Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Zapłodnienie przez ubrania

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 15, 16, 17  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dota

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 1:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dodam ze ja mam 15lat
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
shatzy

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 1:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to znaczy tak, ja od roku narzekam na różne akrobacje mojego żołądka, przez co mój brzuch już nie raz wyglądał jakbym była w ciązy, był wieeeelki i twardy, tylko że w tedy miałam pewnośc. Musze przyznać, ze ostatnio nie mam ku mej radości takich problemów i nawet mi troszeczkę zmalał i jest ogólnie rzecz biorąc prawie płaski, no ale przecież jak sie jest w ciży to brzych jest dopiero po 3,4 miesiącach, więc to mniej więcej tak do listopada będzie wiadomo... a wtedy bedzie za pozno!I co ja mam do listopada zyc w ustawicznym starchu i panice???Boże co ja zrobię jak się okaże ze ejstem w ciązy? Zresztą mi się wydaje ze ja na pewno ejstem!!!! nie wierze w to ale tak chyba jest!!! przeciez ja sie chyba zabije Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

----edit by Paweł:
Prosze pisac maksymalnie 3 znaki interpunkcyjne kolo siebie, w razie nie stosowania sie do zasad, posty beda kasowane bez ostrzezenia (juz nie tylko ich tresc lecz cale)
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 9:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co ty mowisz??? niby jak mialo dojsc do zaplodnienia? Laughing w ciazy na pewno nie jestes ,tylko wmawiasz to sobie
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 9:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w tej chwilii mowie o docie
Powrót do góry
dota

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 10:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A skad by sie mogły wziac te objawy??
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 10:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli rzeczywiscie sytuacja wygladala tak jak opisujesz to jest NIEMOZLIWE zebys byla w ciazy. od trzymania nogi na kroczu w ciaze sie nie zachodzi. w ciaze zachodzi sie kiedy plemnik wniknie do komorki jajowej. a te nie znajduja sie w kieszeni spodni tylko w jajnikach badz jajowodach. naprawde wolisz sie bac niz isc do lekarza? skoro bylas na tyle dojrzala zeby znalezc sie w intymnej sytuacji z chlopakiem to powinnas wykazac sie dojrzaloscia takze w kwestii podejscia do wlasnego zdrowia. to nie jest ciaza ale skoro objawy cie niepokoja to czemu nie przyjdzie ci do glowy ze moze po prostu cos ci dolega.
Powrót do góry
celinka
Gość

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 11:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szkoda gadac.Dota ty naprawde myslisz,ze jestes w ciazy?
Powrót do góry
asia891206

PostWysłany: Nie Sie 13, 2006 8:35 am    Temat postu: boje sie ze to ciaza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam chłopaka. Mamy po 17 lat. Ostatnio zdecydowalismy sie na peeting. On mnie dotykał, ja jego tylko przez bokserki. on twierdzi i jest pewien ze przy pieszczotach nie wydobyła sie sperma. Teraz spuznia mi sie okres juz 7 dni Crying or Very sad czy mogło zajsc do zapłodnienia? prosze o pomoc... Crying or Very sad
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Sie 13, 2006 8:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie mogło dojść do zapłodnienia. Nie ma takiej możliwości.
Powrót do góry
Neugier

PostWysłany: Nie Sie 13, 2006 9:07 am    Temat postu: Re: boje sie ze to ciaza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

asia891206 napisał:
czy mogło zajsc do zapłodnienia? Crying or Very sad

nie
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 15, 16, 17  Następny
Strona 3 z 17