka dieta jest już do końca życia bo jak się przestanie jej stosować to waga wraca. Znalazłam na jednej stronie informacje o aptece internetowej -------link usuniety------ a tam środek o fajnej nazwie Ananas Naturkaps to Wyciąg z ananasa w pastylkach czyli naturalne. Ananasowy błonnik pokarmowy pęcznieje i wypełnia żołądek dając uczucie sytości. Sprawia że się nie ma tak dużego łaknienia i pozwala ograniczyć posiłki a tym samym schudnąć do wymarzonej wagi lub rozmiaru. Polecam
----Zabronione jest podawanie linków do innych stron. Przeczytaj REGULAMIN----tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Gru 03, 2010 6:23 pm Temat postu: |
|
|
helloween napisał: |
Burzysz się o przestrzeganie Regulaminu. Co innego jak się o czymś mówi, a co innego jak się o jednym i tym samym pisze w kilku postach, korzystając z różnych kont o tym samym IP. |
chyba czegos nie rozumiemy
jesli ktos ewidentnie poleca produt to sie go albo banuje albo pisze pw a nie zakazuje rozmow na jakis temat.
W regulaminie nie widze zapisu "zabrania sie dyskusjina temat"
co do tego jestesmy zgodni.
napisalem juz wyzej - co innego kiedy osoby pisza z 1 ip a co innego jak ktos ma jakies podejrzenie
---Rozmowa nie na temat ---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
justi85
|
Wysłany: Czw Gru 23, 2010 1:59 pm Temat postu: |
|
|
Cześć dziewczyny Widzę,że się tu wszczęły jakieś nieporozumienia... A wracając do tematu...jak tam Wasze odchudzanie? Coś godnego polecenia? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|