Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Maj 17, 2008 3:19 pm Temat postu: |
|
|
popietam Wind. Trzeba poczekac czy dziewczyna sama sie odezwie. Miala odwage napisac wiec musi miec odwage przeczytac te zle posty i ustosunkwoac sie do nich w swojej wypowiedzi a nie uciekac.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Maj 17, 2008 8:13 pm Temat postu: |
|
|
Na moje oko to ściema, jak by jej tak zależało na odpowiedzi to by tu zaglądała, a tak pewnie napisała post dla jaj i pozniej nawet o nim zapomniala... ewentualnie napisze za pare dni tak jak ta od domestosa jaki to miala z nas ubaw... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Maj 17, 2008 9:45 pm Temat postu: |
|
|
Ha to juz 2 kobitki sadza tak jak ja _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Maj 17, 2008 10:37 pm Temat postu: |
|
|
a ja uwazam ze pogotowia ratunkowe nie powinny sprawdzac czy otrzymany telefon to glupi zart tylko przyjezdzac na kazde wezwanie.
Czy to wazne czy to zart czy nie? Wazne by robic w zyciu to co jest sluszne. Jesli uwazasz ze to sciema mozesz napisac "sciema" i wiecej nie odpowiadac.
Sadze rownierz ze mozna zamknac ten temat - teraz czy pozniej to nie ma znaczenia. Osoba moze stworzyc nowy o tym samym tytule i stary ponownie zostanie otwarty.
Jest tu wiele postow ktore napisaly osoby i widac zapomnialy o nich a watki mimo to potrafia sie ciagnac dalej bo inne osoby maja podobne problemy.
Poczucia humoru sa rozne i sa osoby ktorych cieszy pomoc innym. Ja takie osoby nazywam uposledzonymi i je w pelni akceptuje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 8:40 am Temat postu: |
|
|
No ja juz na samym poczatku pisałam że to chyba jakiś żart, ale pewności niemam więc starałam się jakoś tam pomóc. Wsumie my tu niepowinnyśmy jej oceniać, tylko pomóc. No a że sama onaniejest zainteresowana tym co piszemy to fakt temat pewnioe trzeba zamknąć. No ale mysle ze to niebezie ostatni temat na tym forum o tej tematyce. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
blondyna1790
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 11:08 am Temat postu: |
|
|
piszecie o tej z domestosem , a ja chetnie bym sobie to przeczytala , ale nie wiem gdzie to jest , podacie mi jakies namiary na to ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
justina1983
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 10:43 am Temat postu: |
|
|
wszyscy cie oceniaja zgory.stalo sie.pytanie:co dalej?Ja tez zaszlam w ciaze mlodo:ale nie z gwaltu tylo z moim chlopakiem-dzisiaj moim mezem.musisz zrobic test ale test pokaze ci wynik najszybciej po 7 dniach od stosunku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 11:23 am Temat postu: |
|
|
Temat zamykam. Wnioskuje ze to kolejny głupi zart ! ! ! Wrrrr...
|
|
|
janetta99
|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 4:48 pm Temat postu: Wykorzystana |
|
|
wind_of_hope to nie był żart !!! to stało się naprawdę... robiłam test 6 dni po i wyszedł niegatywny. Ale dalej nie mam okresu !!! Boże co ja mam zrobić mam ochotę się zabić !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|