Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ola.as
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sty 29, 2014 1:37 pm Temat postu: |
|
|
przed wczoraj widziała artykuł na jakimś portalu na temat kremu Melisa. Wiele bardzo pozytywnych i obiecujących opinii, nie mam jednak co do tego pewności. Niedrogi jest także EVELINE bioHyaluron 4D - Przeciwzmarszczkowy ok 15 zł. A tak swoją drogą to bardzo ciekawa jestem czy którykolwiek krem rzeczywiście choć trochę "wygładza zmarszczki" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewe.jork
|
Wysłany: Sro Mar 05, 2014 7:48 pm Temat postu: |
|
|
Z Dermiki mają całkiem fajne kremy przeciwzmarszczkowe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetaaa_ Spamer
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2014 9:55 pm Temat postu: |
|
|
ja mogę polecić naprawdę skuteczny i do tego polski krem yonelle, polecany jest dla kobiet powyżej 40roku życia, według mnie jest genialny |
|
Powrót do góry |
|
|
|
flurka Spamer
|
Wysłany: Sro Mar 12, 2014 9:27 pm Temat postu: KREM |
|
|
A co w nim jest takiego, że warto go kupić? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tu_pak
|
Wysłany: Pon Mar 17, 2014 2:16 pm Temat postu: |
|
|
Moja mama stosuje krem plus serum powyżej 55 roku życia z cashmere. Twierdzi, że ma bardziej ściągniętą skórę i jest z niego zadowolona. Widziałam, że są różne przedziały wiekowe, ja pomalutku przymierzam się do tego 35+ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kirek Spamer
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pią Maj 16, 2014 10:11 am Temat postu: |
|
|
No dobra korzystanie z kremów to powiedzmy dość naturalne i powszechne rozwiązanie ze względów raczej oczywistych, a orientuje się ktoś jak masaż twarzy może wpływać na zmniejszenie ilość zmarszczek? Ostatnio rozmawiałem ze znajomą, która twierdzi, że od jakiegoś czasu chodzi na takie masaże i rzeczywiście widzi poprawę i zmniejszenie ilość zmarszczek nawet dała mi adres [zakaz umieszczania linków] w którym z takich zabiegów korzysta.
Chodzi mi bardziej o Wasze zdanie, ewentualnie doświadczenia ja nie ukrywam, że mnie temat zaciekawił poszukałam troszkę na forach i rzeczywiście są osoby i artykuły które do takich masaży i ich skuteczności nawiązują.
Ostatnio zmieniony przez Kirek dnia Czw Maj 29, 2014 11:04 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nike
|
Wysłany: Pią Maj 16, 2014 3:56 pm Temat postu: |
|
|
Polecam serię produktów do pielęgnacji twarzy 30+ z serii o.... jakiejś włoskiej nazwie (?). Skleroza nie boli. W każdym razie jest tłusty ale nie zapycha, bardzo dobry. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tinny
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lis 21, 2014 2:56 am Temat postu: |
|
|
Obawiam się, że nie zgadnę o co Ci chodzi. Sama zatrzymałam się przy Vichy LiftActive Supreme odkąd mnie dopadły pierwsze zmarszczki i jako krem na dzień sprawuje się naprawdę dobrze. Kosmetyk szybko się wchłania, ale skóra zostaje nawilżona naprawdę długo, no i nie widać tak po niej zmęczenia. Jeśli chodzi o efekty, to faktycznie poprawiła się ogólna kondycja i jakoś tak mniej widzę te moje zmarszczki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nutka87
|
Wysłany: Wto Lis 25, 2014 11:04 pm Temat postu: |
|
|
Moja mama uzywa Garnier Miracle 40+ krem z odrobiną jakby kremu BB i obie go chwali, bo już przy pierwszym uzyciu, wizualnie sa mniejsze zmarszczki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rocki Spamer
|
Wysłany: Sro Lis 26, 2014 4:15 pm Temat postu: |
|
|
widziałam filmik z tym kremem, skóra przed nałożeniem kremu i po jego użyciu znacznie się różniła, widać było, że krem dopasowuje się do skóry, ma działanie lekko kryjące i rozświetlające. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|