Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 11:41 pm Temat postu: czy seks w niedosłownym słowa znaczeniu jet bezpieczny????
:cry:Mam pytanie czy przez majtki można zajść w ciąże??ponieważ moją dziewczyne coś w pochwie boli i niewiemy dlaczego???czy to oznacza że bedziemy mieć dziecko??co zrobić w takiej sytuacji??czekam na odpowiedz!!
-----edited by emilka-------
nie zakładaj nowego podobnego tematu w innym dziale. nie ma to sensu. przeniosłam
Powrót do góry
Madelajn
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 11:45 pm Temat postu:
Hmm jakby Ci to powiedzieć..przez ubranie i bieliznę nie zachodzi się w ciąże. A ból w pochwie to pewnie jest czymś innym spowodowany i generalnie to pochwa nie boli jak się jest w ciąży.
Powrót do góry
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 11:55 pm Temat postu:
dziecko boli w pochwie ...ciekawe
Powtórze moje slowa... ach te dzeci _________________
Powrót do góry
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 1:00 am Temat postu:
Głupkowate pytania i śmieszne zarazem odpowiedzi ( bo innych w tym wypadku nie można dawać )
Kopalnia śmiechu etc
Rozumiem, że może ktoś pytać młody, wchodzący w wiek dojrzewania, ale ludzie Ciąża przez UBRANIE? Nie, nie w XXI wieku.
Close
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Objawy ciąży
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3 ... 15, 16, 17
Strona 17 z 17