Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dota
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 11:36 am Temat postu: Strach przed ciąża |
|
|
Moj problem polega na tym ze mam powiekszony brzuch i mam wzmozony apetyt na jedzenie.Ale nie uprawiałam seksu z chłopakiem tylko on lezał obok mnie i trzymał noge w moim kroczu.Byliśmy w ubraniach.To zdarzenie miało miejsce 7lipca.Czy jest prawdopodobieństwo ze mogłam zajsc w ciąże?ja tego nie chce bo mam dopiero 15lat i moi rodzice by mnie chyba zabili gdybym była w ciązy.Pomozcie:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dota
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 11:43 am Temat postu: |
|
|
czasem tez mam nudnosci i czesto chodze siusiac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nasia
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 11:47 am Temat postu: |
|
|
Jeśli nie doszło do zbliżenia a tym bardziej piszesz że byliscie w ubraniach to nie ma mozliwości żebyś była w ciąży... Być może cały czas myślisz o ty że jesteś w ciąży i stąd te objawy...Możesz być spokojna ponieważ to napewno nie jest ciąża |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 11:51 am Temat postu: |
|
|
A czym moga byc spowodowane te objawy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 2:12 pm Temat postu: |
|
|
Moga byc spowodowane np stresem, ktory odczuwasz, poniewaz ciagle sie boisz ze jestes w ciazy. Moze przeziebilas pecherz, albo wiecej pijesz niz naormalnie, moze zjadlas cos nie swierzego. Nie ma plemnikow supermenow, zeby zajsc w ciaze bez stosunku. Chlopak musial by Ci wlozyc do pochwy spora ilosc spermy. Na 100% nie jestes w ciazy a jezeli bedzie to Cie dalej meczyc idz do ginekologa pozdrawiam i nie martw sie tym bo na serio nie masz czym szkoda zdrowia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 2:39 pm Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem powinnaś najpierw poczytać, dowiedzieć się skąd się biorą dzieci. Takie rzeczy opisywane są w książce do biologii do klasy 4, więc takie informacje powinnaś mieć już w głowie.
Dodatkowo masz internet, więc stron na temat biologii jest pełno.
Przecież, nie można zajść w ciążę, leżąc na kimś.
Czy Twój chłopak ma skaczące plemniki?
Ludzie, czasami już naprawdę nie można inaczej Wam napisać... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dota
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 10:06 pm Temat postu: |
|
|
Czyli to ze mam wzmozony apetyt,ze mam wiekszy brzuch i ze czesto sikam to nie sa objawy ciązy tylko czegos innego?Ale na pewno nie bylo mozliwosci zajscia w ciaze?bo ja sie boje... wiem ze was denerwuje ale ja na prawde sie boje...:/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 10:40 pm Temat postu: |
|
|
nie jestes w ciazy. nie i juz. chyba ze nam nie piszesz tu calej prawdy. Yalissea dala ci bardzo dobra rade. brutalne ale chyba bardzo w tym miejscu potrzebne. kiedy dowiesz sie jak powstaje nowe zycie bedziesz sie sama sobie dziwila ze podejrzewalas ciaze u siebie. ja sie wam tylko dziwie dziewczyny i chlopcy ze wy nie staracie sie tego dowiedziec PRZED. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dota
|
Wysłany: Sro Sie 09, 2006 10:25 am Temat postu: |
|
|
To ja powinnam sie udac do ginekologa?Bo te objawy mnie nie pokoja.Nigdy nie miałam wiekszego brzucha jak mam teraz.I ten brzuch powiekszyl mi sie juz 7lipca.Mam wzmozony apetyt na jedzenie a z reguły mało jadłam bo ogolnie jestem szczupła,tylko teraz mam ten brzuch wiekszy.Pomozcie i doradzcie mi co mam robic bo te objawy na prawde mnie nie pokoja.Ja nigdy takich objawow nie miałam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michal123
|
Wysłany: Sro Sie 09, 2006 10:41 am Temat postu: |
|
|
brzuch zaczyna sie powiekszac ok 3-4 miesiaca ciazy... wiec przestan juz pisac z tym brzuchem bo poprostu moze to tylko Twoja wyobraznia... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|