Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Zapłodnienie przez ubrania

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 15, 16, 17  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sie 09, 2006 10:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy z miesiaczką wszystko w porządku?

Jeśli tak, to do żadnego ginekologa. Do lekarza pierwszego kontaktu.

A pozatym, wydaje mi się, że to Twoje nerwy i strach przed ciążą powodują takie dolegliwości.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Sro Sie 09, 2006 10:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Miesiaczke miałam 18lipca i trwała do 22 albo 23lipca.nie była dosc obfita ale ja czasami mam takie mniej obfite krwawienia
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Sie 09, 2006 11:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to o co chodzi... jakiś może inny problem?
Powrót do góry
dota

PostWysłany: Sro Sie 09, 2006 3:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czyli uwazasz ze powinnam isc do lekarza?
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Sie 09, 2006 3:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Michale brzuch zaczyna się powiększac od około 2 miesiaca ciąży.

A Ty Doto, czekaj narazie. Wydaje mi się, że po prostu boisz się ciąży i swoje dolegliwości, które mogą być objawami nic nie znaczącymi, przypisujesz ciąży lub jakiejś chorobie.

Narazie poczekaj.

Wink
Powrót do góry
dota

PostWysłany: Czw Sie 10, 2006 10:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale ja mam ten brzuch jakis coraz wiekszy...Sad co ja mam robic??/pomozcie mi prosze...Sad
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Sie 10, 2006 11:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze to sa jakies dolegliwosci ze strony ukladu trawiennego. ale forum nie zastapi ci lekarza. Jesli rzeczywiscie tak bardzo cie to niepokoi to idz do lekarza pierwszego kontaktu.
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sie 10, 2006 11:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to idź do lakarza pierwszego kontaktu.

Nie wiem co Ci jest.
Jeśli byś nawet była w ciąży, brzuch by Ci tak szybko nie rósł Wink

Naprawdę, nie wiem.
Powrót do góry
shatzy

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 12:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

post został skasowany ze względu na to iż jest taki sam post w innym temacie. Piszemy 1 post a nie kilka w różnych tematach

link do tematu http://www.biomedical.pl/forum/ratunku-czy-ja-jestem-w-ciazy-vt2303.html

----------edit by drapaka----------
Powrót do góry
dota

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 1:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez wlasnie boje sie ze jestem w ciazy bo tez coraz czesciej chodze siusiu ale ja sie nie kochalam z chlopakiem tylko lezałam koło niego a on trzymał noge w moim kroczu.A czy jakies badania wykaza czy moge byc w ciazy?bo te moje objawy sa podobne do ciazy:czesto sikam,mam wzmozony apetyt,mam powiekszony brzuch
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 15, 16, 17  Następny
Strona 2 z 17