Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Ząb- leczenie kanałowe, ból zęba itp- zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Stomatologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Userka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Mar 29, 2018 9:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rzadko polecam jakieś miejca, bo uważam, że każdy ma inne oczekiwania i musi sprawdzić osobiście, ale odkąd trafiłam do Scandinavian Clinic to polecam z czystym sumieniem Very Happy Nie miałam w ogóle pojęcia że takie fajne miejsce jest w Krakowie i to w samym centrum, na Szczepańskim. Mimo, że to klinika dentystyczna to czujesz się tam jak w spa Very Happy albo w innym miejscu, gdzie przychodzisz sobie odpocząć, serio Wink Pięknie tam mają.

Robiłam tam już wypełnienie i higienizację dwa razy, teraz będę się umawiać na piaskowanie. Kanałowego na szczęście testować nie musiałam, ale podejrzewam że też na wysokim poziomie, w razie czego daj znać Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
urm

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Wrz 11, 2018 12:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Leczenie kanałowe zeba nie powinno boleć. Nie przy obecnych metodach znieczuleń jakie znamy, Poza tym jeśli dentysta mówi,ze zęba trzeba wyleczyć właśnie taka metodą to znaczy, ze cos jest na rzeczy I albo jest zapalenie miazgi ( spowodowane na przykład urazem) albo jest intensywny proces próchniczy w zębie. I ten proces próchniczy będzie wymagał wyleczenia. Jeśli sie tego nie zrobi to niestety ale trzeba będzie być może zeba wyrwać!

Jesli macie własne zeby to najlepiej jest je odpowiednio wcześnie ratować. Jeśi szukalibyście dentysty na Śląsku to polecam gabinet Arte Clinic w Gliwicach. https://arteclinic.pl/stomatologia
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Stomatologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strona 9 z 9